Na nežinau lyg nieko ir neradau tokia tema.Važiuojam traukiniu su 4 mėn kūdikiu.Įdomu kitų mamų patirtis.
QUOTE(vejunestela @ 2007 07 21, 19:15)
Na nežinau lyg nieko ir neradau tokia tema.Važiuojam traukiniu su 4 mėn kūdikiu.Įdomu kitų mamų patirtis.
mano sesuo pries savaite vaziavo su 7men. kudikiu traukiniu Vilnius-Klaipeda. tai nieko gero: zmoniu pilna, pikti, pradejo bambeti kad dar su kudikiu vaziuoja. o jai dar reikejo pamaitinti is papuko, tai visi domejosi, kam ji dengia vaika su skara ir netilpo ju vezimas, tik ispurvino su tepalais.
Sveikos mamos. Planuojame keliauti su 5 metu vaiku i Turkija.
Gyvensime Beleke.
mano vaikas labai isrankus maistui. dabar jau pradedu gailetis del keliones, nes bijau jog turesiu dideliu problemu su maistu.
ka patarete pasiimti su savimi? ar tokiam vaikui maisto ten bus?
valgo jis miltinius patiekalus. maltos mesos.
jokiu mesos gabaliuku ar darzoviu jam neisiulysi.
ka pasiimti is Lietuvos gal, kad neapsinuodytu ar bent uzkandes butu.
Gyvensime Beleke.
mano vaikas labai isrankus maistui. dabar jau pradedu gailetis del keliones, nes bijau jog turesiu dideliu problemu su maistu.
ka patarete pasiimti su savimi? ar tokiam vaikui maisto ten bus?
valgo jis miltinius patiekalus. maltos mesos.
jokiu mesos gabaliuku ar darzoviu jam neisiulysi.
ka pasiimti is Lietuvos gal, kad neapsinuodytu ar bent uzkandes butu.
Mamytės, prašau patarkite, ar į Egiptą reikia su savim vežtis Pampersiukų ar tokių daiktų būna pirkti vietoje? o jei būna, tai kur - viešbutyje ar kokiuos prekbcentriuos?
QUOTE(xxkamane @ 2007 07 23, 13:41)
mano vaikas labai isrankus maistui.
Viskas priklauso keliu zvaigzduciu viesbutis, jei 4-5 * tai maisto tikrai rasit, ir paprasto ir dietinio ir vaikams ir gerimu ir sriubu ir desertu ivairiu, vaisiu ir t.t.
Jei triju* maistas atrodo buna tik kelis kart per diena, aisku ir pasirinkimas mazesnis
Papildyta:
QUOTE(Panamira @ 2007 07 24, 23:36)
Mamytės, prašau patarkite, ar į Egiptą reikia su savim vežtis Pampersiukų
Taip pat priklauso keliu zvaigzduciu viesbutis, jei 5*, tai viesbutyje buna parduotuves, butiniausiu prekiu galima nusipirkti, bet aisku bus brangiau nei Lietuvoje As siulyciau pasimti poka, idek i bagazo skyriu, joms juk nieko nenutiks, tegul meto kartu su visais "cimodanais"
QUOTE(Panamira @ 2007 07 25, 09:27)
labai dėkui už atsakymą
sveiki
mes rugsejo viduryje skrendame i Turkija su vaiku kuriai sukaks metukai kelioneje norejau paklausti o lektuve jusu vaikai nesmarkiai verke nes juk uzgula ausis bent jau man ka jus darydavote
QUOTE(Anamaze @ 2007 07 27, 13:49)
sveiki
mes rugsejo viduryje skrendame i Turkija su vaiku kuriai sukaks metukai kelioneje norejau paklausti o lektuve jusu vaikai nesmarkiai verke nes juk uzgula ausis bent jau man ka jus darydavote
Mūsiškis dar nespėjus lėktuvui normaliai pakilt - užmigo Ir prieš nusileidžiand tik nubudo Su autobusais, kai keliavome, tas pats bajeris - pradeda važiuot, vaikas užmiega, sustoja - vaikas nubunda Tai gal ir jums taip bus
QUOTE(Anamaze @ 2007 07 27, 09:49)
sveiki
Reikia kazka ryti karts nuo karto, kad ausu neuzgulinetu - gerimus, valgi ar pan. Maniske 1,5 m. tuo tikslu buvo su ciulpiniais saldainiais ("guminukais") supazindinta
Gal kas galit patarti ka daryt,jei keliones metu vaika supykina..ne daznai bet pasitaiko,nes ir dabar ruosiames skrydziui lektuvu ir neramu,nes paskutintom dienom..masinoj supykina Dekui
QUOTE(Anamaze @ 2007 07 27, 12:49)
sveiki
maniskis jau ne leliukas, bet vis tiek ausytes leidziantis skaudejo, tai ausinuka uzdejau ir guma kramtyti daviau, o kai atsibodo guma, paprasiau, kad truputi issiziojes pabutu, taip ir nusileidom maciau, kad viena mama vaikeliui ausytes su delnais uzemus laike, gal irgi veiksminga sekmes.
QUOTE(rukutukas @ 2007 03 20, 18:15)
Na ir ka jus gero matete su masina pravaziuodami . Na zinoma jei jus ne pirma karta tai jau gal esate apkeliave ekskursijas , bet be vaiko. Kaip tu gali nuvykti su lialiu i muziejus, o kur sachara ( kuri viena is geriausiu ekskursiju Tunise), kur iskylos laivu . Mes megstame nesedeti viezbutyje o daug ka pamatyti ir suzinoti apie ta sali. Todel dabar vaziuodami su mazyle i Turkija neskaudes sirdis ,kad teks daug ko atsisakyti ,nes mes jau daug ka aplankeme ir vaziuojame ne pirma karta. Nera ko gincytis ir niekada nepritarsiu kad su mazyle gali lakstyti po ekskursijas dabar sedesime viezbutyje nors taip noreciau vel i raftinga . na gal pasikeisdami su vyra gal kas ir iseis.
Keista nuomonė, o ką gero matot su autobusu ar mikriuku su visa grupe Sacharon riedėdami : mes apvaživom ir neturistines vieteles (Sacharoj jau buvę net kelias dienas, grįšim, kai vaikas paaugs), buvom patys sau šeimininkais: norėjom važiavom, norėjom stovėjom, valgėm, fotkinom, filmavom, pirkom-derėjomės ir niekam nė dėkui ... O ir šiaip "grupinių" kelionių su nekompetetingais gidais nemėgstam - geriau pasiruošiam info ir maršrutus patys . Į muziejus su vaiku einam kuo puikiausiai, nors Tunise ne tiek jau daug vertų dėmesio muziejų, o ir ne to ten važiavom. Kilimų parduotuvėj vien dėl mazgės gerą nuolaidą gavom ir šiaip mus ten vietiniai dėl mūsų žydraakės be dėmesio nepalikdavo ... Laivu irgi plaukiojom... ir vistik su iki metukų kūdykiu geresnės vietos nesugalvoju , Turkijoj perdauk turistinės kimšaties ir erzelio... o ir tenkintis belieka grynai viešbučio malonumais ...
Taigi jūsų teisė nesutikti, o mes kaip keliavom-turistavom, taip tikiuosi ir turistausim su vaiku (kažkokių užsakytinių ekskursijų autobusuose aš ir neminėjau ) - ŠIEMET MAROKAS laukia
QUOTE(simutesto @ 2007 04 27, 00:21)
sveikos,
stai ir vel as, girdejau, kad Tiek Egipte, tiek ir Tunise roto virusas kaip sloga LT na dabar tai visai neapsisprendziu
stai ir vel as, girdejau, kad Tiek Egipte, tiek ir Tunise roto virusas kaip sloga LT na dabar tai visai neapsisprendziu
matyt kelionių agentūros nori prastumt "kitus pasiūlymus"
Mes su savo maziuku labai daug skraidom ir gan daznai
Jam tik 10 menesiu bet skrido jau 10 kartu...Keliauninku mazuoju jau ji praminem
Pirma kart skrido kai jam buvo 3 savaites,maitinau pati tai jokiu problemu nebuvo..
O veliau tai pasiimdavau misineli ten stiuardese sumaisydavo su vandeniu nebuvo jokiu problemu..
Dar veliau,pasiimdavau arbatos milteliais,nes i lektuva negalima nestis jokiu skysciu(del terorizmo)turbut jau zinai..
dar pasiimdavau tyreliu tik jas liepdavo atsidaryt ir paragaut... nesamone bet ka padarysi..del paciu saugumo...
paskutini kart kai skridom(prie 3 savaites) tai pasiemiau kuo daugiau zaislu ir vis juos keisdavau,nes pradedavo nuobodziaut..Ir muistytis...
Seip dar yra tokie kistukai i ausis ,kad nejaustu spaudimo kylant ir leidziantis EARPLANES vadinasi..geras dalykas..
Jam tik 10 menesiu bet skrido jau 10 kartu...Keliauninku mazuoju jau ji praminem
Pirma kart skrido kai jam buvo 3 savaites,maitinau pati tai jokiu problemu nebuvo..
O veliau tai pasiimdavau misineli ten stiuardese sumaisydavo su vandeniu nebuvo jokiu problemu..
Dar veliau,pasiimdavau arbatos milteliais,nes i lektuva negalima nestis jokiu skysciu(del terorizmo)turbut jau zinai..
dar pasiimdavau tyreliu tik jas liepdavo atsidaryt ir paragaut... nesamone bet ka padarysi..del paciu saugumo...
paskutini kart kai skridom(prie 3 savaites) tai pasiemiau kuo daugiau zaislu ir vis juos keisdavau,nes pradedavo nuobodziaut..Ir muistytis...
Seip dar yra tokie kistukai i ausis ,kad nejaustu spaudimo kylant ir leidziantis EARPLANES vadinasi..geras dalykas..