Sveikos mamytes, skaitancios sia tema, jei dar kam idomu, ka tik grizom is keliones i tenerife su 3 men ir 3 savaiciu dukryte. Tai pirmiausia buvau pikta ant agenturos, kad pasake, kad skrydis tiesioginis, nes is tikro tai reikejo skristi per malaga, kur lektuvas leidosi ir pylesi kura. islipti is lektuvo nereikejo, bet su vaiku juk baisiausia ir yra kilti ir leistis. nu, aisku, as pati kvaila, kad iki galo nepasidomejau, bet jau jus pasinaudokit mano patirtim ir issiklausinekit normaliai. tai va. siaip del skrydzio tai kilom ir sridom normaliai, tik leistis baisiai nepatiko, papuko nenorejo imti, baisiai reke, net springt pradejo nuo rekimo, vienu zodziu nepatiko labai ir aisku, vaiko baisiai gaila. o kai taip rekia ir papuko niekaip neikisi. paskui toj malagoj uzmigo ant peties man, nes nuvargo berekdama vargsiuke...
tai aisku, antro leidimosi tenerifej jau su baime laukiau. ir vel labai reke.
skrydzio metu tai viskas normaliai. zaidem su vaiku, zvalgemes po lektuva ir visiems sypsojomes
gerai, kad buvo laisvu vietu, tai sedejom 3 per 3 vietas. 3 per dvi butu gan sudetinga toki ilga skrydi. trumpa imanoma manau, iskenteti. tai per ta laika ir valgem kelis kartus ir pampersa pora kartu pasikeitem, viskas kaip priklauso
atgalios skrydis buvp nakti, tai lelka pramiegojo graziai autokedutej, nes si karta paklausem ir leido ja isinesti i salona. vel gavom papildoma vieta. stebedavau lelka,kada pradedavo muistytis pamaitindavau, o tai dazniausiai budavo leidziantis, tikriausiai ausytes spausdavo zuikiui. tai sugrizimo skrydis buvo lengvas ir paprasts, viskas ok
aisku, pavargus dabar lelka knarkia.
o pats poilsis buvo super. faina, kai lelkos nereikia i kombinezonus kisti, visa laika grynam ore prabuvo, siluma megavosi. labai faina buvo.