QUOTE(brasta @ 2008 02 25, 11:26)
Kadangi toj saly labai baiminamasi viduriavimo, tai prisidejau ryziu koseliu, stikliniuose indeliuose virtu morku su mesyte. Turbut persistengiau, nes vietoj viduriavimo kankino uzkietejimas...
Tiesa, vezemes savo virduliuka, tai buvo labai patogu bet kada pasigaminti maistelio ar nupilti koki smely isvoliota ciulptuka, nes ir i pliaza eidami pasiimdavom termusiuka.
Aš irgi baiminausi viduriavimo..Bet gerai kad turėjau užpilamų avižinių košių tai labai padėjo kad neužkietėtų viduriai
Mes tai spiralę turejome ir puodelį metalinį
QUOTE(jurga11 @ 2008 02 25, 13:06)
Kažin ar pavyks registruotis be eilės - ten visa eilė paprastai būna su vaikais, tai ne kažin ką pavyks pagreitinti. Tiesa, jei iš anksto rezervuosit vietas, tikrai galėsit neskubėti - vietos lauks jūsų.
Jei vaikas judrus, geriau sėdėti ne prie lango - eilėse po tris kėdes, tai jei sėsit prie lango, kažkam šalia teks kilnotis, jei vaikas norės pabėgioti, į tualetą ar kt. reikalų turės. Gerai, jei žmogus bus supratingas.
Kažkas sakė, kad atgal skrendant prasivežė daug skysčio - taip, atgal skrendat niekas tų skysčių nežiūri, nes tos "naujos saugumo taisyklės" galioja Europos Sąjungoje, Turkija jų nesilaiko (bent jau pernai rudenį pareigūnai jų taip sakė oro uoste, kai mes paprašėm maišelių skysčiams pakuoti. Nustebę buvo, ko mes čia norim).
NA kiek teko man skristi tai su
mažesniais vaikais būna maks 5-6šeimos ir manau tikrai galima paprašyti kad užleistų su mažesniais vaikučiais be eilės
QUOTE(saulyte525 @ 2008 02 25, 13:14)
O buteliuka su vandeniu vežiau, tai musų oro uoste sakė atsukti ir pagerti - ir viskas - Okei - leido, o vyro putas skutimuisi išmete
Aš tai į priekį vežiausi mažutei atsigerti ir tyrelės...Tai gėrimą pažiūrėjo tas tikrintojas..o tyrelę liepė ištraukti iš krepšio ( net buvau apie ją pamiršusi
) ..patikrino ar netaidaryta ir atidavė palinkėjęs skanaus
Laimė- tai atidėtas vaikiškų norų išsipildymas. Dėl to pinigai ir negali suteikti laimės, nes kūdikiui jų nereikia. / S. Freudas /