QUOTE(Raganiuška5 @ 2007 10 28, 11:25)
Gera mintis. Paprastai aš į kelionę įsimetu skiestų sulčių, nes mano mergina tokį gėralą labiausiai pripažįsta, nei arbatėlių, nei paprasto vandens nenori gerti. Mišinuką geria, tai lėtuve jį darysiu:)
Jei gerimas vaikui, imkit kiek reikia ir maziau nervinkites. Aisku, mineralinio butelys tai ne kudikio sultys, jo gausite kiek reiks lektuve, bet kazkiek turekit ir su savim, nes stiuardese gali uztrukti atnesti, arba atnesti salto kaip ledas, kurio vaikui neduosit. Bet jei jusu vaikui reikia 2 litru sulciu (mazuose buteliukuose), tai tiek ir dekites. Daugiausia, ko paprasys - paragauti atidarius ar tikrai tai sultys. Bet jei vezates maza vaika, juolab kudiki, ir dar poilsiniu charteriu, tai nesukit sau galvos. Kai skrendu su vaiku, visada prasinesu tiek visko, kad mano vaikui skrydis butu komfortissas. Dar niekur neteko palikti jo gerimu, o geria jis labai daug kai skrenda ar vaziuoja.
Kai registruosites skrydziui, paprasykite tu maiseliu, duos kiek reikia, mat jie turi buti ne bet kokie, uzsegami.
Ir nepamiskit, kad jus - ne kudikis
ir nesidekit savo lupdaziu, tuso, dezodoranto, kvepalu ar kitu su skysciais daiktu i rankini bagaza, teks viska palikti siuksliu dezeje.
Ir dar. I Turkija mus skraidino syki Aurela, bet lektuva su igula jie samdesi is Italijos. Tai kaip savaime suprantama, jie nei lietuviskai, nei rusiskai nekalbejo. Kai kuriem keleiviams tai buvo nemazas stresas, kai reikejo kazko paprasyti igulos.