Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(svetelis @ 2008 02 28, 12:57)
O kokius butinus ir siaip reikalingus daiktus imti skrendant su mazais vaikais i silta sali, bet neapsikraunant?
Pasidalinkit, kas butinai jums praverte ir ka imtumet kita karta, ko pritrukot  mirksiukas.gif

Mums labai praverte lektuve siltas megstukas, nes ten gana vesu, gailejausi kad sau nepasiemiau, mes vasara skridom.
Musiskiui prireike antibjotiku , kondicionieriai padare savo, jais buvome pasirupine, butinai pasiimti vandens basutes i baseina,
dregnos serveteles mazais pokuciais, pavalyti rankas.
Buvau idejus 11 komplektu rubu 2 sav, puse ju nepanaudojom biggrin.gif
Menesi pries kelione vaikui pradejau duoti geruju bakteriju ( prisiskaicius apie visokius viduriavimus), tai net nezinau kas padejo, bet sios problemos nebuvo
Atsakyti
Aš tai dar visur su savim imu vaikjuostę, tai, manau, pravers, kai pavargsiu laikyti, užsinorės miego ar reiks šiltai apkloti.
Aišku, ligų bijau, bet kai vakar savo šeimos gydytojai pasakiau, kad išskrendam, tai pažiūrėjo kaip į trenktą - atseit, kur su tokiu mažu vaiku čia išsiruošėm - o antibiotikų net nesiūlė išrašyt. Teišlemeno kažką apie ibufeną, bifolac ar no-spa. Pati žadu daug daugiau visko įsidėt negu siūlė: ir lašiukų akytėms, jei smėlio pritrintų, ir klizmutę, ir pleistrų... Ai, geriau būčiau neklausus... doh.gif
Su vyresnėle važiavom į Vokietiją savo mašina, kai jai ketveri metukai buvo. karščiai užėjo žvėriški, pakeliui sugedo kondicionierius, bet mergina puikiai atlaikė. Ir dabar tą kelionę prisimena, kai paklausi. Vaistų irgi visokių buvau prisidėjusi, o nieko neprireikė, ačiū Dievui...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 02 25, 10:26)

Tiesa, vezemes savo virduliuka, tai buvo labai patogu bet kada pasigaminti maistelio ar nupilti koki smely isvoliota ciulptuka, nes ir i pliaza eidami pasiimdavom termusiuka.

mes tai vežėmės tik termosą, o vandens geriamojo virinto prisipildydavome viešbučio restorane iš tų aparatų kavai ir arbatai thumbup.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2008 02 26, 21:04)
tokios basutes gerai prie baseino vaikui:
user posted image

kur tokias basutes galima rasti?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Susiruosem su 11 men vaikinu i Portugalija. Skrisim Rainair - kokia patirtis skrendat su sia kompanija? Ar teko skristi su persedimu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
kaip sakant jau apsidraudem, dabar norejau paklausti, kokius vaistukus vezates kudikiam "na vsiaki pozarni"
Atsakyti
Labukas,

planuojame balandzio gale lekti i Turkija visa seima smile.gif Musu dukryte tada bus 1m ir 10 men. Norime issirinkti tikrai gera viesbuti AI, tik nezinau kuri kurorta geriau rinktis ir gal viesbuti koki rekomenduoti galetumete 4u.gif
Kadangi si karteli vaziuosime tik pasyviam poilsiui, tai galvoju gal geriau rinktis kokia Antalija g.gif kad butu kur vakarais pasivaikscioti visiems, nes jei mazesnis miestelis, tai nuobodu labai gali gal buti g.gif g.gif
Na, labai laukciau jusu rekomendaciju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
daug diskutavot del vezimu. o mes plauojam imti rema ir autokedute. o kedute kiek supratau leis i vidu pasiimti? nes jei neleis tai reiktu koki maisa pasiimti, kad nesuteptu bagaze...
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2008 03 02, 22:37)
daug diskutavot del vezimu. o mes plauojam imti rema ir autokedute. o kedute kiek supratau leis i vidu pasiimti? nes jei neleis tai reiktu koki maisa pasiimti, kad nesuteptu bagaze...

i pati lektuva autokedutes neleidzia, gausit i bagaza pakuot, bet siaip patarciau lopsi imt geriau, nueisit i pliaza ar prie baseino, vaikas sau vezime ramiai gales miegot, autokedutej gi visa diena nelaikysit, nerekomenduojama ilgiau nei 2-3 val per diena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2008 03 02, 21:37)

O sakykit kur jus ta kedute desit lektuve, kaip suprantu vaikui sedima vieta neskirta, tai ant keliu kedute laikysite g.gif vietos neperdaugiausia, man atrodo patogiau jau vaika ant ranku. Na bet cia tik mano pamastymai
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 03 02, 23:33)
O sakykit kur jus ta kedute desit lektuve, kaip suprantu vaikui sedima vieta neskirta, tai ant keliu kedute laikysite g.gif  vietos neperdaugiausia, man atrodo patogiau jau vaika ant ranku.  Na bet cia tik mano pamastymai

ne tai kad patogiau, o vaikas privales buti ant mamos ar tecio keliu, stiuardese paduos papildoma dirza saugos, kad vaikas butu prisegtas juo prie mamos dirzo, autokeduciu neleidzia i lektuva.... aisku buna kartais dideliuose lektuvose lopsiai mazyliam....
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2008 03 02, 18:07)
Labukas,

planuojame balandzio gale lekti i Turkija visa seima  smile.gif  Musu dukryte tada bus 1m ir 10 men. Norime issirinkti tikrai gera viesbuti AI, tik nezinau kuri kurorta geriau rinktis ir gal viesbuti koki rekomenduoti galetumete  4u.gif 
Kadangi si karteli vaziuosime tik pasyviam poilsiui, tai galvoju gal geriau rinktis kokia Antalija  g.gif  kad butu kur vakarais pasivaikscioti visiems, nes jei mazesnis miestelis, tai nuobodu labai gali gal buti  g.gif  g.gif 
Na, labai laukciau jusu rekomendaciju  4u.gif  4u.gif

Yra atskira tema apie Turkijos viesbucius,ten rasi nemazai info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 03 03, 01:15)
Yra atskira tema apie Turkijos viesbucius,ten rasi nemazai info mirksiukas.gif

Aciu! Einu ieskoti temeles 4u.gif
Atsakyti