QUOTE(maxiulle @ 2006 05 08, 18:35)
o jus, mamytes, tikites irgi pailseti? mano sunus dabar 5men, bet as net i nida nelabai noriu ji veztis..
Na, cia kaip kam. Mes pernai rudeni buvome Turkijoje su 1.5 m mazyle - as pailsejau puikiai, nes vaikas buvo su manim - istisai mirkdavom vandenyje, vakarais supdavomes ir eidavom i vaiku diskoteka. Simet ka tik grizom is kruizo po vidurzemio jura - keliavome tik su vyru, be vaiko (nes tokia kelione padovanojo darbas), tai taip graudu buvo ziureti i kitus vaikucius, taip ilgejausi savo mazyles!!! Kruizas labai patiko, bet taip butu buve puiku atostogauti su vaikuciu!
O siaip pasaulis didelis, verta daug kur nuvaziuoti, svarbu - kiek finansai leidzia. Nors galima juk ir issimoketinai isigyti kelione. Pigiausia Turkija, Tunisas, Kroatija. Jei vaikas ramus, galintis ilgai issedeti, tai galima i Kroatija vaziuoti autobusu, jei norite pigiau. O ten tikrai labai grazu ir nebrangu. Jei is brangesniu kelioniu tai Ispanijoje labai gera atostogauti ar Kanaruose, Italijoje, Graikijoje.
O nuo nelaimiu tikrai ne vienas nesame apsaugotas. Teveliams tai patartina stipresniu gerimu kasdien pavartoti siltuose krastuose, o vaikui tai mes profilaktiskai Bifolac'o duodavome.
Ka tikrai domina, galite brukstelti man asmenine, galesiu padeti issirinkti viesbuti
Beje, dabar kaip tik siandien pastebejau i Kipra gera pasiulyma sestadienio skrydziui - siaip keliones i Kipra gana brangios, o dabar maciau dideles nuolaidos sestadienio skrydziui. Zodziu labai norint viskas imanoma, ir atostogos siltuose krastuose, mano manymu, neprilygs atostogoms prie musu nors ir grazios, bet dazniausiai saltos juros.