QUOTE(MichGirl @ 2007 11 03, 00:04)
tai yra ne nuomone, o faktas. viena kart mano lektuvas buvo grazintas atgal prie isvykimo vartu, nes lektuvas jau buvo atstumtas ir riedejo pakilimo tako link, kai kazkokia mamka atsisake vaika prisegt, atseit ji maitint ji norejo tuo metu. Ne ir viskas. Grazino lektuva atgal ir tik per plauka ji liko ten sedet - pilotas turejo duot leidima asmenini savo jai tam lektuve pasilikt, nes sukele trukdyma nepaklusus. Ir jai labai pasiseke, nes paprastai tokius protingus paprasciausiai islaipina, pasiulo apsiramint ir skrist sekanciu reisu, o jei dar sakojasi, tai pasako, kad is vis daugiau su ju avialinijom neskris. Surask man bent vienu pasaulio avialiniju taisykle, kur vaika nebutina prisegt
Dar karta pakartosiu, jei stiuardese su bizunu nestovejo salia taves ir tavo vaiko, nereiskia, kad tai nera grieztas reikalavimas. Ir akivaizdu, kad nesi patyrus gero pakratymo lektuve ar blogo nusileidimo, jei tikiesi vaika islaikyt rankose - tikiuosi ir nepatirsi siaip , nes tada tikrai pradetum i viska ziuret ne taip atsainiai.
Dar karta pakartosiu, jei stiuardese su bizunu nestovejo salia taves ir tavo vaiko, nereiskia, kad tai nera grieztas reikalavimas. Ir akivaizdu, kad nesi patyrus gero pakratymo lektuve ar blogo nusileidimo, jei tikiesi vaika islaikyt rankose - tikiuosi ir nepatirsi siaip , nes tada tikrai pradetum i viska ziuret ne taip atsainiai.
tau paciai nelabai suprantama, kad niekas su bizunu nestovejo nei man nei pries tai dar vienai pasnekovei, niekas del to tragedijos nedare ir neverte, aiskiai pasakiau kaip buvo, nesakau, kad visad taip buna, bet to skrydzio metu BUTENT buvo pasakyta REKOMENDUOJAM, BET DARYKIT KAIP JUM PATOGIAU....nevisi gal taip grieztai ziuri kaip isivaizduoji tu. gal sioj vietoj ir buvo stiuardesiu aplaidumas, bet as normaliai paaiskinau kaip buvo, o tu cia puoli draskytis ir demonstruoti savo piloto sugebejimus, kad taip nebuna ir lektuvai nepakyla neprisegus....is paprastos sutuacijos keli bangas kazkokias, paprasciau isiskaityt ka zmones raso, o ne pulk juos. as situacijos neissigalvojau, susitaikyk su tuo, kad taip buna! nematau prasmes dar testi sita pokalbi!