Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(natylli @ 2008 02 19, 02:40)
Taip,taip tikrai nekainuoja vezimelis,as jau 4 kartus skrisdavau su vaiku,ir niekada neskaiciuoja.Dar +10kg ant vaiko galima,o as is pradziu ta nezinojau
Ir skysciu iki 2 metu i lektuva,kiek nori galima imti
Papildyta:
Mes ruosiames i Turkija birzelio men.vaikui bus 1 metukai jau.Bet mane prigasdino kad negerai su tokiu mazu vaiku vaziuoti ,nes gali pasigauti virusa koki,ten nesvarus vanduo,gali apsinuodytis maistu
Ar tikrai neverta skristi ten?

na i egipta gal nelabai,bet turkija manyciau viskas ok smile.gif draugai vare su 4 men.pupa,tai buvo labai patenkinti smile.gif
tiesa tik birzeli gal per karsta.reiktu su tokiu pupsiku geguze varyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britvute: 19 vasario 2008 - 09:51
QUOTE(Britvute @ 2008 02 19, 07:50)
na i egipta gal nelabai,bet turkija manyciau viskas ok smile.gif draugai vare su 4 men.pupa,tai buvo labai patenkinti smile.gif
tiesa tik birzeli gal per karsta.reiktu su tokiu pupsiku geguze varyti g.gif

Mums tik birzeli iseina,vat ir galvoju ar rizikuoti.Idomu kaip ju vietinis vanduo,nes mes misinuka geriam,kosytes.
Nes 10dienu,neprisiimsi tyreliu,savo vandeni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 02 19, 02:40)

Mes ruosiames i Turkija birzelio men.vaikui bus 1 metukai jau.Bet mane prigasdino kad negerai su tokiu mazu vaiku vaziuoti ,nes gali pasigauti virusa koki,ten nesvarus vanduo,gali apsinuodytis maistu
Ar tikrai neverta skristi ten?

na as vaziavau su 4 men dukryte i turkija, kelione buvo thumbup.gif o kam ta vandeni temptis, jei vaziuosit su vaiku, vistiek turbut imsit geresni viesbuti, O AI vandens buteliuose bet kada gali pasiimt bare.... pacia mazaja prausem su vandeniu is duso, tik burnyte ir rankytes su geriamuoju pasildytu vandeniu... jokiu problemu nebuvo... tik birzelio menesi nepatarciau tikrai, per karsta bus vaikui, mes vaziavom spali... 27 temperatura buvo pats tas... jum tokiu atveju geriau geguzi skrist, kai dar nebus tokiu karsciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 02 19, 13:21)
na as vaziavau su 4 men dukryte i turkija, kelione buvo  thumbup.gif  o kam ta vandeni temptis, jei vaziuosit su vaiku, vistiek turbut imsit geresni viesbuti, O AI vandens buteliuose bet kada gali pasiimt bare.... pacia mazaja prausem su vandeniu is duso, tik burnyte ir rankytes su geriamuoju pasildytu vandeniu... jokiu problemu nebuvo...  tik birzelio menesi nepatarciau tikrai, per karsta bus vaikui, mes vaziavom spali... 27 temperatura buvo pats tas... jum tokiu atveju geriau geguzi skrist, kai dar nebus tokiu karsciu  mirksiukas.gif

supratau,aciu labai uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 02 18, 18:01)
na nieko jai neskaudejo, del kamstuku nezinau ar jie veiksmingi, negaliu pasakyt, bet tokie mazi vaikai isvis dar nieko nejaucia, svarbu leidziantis duoti misinuko ar arbateles....  kaip jau minejau, tokie mazuciai skrydi pernesa lengviau nei suauge, netgi mano pediatre man pasake, kad negirdejo dar tokiu atveju, jog tokio amziaus kudikiams butu komplikuotas skrydis del ausu...

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas... Kažkur forume teko skaityti, kad vaikučiams, kuriems dar reikalingos sauskelnės, baseinuose reikia dėvėti specialias sauskelnes. Mums iki kelionės atsikratyti sauskelnių turbūt dar nepavyks, todėl tos specialios sauskelnės baseine yra aktualu. Patarkit, kas tai per sauskelnės ir kur jų įsigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 02 20, 23:59)
Man iškilo toks klausimas... Kažkur forume teko skaityti, kad vaikučiams, kuriems dar reikalingos sauskelnės, baseinuose reikia dėvėti specialias sauskelnes. Mums iki kelionės atsikratyti sauskelnių turbūt dar nepavyks, todėl tos specialios sauskelnės baseine yra aktualu. Patarkit, kas tai per sauskelnės ir kur jų įsigyti   mirksiukas.gif

Tos sauskelnės parduodamos visuose(beveik) prekybos centruose.Būna nedidėlėmis pakuotėmis.Taip ir parašyta ant pakuotės plaukiojimui(angliškai).Jos būna spalvotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DRUGELIS DRAUGELIS: 21 vasario 2008 - 08:22
QUOTE(Annika @ 2008 02 20, 23:59)
Man iškilo toks klausimas... Kažkur forume teko skaityti, kad vaikučiams, kuriems dar reikalingos sauskelnės, baseinuose reikia dėvėti specialias sauskelnes. Mums iki kelionės atsikratyti sauskelnių turbūt dar nepavyks, todėl tos specialios sauskelnės baseine yra aktualu. Patarkit, kas tai per sauskelnės ir kur jų įsigyti  mirksiukas.gif

Na ir man parupo sis reikaliukas doh.gif Ir taip bus silta ir vistiek ta pampersa det blink.gif Na jis kakio nepadarys, del sysio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2008 02 21, 10:40)
Na ir man parupo sis reikaliukas doh.gif Ir taip bus silta ir vistiek ta pampersa det blink.gif Na jis kakio nepadarys, del sysio cool.gif

Mūsų atveju galėjom ir nedėt,Bet kažkaip visi deda,o ir dėl pačių gerovės.Kadangi mūsų pampersas buvo švarus.Mums pakako savaitei vieno.Išdžiūsta ir vėl gali naudot(žinoma jei nesuterštas)
Atsakyti

jei nerasit maudymuisi pampersu, o gvenat Vilniuje, parasykit man az - kazkur namie turiu pakuote, pirkau irgi kelionei, bet neprireike, tai metosi be reikalo. dydis berods 4 ar 5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 21 vasario 2008 - 12:01
QUOTE(jurga11 @ 2008 02 21, 13:00)
jei nerasit maudymuisi pampersu, o gvenat Vilniuje, parasykit man az - kazkur namie turiu pakuote, pirkau irgi kelionei, bet neprireike, tai metosi be reikalo. dydis berods 4 ar 5.

O kiek jų būna pakuotėje? Kokia kainytė? Neteko kažkaip tokių matyti... Kai tik būsiu kokiam prekybcentry, reikės būtinai atkreipti dėmesį...
Atsakyti
sveikos,

planuojam kelione su lelium bus 3,5 men. agenturoj pasake, kad gali nenoreti drausti draudikai. kaip su tais draudimais, gal kas susiduret?
Atsakyti