Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

šakės, kai skaitau man pavydas ima, kai su tokiais lėliukais jūs apie keliones svajojat, tikrai gražiai pavydžiu, nes dabar pati esu abejonių pasauly - ar vežtis savo 7 metų " vyrioka" i Italija, na bet žinoma čia kelionė su agentūra, autobusu 8 dienas.Na bet kita vertus visos naktys viešbučiuos, bet vistiek su abejonėm kovoju:-)Vis galvoju jam neįdomu gal bus, pavargs ir pan..... kaip Radži dainoj - Ka daryyt, ka daryyt????
Atsakyti
mes du kart skridom su dukryte atostogų (jai buvo 9 mėn ir 1metukai), aišku, sunku jai buvo išsedėt, bet reikėjo užimt kurį laiką, paskui pamiegojo ir viskas pavyko thumbup.gif būdama metukų jau po lėktuvo saloną pavaikščiojo, su žmonėm pabendravo biggrin.gif tiesa, nelabai norėjo sedėt diržais pririšta, nesuprato, kodėl čia nelabai judėt galima lotuliukas.gif
dabar ruošiamės su dviem mažais, truputį bijau, bet tėvai kartu skris tai kaip nors, nes skrydis 8 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2008 01 17, 14:09)
šakės, kai skaitau man  pavydas ima, kai su tokiais lėliukais jūs apie keliones svajojat, tikrai gražiai pavydžiu, nes dabar pati esu abejonių pasauly - ar vežtis savo 7 metų " vyrioka" i Italija, na bet žinoma čia kelionė su agentūra, autobusu 8 dienas.Na bet kita vertus visos naktys viešbučiuos, bet vistiek su  abejonėm kovoju:-)Vis galvoju  jam neįdomu gal bus, pavargs ir pan..... kaip Radži dainoj  - Ka daryyt, ka daryyt????

ka tu juk tokio amžiaus vaikams viskas rūpi jau.nebent jam nepatinka labai autobusu važiuot.mano vyresnėlei tai tik kaliaut ir keliaut.o neidomu pasidarė tik tada kai gidas nelietuvis buvo.aišku pavargsta per dieną bet užtat įpūdžių visiems metams į priekį.dar ir dabar kartais sapnuoja atostogas turkijoj thumbup.gif -per sapnus angliškai kažką bando pasakyt,kiek kainuoja klausia lotuliukas.gif vieną naktį atėjo pas mus ir prisižadinus klausė kada eisim pas ''žiužefą''-taip animatorių vadino nes prancūziško vardo teisingai neistaria thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .o jei būtume jos nesivežia tai labai isižeistų dukrytė,nes mes visada visur kartu bigsmile.gif
ps; o tu jo paklausk juk jis jau vyras pasakys ar nori ar ne ir susitarsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas111: 18 sausio 2008 - 13:22
QUOTE(astukas111 @ 2008 01 18, 14:21)
ka tu juk tokio amžiaus vaikams viskas rūpi jau.nebent jam nepatinka labai autobusu važiuot.mano vyresnėlei tai tik kaliaut ir keliaut.o neidomu pasidarė tik tada kai gidas nelietuvis buvo.aišku pavargsta per dieną bet užtat įpūdžių  visiems metams į priekį.dar ir dabar kartais sapnuoja atostogas turkijoj thumbup.gif -per sapnus angliškai kažką bando pasakyt,kiek kainuoja klausia lotuliukas.gif vieną naktį atėjo pas mus ir prisižadinus klausė kada eisim  pas ''žiužefą''-taip animatorių vadino nes prancūziško vardo teisingai neistaria thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .o jei būtume jos nesivežia tai labai isižeistų dukrytė,nes mes visada visur kartu bigsmile.gif
ps; o tu jo paklausk juk jis jau vyras pasakys ar nori ar ne ir susitarsit biggrin.gif

AČIŪ Astuk už padrąsinima, jau ir aš apsiprendžiau kad reik mums ji vežtis, kai bus taip, nes šiaip visur visi kartu važiujam, ir dviračiais mina kartu lygiai- jis pas mus ištvermingas, bet man kaži kaip suėmė baimė, ir toks jausmas, kad pati kaip epušės lapas drebu daugiau už ji.Mes jam leidom apsispresti, dasinom aišku, bet žinai, kokios tos mamos būna....drebam dėl visokiu niekų.Bet šįryt kai paklausiau paskutini kart sakau pasakyk ar apsisprendei, o jis mums pareiškė :- Viskas mama, baigiam šį klausima- juk pasakiau, kad važiuoju, tai nieko nebeliko ka sakyt tik pagirt savo VYRĄ4u.gif
Ačiū už padrąsinima dar karta, kartais tereikia tokio pastūmėjimo kad galutinai pasispręstum žmogus thumbup.gif Sėkmės ir jums visiems kartu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
PRALINKSMINAI 4u.gif tikras vyras tvarka turi būt thumbup.gif kiek galima apie tą patį thumbup.gif o šiaip iš savo patirties su dukryte vyresne galiu pasakyt kad nusiteik biškutuką bimbam taip ir mažiau imk i galvą smile.gif .viskas priklauso nuo požoūrio -jei daug pergyvensi tai nepailsėsi doh.gif g.gif

gerų atostogų ir kuo geresnių ispūdžių
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2008 01 21, 21:25)
PRALINKSMINAI 4u.gif tikras vyras tvarka turi būt thumbup.gif kiek galima apie tą patį thumbup.gif o šiaip iš savo patirties su dukryte vyresne galiu pasakyt kad nusiteik biškutuką bimbam taip ir mažiau imk i galvą smile.gif .viskas priklauso nuo požoūrio -jei daug pergyvensi tai nepailsėsi doh.gif  g.gif

gerų atostogų ir kuo geresnių ispūdžių

jooooo, kaip sako - priėmei sprendima- tai nesigailėk, kaip mano vyras sako "Dieve, juk ne pas aborigenus važiuojam", o juk visad kažkada būna pirmas kartas, gali būti taip kad aš labiau pavargsiu, nei mano tas "vaikinas"
AČIŪ NUOŠIRDŽIAI UŽ PADRASINIMA thumbup.gif
Atsakyti
o kur galėtumėt pasiūlyt nulėkt su 1.9men vaikiuku ax.gif ...mb gauna atostogų vasario mėn...tai taip norėtus kur pašaut... į turkiją tokiu metu nėr kelionių,ar aš klystu? g.gif ...į egiptą g.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 01 27, 14:58)
o kur galėtumėt pasiūlyt nulėkt su 1.9men vaikiuku  ax.gif ...mb gauna atostogų vasario mėn...tai taip norėtus kur pašaut... į turkiją tokiu metu nėr kelionių,ar aš klystu?  g.gif ...į egiptą  g.gif

I Kanaru salas 4u.gif jei nebijot ilgo skrydzio 6-8val
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 01 27, 14:58)
o kur galėtumėt pasiūlyt nulėkt su 1.9men vaikiuku  ax.gif ...mb gauna atostogų vasario mėn...tai taip norėtus kur pašaut... į turkiją tokiu metu nėr kelionių,ar aš klystu?  g.gif ...į egiptą  g.gif

kaip tik praeita vasari buvau Tenerife saloj(Kanaru s.)labai daug sheimu ir senuku, labai ramu kaip tik su vaiku vieta pailset tik vienas minusas vesoka, diena oro t-20, vakare vesiau,nesimaudziau,man buvo per shalta:) man gera t-30,jai jum super shiluma neaktuali tai pirmin tikrai labai gera vieta sheimai pailset.
Del Egipto, buvau ten kaip ir Tenerifei be vaiko,patiko,kovo menesi skrendu jau 3cia karta bet jau su savo atzalele, jai bus 7men.,tai tada ir papasakosiu kaip ten su vaikais,siaip sako kad gerai panasiai kaip ir Turkijoi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 28 sausio 2008 - 16:07
QUOTE(awiux @ 2008 01 27, 15:58)

Mes skrisim i Egipta vasario men. Mazajam bus 7 men. Nezinau, ar protingai sugalvojom, bet labai pasiilgau saules ir zuvyciu...
I Turkija siuo metu tikrai nera kelioniu, nes ten dabar salta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 28 sausio 2008 - 16:11
Labutis visom 4u.gif
Neuzilgo skrisim su mazium pirma karta i Anglija pas draugus unsure.gif Labai jau neramu doh.gif
Tai turiu keleta klausimeliu blush2.gif
Sakikyt,kaip yra daroma su vezimeliais? Ar jis priskiriamas prie bagazo ar ne?
Ir dar girdejau ,kad kilant uzgula uasytes,ar tai tiesa?
Ka tokiu atveju geriausiai daryti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sati: 29 sausio 2008 - 14:08
QUOTE(Sati @ 2008 01 29, 14:06)
Labutis visom  4u.gif
Neuzilgo skrisim su mazium pirma karta i Anglija pas draugus  unsure.gif Labai jau neramu doh.gif 
Tai turiu keleta klausimeliu  blush2.gif
Sakikyt,kaip yra daroma su vezimeliais? Ar jis priskiriamas prie bagazo ar ne?
Ir dar girdejau ,kad kilant uzgula uasytes,ar tai tiesa?
Ka tokiu atveju geriausiai daryti?  4u.gif

Labutis, taip jis priskiriamas prie bagazo, ir ji galima imti i liektuva,o ne priduot i bagaza.Del ausyciu, taip uzgula kilant ir besileidziant,kai kuriem vaikuciam praeina normaliai jie nejaucia kai kurie labai verkia,sako kad reikia ka nors paciulpti kad greiciau praeitu uzgulimas,man padeda smile.gif sekmingos keliones
Atsakyti