Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Gili @ 2008 02 21, 18:14)
sveikos,

planuojam kelione su lelium bus 3,5 men. agenturoj pasake, kad gali nenoreti drausti draudikai. kaip su tais draudimais, gal kas susiduret?

as kai vaziavau, mano dukrai buvo 3 men ir 3 sav... gryztant 4 men sukako, draudzia, bet tik kaina siek tiek brangesne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2008 02 21, 19:14)
sveikos,

planuojam kelione su lelium bus 3,5 men. agenturoj pasake, kad gali nenoreti drausti draudikai. kaip su tais draudimais, gal kas susiduret?

draudzia, tik beveik dvigubai didesne imokos suma...berods iki vienu metu, veliau jau viskas vienodai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 02 21, 16:48)
O kiek jų būna pakuotėje? Kokia kainytė? Neteko kažkaip tokių matyti... Kai tik būsiu kokiam prekybcentry, reikės būtinai atkreipti dėmesį...

maciau ju vakar rimi, tokios mazos pakuotes, po 10 pampersu iki 20 litu, na, gal 17. Su zuviuku nemo ir dar kazkokie su piesinukais. padeti prie visu pampersu, turetumet tikrai pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 02 21, 22:30)
as kai vaziavau, mano dukrai buvo 3 men ir 3 sav... gryztant 4 men sukako, draudzia, bet tik kaina siek tiek brangesne wink.gif

QUOTE(Tete2006 @ 2008 02 22, 08:15)
draudzia, tik beveik dvigubai didesne imokos suma...berods iki vienu metu, veliau jau viskas vienodai... smile.gif

aciu
ergo jau apdraude thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės,
na ir mes pagaliau prisiruošėme pirmajai kelionei (mažiausiajai bus beveik 2 metukai), bet ir mamai tai bus pirmas skyrdis gyvenime blush2.gif
kol kas labai nepanikuoju bet jūsų patirtį tai ryte, ryju. Labai ačiū visoms, kurios ja dalinatės 4u.gif
prisikaičiau informacijos apie skysčių pakavimą bet vis tiek neaišku kaip leliukui gėrimą vežtis. Maniškė geriausiai geria kubuš sultis, tai ar aš galėčiau butelį pasiimti 0,7 ltr į lėktuvą? beje, o kiek trunka skrydis iki Turkijos? g.gif
dar klausimukas (čia gal durnai bet vistiek paklausiu) o kokius žaislus vežatės vaikams, pvz. ar galima baseinuose naudoti prpiučiamus plaukojančius.
Atsiprašau, bet aš pirmą kartą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukana: 22 vasario 2008 - 18:37
QUOTE(Tukana @ 2008 02 22, 19:12)
sveikos mamytės,
na ir mes pagaliau prisiruošėme pirmajai kelionei (mažiausiajai bus beveik 2 metukai), bet ir mamai tai bus pirmas skyrdis gyvenime  blush2.gif
kol kas labai nepanikuoju bet jūsų patirtį tai ryte, ryju. Labai ačiū visoms, kurios ja dalinatės  4u.gif
prisikaičiau informacijos apie skysčių pakavimą bet vis tiek neaišku kaip leliukui gėrimą vežtis. Maniškė geriausiai geria kubuš sultis, tai ar aš galėčiau butelį pasiimti 0,7 ltr į lėktuvą? beje, o kiek trunka skrydis iki Turkijos?  g.gif
dar klausimukas (čia gal durnai bet vistiek paklausiu) o kokius žaislus vežatės vaikams, pvz. ar galima baseinuose naudoti  prpiučiamus plaukojančius.
Atsiprašau, bet aš pirmą kartą...  blush2.gif

Gali bandyt pasiimt tas sultys,gal tik lieps paragaut ir praleis.Šeip tai tokio kiekio tikrai negali neštis į lėktuvą.Pasiskaityk orouosto taisykles bus aiškiau.O į baseinui tikrai gali drąsiai naudoti pripūčiamus žaislus.Mes ir kibirėlį su keliais žaisliukais veždavomės.Tikrai nepergyvenk,viskas bus gerai. thumbup.gif Sėkmės jums.
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2008 02 22, 18:12)
sveikos mamytės,
na ir mes pagaliau prisiruošėme pirmajai kelionei (mažiausiajai bus beveik 2 metukai), bet ir mamai tai bus pirmas skyrdis gyvenime  blush2.gif
kol kas labai nepanikuoju bet jūsų patirtį tai ryte, ryju. Labai ačiū visoms, kurios ja dalinatės  4u.gif
prisikaičiau informacijos apie skysčių pakavimą bet vis tiek neaišku kaip leliukui gėrimą vežtis. Maniškė geriausiai geria kubuš sultis, tai ar aš galėčiau butelį pasiimti 0,7 ltr į lėktuvą? beje, o kiek trunka skrydis iki Turkijos?  g.gif
dar klausimukas (čia gal durnai bet vistiek paklausiu) o kokius žaislus vežatės vaikams, pvz. ar galima baseinuose naudoti  prpiučiamus plaukojančius.
Atsiprašau, bet aš pirmą kartą...  blush2.gif

Praėjusiais metais kai skridom mažylis buvo 1,8 mėn niekas nieko neliepė ragauti, o turėjau mišinuką pasidarius, arbatėlę o kitoj rankinėj du buteliukai Miau pieno doh.gif užmiršus net buvau, galvojau išgers vaikai kol iki Vilniau atvažiuosim lotuliukas.gif Žaislų ką norit tą vežkitės svarbu į bagažo svirį išsitekti lotuliukas.gif , pripučimi geriausiais variantas vietos lagaminuose neužima mirksiukas.gif
Su vežimėliu važiavom iki lėktuvo, o Turkijoj jau buvo problema su atsiėmimu , gavom truputėlų pasiblškyti ir užlaikyti autobusą, nes visą bagažą atidavė o vežimėlių teko ilgokai palaukti ir paieškoti doh.gif iš agentūros žmonių nelabai pagalbos sulaukėm verysad.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms mamytėms už patarimus. Tikrai ramiau pasijaučiau, nes irgi žadam keliauti su mažyle. Baisu, kaip ji kelionę pakels. Šiaip ji nepasėdi vietoje, tai truputį baisoka, kaip ten lėktuve elgsis. ax.gif Tikiuosi pamiegos nors kiek, nes išskrendam šeštą ryto. blink.gif Tai jau ketvirtą oro uoste reiktų būt. Na, tikiuosi viskas bus gerai. Žadu irgi su savim imti atsigert mažiukei.
Atsakyti
Mes visai nesenai grižome is keliones..Šį karta skrydis truko net 5 val..Bet laikas labai greitai praėjo...Buvau mažutei nupirkusi keles naujas knygeles, piešti paėmiau tai užsiėmino turėjo.,...O ir šiaip po saloną pasivaikščiojo..aplinkui į žmones pasižiūrėjo..Dar mums pasisekė kad dukrytė miegojo tiek pirmyn..tiek atgal po dvi valandas wub.gif

Atgal mums visai netyčia pavyko prasivešti net visą butelį vandens....pamiršome kad vežime turime ir tik prie lėktuvo patys pastebėjome blink.gif O tikrino gal tris kartus..bet matyt kažkaip praslydo pro akis g.gif

Beje mes tik kai jau oro uoste iš LT užsiregistravome..tik tada sužinojome kas su mažais vaikais BE EILĖS turi registruoti wub.gif wub.gif wub.gif
TAip kad gal neverta važiuoti prieš kelias valandas i oro uosta..svarbu ikirezervacijos laiko speti..Aisku ir vetu nelabai gelsite pasirinkti..bet pries kokio valanda gal turetu buti.. wub.gif

Mano mintyse vėl nauja kelionė...ir aišku tik su dukryte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2008 02 23, 22:38)
Mes visai nesenai grižome is keliones..

Kaip šaunu. thumbup.gif O kur buvot? bigsmile.gif

Na, kaip su vaiku tai taip ir galvojau vėliau oro uoste būti. Tik va su tom vietom. ax.gif Įdomu kur geriau būtų su vaiku sėsti, ar prie lango (skaičiau, kad nelabai noriai sodina mamas su vaikais), ar prie tako kažkur.
Na bet turbūt kur pasodins, ten ir sėdėsim. Svabu, kad tik mažiukė užmigtų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 02 24, 14:27)

Na, kaip su vaiku tai taip ir galvojau vėliau oro uoste būti. Tik va su tom vietom. ax.gif Įdomu kur geriau būtų su vaiku sėsti, ar prie lango (skaičiau, kad nelabai noriai sodina mamas su vaikais), ar prie tako kažkur.
Na bet turbūt kur pasodins, ten ir sėdėsim. Svabu, kad tik mažiukė užmigtų. blush2.gif

Egipte buvome mirksiukas.gif
Šiaip manau geriausia sedėti prie tako ir aišku kažkas šalia..Tada kai vaikutis užmiega ant rankų tai per du žmones mes pasiguldome ir miega sau ramiausiai..na pvz galvytė pas mane o kojytės pas MB wub.gif
Ai dar pasiimkite užklotelį į lėktuvą..kai užmigs priklosite..nes kai atgal skridome tai net neturėjo pagalvių doh.gif doh.gif Šiaip kiek anksčiau teko skristi visada turėdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 02 24, 14:27)

O argi galima lėktuve vietas pasirinkti? Nepamenu, kaip ten buvo, kai keliavom prieš tris metus. Bet lyg ir vietos buvo nurodytos bilietuose... Nes tikrai nesiblaškėm po lėktuvą, kur čia mum atsisėsti, o ėjom konkrečiai žinodami kur... cool.gif
Atsakyti