Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Nikota @ 2008 03 04, 17:38)
g.gif kaži  kaip tokį žiedą baseine pritvirtinti..kuriame gylis apie 70 cm  g.gif

na jau cia reikia ziuret koks baseinas, ne vienam viesbuty, kuriame buvau, vaikam baseinikai buna su pagilejimu, t.y. prie krasto isvis labai seklu, o einant tolyn gileja... tokiu atveju ziedas labai gerai, bet jis didziulis griozdas - nesitampysi i uzsieni (o klausdama apie ziedus, panasius kaip vonioje, ka turejai pati omeny? kazkokiu kitokiu matei?) , aisku svarelis kur sake, apie tuos ratus, cia labai geras variantas thumbup.gif reikes man ir isigyt, kazkada baseine tokius dave, kai mazaja plukdint mokem...rudeni i turkija skrendam, dukrytei bus 1.3 m, tik idomu, ar ji man jame sedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 03 03, 15:24)
Siaip skysciu vestis bagaze (rankiniam) negalima. Viska dek i lagaminus, mes turejom vaikui ora buteliuku vandens, teko skubiai idet i lagamina arba mest lauk

blink.gif blink.gif

Mamos unsure.gif o tai kaip vaikui misinuka isinest i lektuva??? nejau pamate tie tikrintojai lieps ismesti?? unsure.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 03 04, 17:49)
blink.gif  blink.gif

Mamos unsure.gif o tai kaip vaikui misinuka isinest i lektuva??? nejau pamate tie tikrintojai lieps ismesti?? unsure.gif  unsure.gif

Mums leido imti skysčių į lėktuvą kai pamatė, kad su vaikais. Ir tyrelių, ir vandens turėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 03 04, 18:49)
blink.gif  blink.gif

Mamos unsure.gif o tai kaip vaikui misinuka isinest i lektuva??? nejau pamate tie tikrintojai lieps ismesti?? unsure.gif  unsure.gif

tikrai nelieps ismest, vaikam iki 2 m skysciu neriboja,gali imt drasiai, bent man viskas praejo labai gerai, pamate, kad su vaiku, dar sako, ko tiek mazai paemet, gi su kudikiais leidziam smile.gif paimk i termosiuka vandens ir paimk paprasto vandens buteliuka (kuriame gali virinta atvesinta susipilt) ir misinio atskirai, susimaisysi kai prireiks, jei termose bus karstas, tai su vandeniu is buteliuko galesi sumaisyt iki reikiamos tempos... cia kol skrydzio lauksit gali prireikt, o lektuve siaip pas stiuardese galima vandens paprasyt, bet as turejau pasiemus ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAJANA: 04 kovo 2008 - 18:31
QUOTE(lamyte @ 2008 03 04, 18:17)
Mums leido imti skysčių į lėktuvą kai pamatė, kad su vaikais. Ir tyrelių, ir vandens turėjom  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(GAJANA @ 2008 03 04, 18:26)
tikrai nelieps ismest, vaikam iki 2 m skysciu neriboja,gali imt drasiai, bent man viskas praejo labai gerai, pamate, kad su vaiku, dar sako, ko tiek mazai paemet, gi su kudikiais leidziam smile.gif  paimk i termosiuka vandens ir paimk paprasto vandens buteliuka (kuriame gali virinta atvesinta susipilt) ir misinio atskirai, susimaisysi kai prireiks, jei termose bus karstas, tai su vandeniu is buteliuko galesi sumaisyt  iki reikiamos tempos... cia kol skrydzio lauksit gali prireikt, o lektuve siaip pas stiuardese galima vandens paprasyt, bet as turejau pasiemus ....

aciu 4u.gif net palengvejo,kad vistik galima vaikams iki 2 metu skysciu doh.gif bet kaip tada tai mamytei neleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 03, 17:46)
kaip jus imat misinukus termosuose? juk padaryta misinuka jei jis ne i saldytuva iskart dedamas reikia sunaudot per 1 valanda... o jus cia namie pasidare, iki oro uosto atvaziuojat ir t.t. tai kiek ten laiko tas misinukas paruges isstovi, kol vaikams ji sugirdot?  blink.gif Nebaisu, kad kelionei vos prasidejus vaiku skrandziai sunegaluos?

Ish kur jus cia istrauket tokia info neisivaizduoju, kam tada kaip jus galvojat sugalvoti termosai kurie ishlaiko shilta maista buteliukose 4h-6h?
VGN kai damaitina vaikus, o damaitina visus, misinuka laiko max 12h, po to ishmeta, bent jau man taip sake ir patare taip laikyti, ir shildyti jaigu atshals.Su pilvuku problemu neturejom ir neturim, mishinuka papildomai prie mano pieno duodam nuo 2,5-3men.Aisq nelaikom mishini 12h, bet 4-6h kelioneje tikrai laikom ir jokiu problemu nekilo.Surugusio dar paragaut neteko, visada ragaunu pirma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 04 kovo 2008 - 20:39
QUOTE(svarelis @ 2008 03 04, 13:45)
Buna pripuciami ratai skirti maziukams. Jis atrodo lyg i rato vidu butu ideta kedute. Vaikuti isodini ir jis sedi kaip soste (ypac gerai, jei jau pats sedi). O kelioneje uzima nedaug vietos  bigsmile.gif

matyt tokio ir teks ieskoti, dekui labai uz ideja, kazkaip apie tuos pripuciamus ir nepagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2008 03 04, 14:36)
Ish kur jus cia istrauket tokia info neisivaizduoju, kam tada kaip jus galvojat sugalvoti termosai kurie ishlaiko shilta maista buteliukose 4h-6h?
VGN kai damaitina vaikus, o damaitina visus, misinuka laiko max 12h, po to ishmeta, bent jau man taip sake ir patare taip laikyti, ir shildyti jaigu atshals.Su pilvuku problemu neturejom ir neturim, mishinuka papildomai prie mano pieno duodam nuo 2,5-3men.Aisq nelaikom mishini 12h, bet 4-6h kelioneje tikrai laikom ir jokiu problemu nekilo.Surugusio dar paragaut neteko, visada ragaunu pirma:)

is kur istraukiau? skaityk etiketes ant mishinio dezutes... as siuo metu namie turiu 3 rusiu (dovanos po gimdymo is gydytoju ir ligonines) - similac, nestle ir enfamil tai ant visu tas pats parasyta.. saldytuve laikyti iki 24 val po padarymo, jei ne saldytuve sunaudoti per 1 val.

O termosai yra tam, kad vandeni silta islaikytum ten, o ne visa mishini...

nebent tavo naudojamas misinis kazkoks cheminis, kad issilaiko puikiai 6 valandas siltas ir neapgenda - arba tavo skonio receptoriai dar nepagauna, bet rugimo procesas jau prasidejes.... juk kaip rugpieni daro zinai? palieka piena siltai, reiskia rugimo procesas vyksta iskart kai tik pienas (ar siuo atveju misinukas) pasildomas... Nu bet jusu reikalas kuo vaikus maitinat... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gili @ 2008 03 04, 04:43)
geriau dek i lagamina, kad netektu palikti siukslinej... niekada nezinai, kokie tikrintojai bus ir kaip reaguos

prie ko cia tikrintojai ir ju reakcijos? yra bendra tvarka ir tiek... jei vaistu buteliukai nevirsina 100gr tai galima imti i rankini, jei virsija ir vaistu butinai reikia su savim turet tai reiks gydytojo pazymos, kad salia saves tau butinai reikia juos laikyt - na rimtom ligom esant... o tableciu ir pan - niekam jos nerupi - jokio skirtumo kur desi rankini ar ne...
Atsakyti
[quote=MichGirl,2008 03 04, 23:37]
is kur istraukiau? skaityk etiketes ant mishinio dezutes... as siuo metu namie turiu 3 rusiu (dovanos po gimdymo is gydytoju ir ligonines) - similac, nestle ir enfamil tai ant visu tas pats parasyta.. saldytuve laikyti iki 24 val po padarymo, jei ne saldytuve sunaudoti per 1 val.

nebent tavo naudojamas misinis kazkoks cheminis, kad issilaiko puikiai 6 valandas siltas ir neapgenda - arba tavo skonio receptoriai dar nepagauna, bet rugimo procesas jau prasidejes.... juk kaip rugpieni daro zinai? palieka piena siltai, reiskia rugimo procesas vyksta iskart kai tik pienas (ar siuo atveju misinukas) pasildomas... Nu bet jusu reikalas kuo vaikus maitinat... rolleyes.gif
Papildyta:

nei vienu ish isvardintu mishiniu nemaitinu, jai piena shilta palikti taip aisq surugs, bet mishinis kaip bebutut gaila ne pienas, ir taip greit nerugsta.jai tau duodavo mishini vgn pamaitinti paciai, tai prisimink ar kada jisai buvo shaltas is shaldytuvo, ar tu galvoji butent tau duoda tik paruoshta? vgn kaip man sake sesele maitina paciu paprasciausiu Nan mishinu, jis pigiausiasia jiem apseina:) Ir jaigu TU nezinojai tai jai yra savo pieno patartina maitinti mishinuku su antrashte PRE, kuris skirtas butent primaitinimui, tavim ishvardinti tam dalykui netinka.
Ir gal baigiam sita diskusija, manes nedomina tavo komentarai kaip ir taves mano.

Atsakyti
[quote=Babystar,2008 03 05, 13:36]
[quote=MichGirl,2008 03 04, 23:37]

Papildyta:

nei vienu ish isvardintu mishiniu nemaitinu, jai piena shilta palikti taip aisq surugs, bet mishinis kaip bebutut gaila ne pienas, ir taip greit nerugsta.jai tau duodavo mishini vgn pamaitinti paciai, tai prisimink ar kada jisai buvo shaltas is shaldytuvo, ar tu galvoji butent tau duoda tik paruoshta? vgn kaip man sake sesele maitina paciu paprasciausiu Nan mishinu, jis pigiausiasia jiem apseina:) Ir jaigu TU nezinojai tai jai yra savo pieno patartina maitinti mishinuku su antrashte PRE, kuris skirtas butent primaitinimui, tavim ishvardinti tam dalykui netinka.
Ir gal baigiam sita diskusija, manes nedomina tavo komentarai kaip ir taves mano.
[/quote]

Palaikau Babystar! Ot kur nesamone MichGirl raso ax.gif
Bet kuriuo atveju, kiekviena mama raso is savo patirties. Ir butu gerai, kad mamytes vienos kitu neuzgauliotu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2008 03 05, 06:36)

Nan siaip ir yra Nestle jeigu ka....nesvarbu man kas vgn ar kur ten vyksta tai nerodiklis, jeigu jau patys gamintojai rekomenduoja ilgiau valandos nelaikyt tai matyt priezastys yra... o misinukas yra is pieno milteliu padarytas, ar ne? sakau jei tau sunku sumaisyt pries pat maitinant su siltu vandeniu - tai raugink misini ir maitink vaika taip, nieks gi tau nedraudzia - tik neaiskink, kad tai normalu - pasiskaityk internete galu gale protingu gydytoju patarimu del misiniu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shtefute @ 2008 03 05, 10:48)
Palaikau Babystar! Ot kur nesamone MichGirl raso  ax.gif
Bet kuriuo atveju, kiekviena mama raso is savo patirties. Ir butu gerai, kad mamytes vienos kitu neuzgauliotu  4u.gif

tai pala, siulai neuzgauliot vienoms kitu, o pati diagnozuoji, kad as nesamones rasau? as tau dar karta siulau atidziai perskaityt pakuote misinio su rekomendacijom kaip ji vartot, o jei ten nieko neminima tai as tau galiu pririnkt 100 nuorodu i internetinius puslapius kur yra mediku parasyti straipsniai apie tai per kiek laiko suvartot padaryta mishini jeigu jis ne saldytuve yra. Aisku lengviausia paciai nezinant, apsaukt kitus nesamonem snekant - savo vaiko naudai bent pasiieskotum info internete pries diagnozes kitiems nustatinedama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 05 kovo 2008 - 18:02
Mamos, ramiau. Nėr čia ko kabinėtis pire kitų ir aiškint, kaip vaikus maitint reikia. Ne tam ši temukė skirta. 4u.gif
Atsakyti