Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Violetikas @ 2008 01 14, 16:53)
Nelabai noreciau sutikti su teiginiu jog Aureloje stiuardeses neatnesa gert kai paprasai vaikui  schmoll.gif  nei karto neteko ilgai laukti, bet as visada jau ilipus i lektuva pasakau, kad mums reikes vandens, pagalves ir pledo. Visada atnesa dar pries pradedant kilt. Veliau pasiulo valgyti anksciau uz visus kitus.

Gal mums tokios stiuardese pasitaike, bet paprasiau, kad atnestu vandens tik ilipus i lektuva, o atnese tik kai pakilom. MB net kelis kartus dar paprase, bet jos vis begiojo, tikrino ar prisisege ir t.t. Todel kita karta tikrai vesiuos pakankamai vandens, kad nereiketu prasinet ir laukti. Su maistu tai tikrai sutinku, manes irgi klause ar nesti anksciau.

O del pamperso keitimo, tai musu vietos buvo prie lango. Prie praejimo sedejo visiskai svetimas zmogus, tai net jei vienas ir butum atlaisvine kede, vistiek nebutu iseje pakeist pamperso, per mazai vietos. O stovinciam mano kleckui pakeisti pampersa is viso be sansu, juda kaip vijurkas.

QUOTE(roxeta @ 2008 01 30, 09:18)
visus vezimelius leidzia imtis iki lektuvo ir ji prie lektuvo reikia atiduoti, ji ideda i atskira kabina,taciau vezimelio svoris skaiciuojama kartu su bagazu.kad leistu imti vezimeli prie lektuvo  nepriklauso nuo aviakompanijos, visos aviakompanijos leidzia, o priklauso nuo lektuvo tipo...

tai kad vezimo svoris kaip tik neskaiciuojamas kartu su bagazu. Musiskio net nesvere, tik lipdukus uzklijavo.

QUOTE(svetelis @ 2008 02 05, 12:43)
Tai vis tik kaip su tuo vezimeliu? ar nebus taip kad pasakys mes neimam vezimeliu  ir teks palikti lietuvoj?  doh.gif

musu paklause ar desim vezima i bagaza ar eisim su juo iki lektuvo. Mes ejom iki lektuvo, tada ji idejo i lektuvo prieki (kur tiksliai nezinau, taip stiuardese sake kai paklausem kur padejo vezima biggrin.gif ) O Egipte, vezima atnese tiesiai mums oro uosto darbuotojas, o nebuvo idetas prie visu bagazo. LT vezima gavom su bagazu, t.y. vaziavo konvejeriu pats pirmas smile.gif .
Atsakyti
Planuojam skristi kai suneliui bus 4,5 men.
Kaip but galima ausyciu uzgulima maziui palengvint?
Girdejau apie ausu kamstukus, bet idomu nuo kokio amziaus juos galima naudot g.gif
Atsakyti
Ryt ryte skrendam i Egipta su 7 men. kudikiu. Norejau paklausti, ar galima i lektuva pasiimt termusiuka su siltu vandenuku?
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 02 14, 16:08)
Gal mums tokios stiuardese pasitaike, bet paprasiau, kad atnestu vandens tik ilipus i lektuva, o atnese tik kai pakilom. MB net kelis kartus dar paprase, bet jos vis begiojo, tikrino ar prisisege ir t.t. Todel kita karta tikrai vesiuos pakankamai vandens, kad nereiketu prasinet ir laukti. Su maistu tai tikrai sutinku, manes irgi klause ar nesti anksciau.
O del pamperso keitimo, tai musu vietos buvo prie lango. Prie praejimo sedejo visiskai svetimas zmogus, tai net jei vienas ir butum atlaisvine kede, vistiek nebutu iseje pakeist pamperso, per mazai vietos. O stovinciam mano kleckui pakeisti pampersa is viso be sansu, juda kaip vijurkas.
tai kad vezimo svoris kaip tik neskaiciuojamas kartu su bagazu. Musiskio net nesvere, tik lipdukus uzklijavo.
musu paklause ar desim vezima i bagaza ar eisim su juo iki lektuvo. Mes ejom iki lektuvo, tada ji idejo i lektuvo prieki (kur tiksliai nezinau, taip stiuardese sake kai paklausem kur padejo vezima  biggrin.gif ) O Egipte, vezima atnese tiesiai mums oro uosto darbuotojas, o nebuvo idetas prie visu bagazo. LT vezima gavom su bagazu, t.y. vaziavo konvejeriu pats pirmas  smile.gif .

skirtingos avialinijos skirtingai skaiciuoja bagazha, neklaidinkit mamu.Reikia pasiskambinti ir paklausti del vezimelio!
Atsakyti
QUOTE(mamylux @ 2008 02 15, 00:56)
Planuojam skristi kai suneliui bus 4,5 men.
Kaip but galima ausyciu uzgulima maziui palengvint?
Girdejau apie ausu kamstukus, bet idomu nuo kokio amziaus juos galima naudot g.gif

as skridau s 4 men dukryte, tokiam amziuje vaikai skrydi pernesa zymiai lengviau nei suauge, nebuvo jokiu problemu, tik leidziantis daviau misinuko gert, drauge leidziantis zinde is kruties saviske, vaikai ramus, visa laika lektuve pramiegojo, taip kad neturetu kilti sunkumu wink.gif
Atsakyti
Na del vezimuko mums irgi klausimu, namuose jo nebereikia, bet imsim. Bet jei jis i bagaza iskaiciuojamas, tai ne kas. Kazkaip skaiciau, kad vezimukas neisiskaiciuoja????
Atsakyti
Na net nezinau del to vezimelio iskaiciavimo i bagaza as kiek skridau nieks neskaiciavo ir mano pusesere kai skrido i Vokietija tai ji domejosi tuo reikalu tai sake kad jei paaiskino kad vezimo nieks neskaiciuoja nebent patys padesit ant svarstykliu ir jie pasvers ir primus prie jusu bendro svorio nes ten sedintiems visai vienodai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 vasario 2008 - 10:58
QUOTE(raselė1 @ 2008 02 17, 02:24)
Na del vezimuko mums irgi klausimu, namuose jo nebereikia, bet imsim. Bet jei jis i bagaza iskaiciuojamas, tai ne kas. Kazkaip skaiciau, kad vezimukas neisiskaiciuoja????

man ir niekas neskaiciavo, tiesiog lipduka uzdeda ir viskas, o kilogramu tikrai neskaiciavo...
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2008 02 15, 17:18)
skirtingos avialinijos skirtingai skaiciuoja bagazha, neklaidinkit  mamu.Reikia pasiskambinti ir paklausti del vezimelio!

Tikrai i bagaza neskaiciuoja schmoll.gif (na nebent veztumeisi visa 3 daliu komplekta lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 02 15, 21:52)
as skridau s 4 men dukryte, tokiam amziuje vaikai skrydi pernesa zymiai lengviau nei suauge, nebuvo jokiu problemu, tik leidziantis daviau misinuko gert, drauge leidziantis zinde is kruties saviske, vaikai ramus, visa laika lektuve pramiegojo, taip kad neturetu kilti sunkumu wink.gif

drinks_cheers.gif O ausyciu mazytei neskaudejo?

Buvau kazkur skaicius apie kamstukus ausim, idomu kaip su jais ir kur ju galima nuspirkt?
Atsakyti
QUOTE(mamylux @ 2008 02 18, 17:48)
drinks_cheers.gif O ausyciu mazytei neskaudejo?

Buvau kazkur skaicius apie kamstukus ausim, idomu kaip su jais ir kur ju galima nuspirkt?

na nieko jai neskaudejo, del kamstuku nezinau ar jie veiksmingi, negaliu pasakyt, bet tokie mazi vaikai isvis dar nieko nejaucia, svarbu leidziantis duoti misinuko ar arbateles.... kaip jau minejau, tokie mazuciai skrydi pernesa lengviau nei suauge, netgi mano pediatre man pasake, kad negirdejo dar tokiu atveju, jog tokio amziaus kudikiams butu komplikuotas skrydis del ausu...
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2008 02 18, 09:35)
Tikrai i bagaza neskaiciuoja schmoll.gif (na nebent veztumeisi visa 3 daliu komplekta lotuliukas.gif )

Taip,taip tikrai nekainuoja vezimelis,as jau 4 kartus skrisdavau su vaiku,ir niekada neskaiciuoja.Dar +10kg ant vaiko galima,o as is pradziu ta nezinojau
Ir skysciu iki 2 metu i lektuva,kiek nori galima imti
Papildyta:
Mes ruosiames i Turkija birzelio men.vaikui bus 1 metukai jau.Bet mane prigasdino kad negerai su tokiu mazu vaiku vaziuoti ,nes gali pasigauti virusa koki,ten nesvarus vanduo,gali apsinuodytis maistu
Ar tikrai neverta skristi ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 19 vasario 2008 - 01:30