Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 18, 09:34)
Mazutei nustatyta vid. alergija kiausinio baltymui, t.y. ir vistienai kartu. O kalakutiena irgi prisiskaito? g.gif Nes pradedu laikyt ant jos piktuma - grizus namo paraudimai odeleje is kart atsirado doh.gif Kaltininkais gali buti kalakutas, cukinija arba as - ligoninje situ produktu negaudavo, o as maitinausi pagal hipoalergine dieta unsure.gif Dabar irgi ne ka zin ka daugiau valgau, bet vat kiausas vienur kitur truputi dalyvauja  unsure.gif
Ka patartumet?

Gali netikti ir kalakutiena doh.gif Kiek skaičiau, neteko susidurti su alergija cukinijai. Dėl Jūsų mitybos - jei reikalingas kiaušinis, Jūs geriau gal venkite kiaušinio baltymo, o trynį galite naudoti. Čia man taip alergologė buvo rekomendavusi, taip ir pati dariau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 18, 10:34)

QUOTE(dautan @ 2008 12 18, 10:38)
Gali netikti ir kalakutiena doh.gif Kiek skaičiau, neteko susidurti su alergija cukinijai. Dėl Jūsų mitybos - jei reikalingas kiaušinis, Jūs geriau gal venkite kiaušinio baltymo, o trynį galite naudoti. Čia man taip alergologė buvo rekomendavusi, taip ir pati dariau 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas link kalakutienos, cukinijos ir kiaušinių - pas man patirtis ir žinios tokios pat .Mum leido per savaitę - 1 kiaušinio trynį (panai 2 metai), kiekvieną kart ją po jo paberia nestipriai verysad.gif .. bet vaikas tiesiog "kliedi" kaip nori kiaušinių .. tai pas mus "šventinė" jai diena, kai duodam - ir pamanykt tik blink.gif - vieną kart paragavus jai taip patiko ir įstrigo, kad LABAI skanu tai doh.gif .Produktus kitus valgom be kiaušinių visai. Nuo pieno ar vištienos, net minimaliausio kiekio - "išmėto dėmėm" momentaliai doh.gif
Atsakyti
Mazutei nustatyta vid. alergija kiausinio baltymui, t.y. ir vistienai kartu. O kalakutiena irgi prisiskaito? g.gif Nes pradedu laikyt ant jos piktuma - grizus namo paraudimai odeleje is kart atsirado doh.gif Kaltininkais gali buti kalakutas, cukinija arba as - ligoninje situ produktu negaudavo, o as maitinausi pagal hipoalergine dieta unsure.gif Dabar irgi ne ka zin ka daugiau valgau, bet vat kiausas vienur kitur truputi dalyvauja  unsure.gif
Ka patartumet?

o prie ko cia vistiena, vistienai yra atskyras punktas, mes kaiusinio baltymui 4 klase, o vistienai 0, tai reiskia nealergiska.Jei tiket tais tyrimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 18 gruodžio 2008 - 10:06
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 18, 11:04)
o prie ko cia vistiena, vistienai yra atskyras punktas, mes kaiusinio baltymui 4 klase, o vistienai 0, tai reiskia nealergiska.Jei tiket tais tyrimais.

mirksiukas.gif daug kas "pripaišo" prie to paties, nes kiaušinio baltymas savo chm. sudėti m yra panašus vištienos baltymui.
Atsakyti
Ka patartumet?

arba gali būt, kad aplinka veikia... mums ligoninėj irgi pustoniu buvo paraudimus

o dėl alergenų, tai yra toks sakinys "VISKAS gali alergizuoti"
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 18, 08:34)
Ka patartumet?

drinks_cheers.gif su merginu atsakymais
Atsakyti
as toliau metau idejas biggrin.gif
muilas su pusies derva smile.gif zmones raso, kad jiem labai padeda. sita dalyka tai esu ne karta skaicius. kiti raso apie berzo derva..
kaip su tais medziais? ka nors skaiciusios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 18, 11:32)
as toliau metau idejas  biggrin.gif
muilas su pusies derva  smile.gif zmones raso, kad jiem labai padeda. sita dalyka tai esu ne karta skaicius. kiti raso apie berzo derva..
kaip su tais medziais? ka nors skaiciusios?  smile.gif

Tame Evijos tepale yra 10proc. dervos rūgščių. Gal čia tas pats? g.gif . Na, mums tai tinka šitas tepalas rolleyes.gif
Atsakyti
labuka visoms 4u.gif

tfu tfu tfu baigiam is ligu issikapstyt smile.gif bet nuotaika vis tiek s.... tai uzbegu tik paskaitinet kaip reikaliukai pas jus mirksiukas.gif

Amica tu berods klausei nuo ko mano maziu isbere, itariu kad nuo parduotuviniu multivitaminu sulciu, bandytukas nusvilpe is brolio puodelio ir atsigere ir reakcija buvo zaibiska doh.gif

Daddygirl jei dar ne per velai sakau, balzamuka man juoda su sidabriniu dangtuku arba juoda visa ax.gif O del medziu tai mes su jais nedraugaujam blush2.gif biggrin.gif

Rudnosiene mesk pati is savo raciono kiausinukus ir baltymini maista apribok mirksiukas.gif O del mikoplazmu bijau teks jums antibiotikus gert vel verysad.gif

Otaip susiskambinai del medvilnes?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 18, 12:32)
as toliau metau idejas  biggrin.gif
muilas su pusies derva  smile.gif zmones raso, kad jiem labai padeda. sita dalyka tai esu ne karta skaicius. kiti raso apie berzo derva..
kaip su tais medziais? ka nors skaiciusios?  smile.gif

Laba, as esu pirkusi rusiska muila su berzo derva. Pardaveja gyre, kad jau labai padeda zmonems nuo pragulu, alergiskiems ir t.t. Tinka ir galva plauti, ir visa kuna. Ir dar labai gerai demes isima. Nu nusipirkau, bet jau kvapas, tai doh.gif . Siaubas, kaip smalos. Nedrisau, nei vaiko prausti, nei pati. Bet demes is vyro striukes tai tikrai iseme puikiai. Tai va dabar ir laikau, suvyniojusi, kad nesmirdetu, tik tokiems reikalams. Tiesa, kol grumdziau tas demes rankomis, tai man toks jausmas, kad ranku oda pasausino ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 18, 01:42)
Pas mus panašūs spuogai kartais atsiranda. Tik laikosi ne kelias dienas, ilgiau. Bet kai apnyksta, tai lieka dėmelė. Ir tik po gero laiko ima nykti. Gal tai ir nesusiję su Elideliu, nes mes jo niekada nenaudojome. Vis bandom be vaistų apsieiti, tfu tfu tfu. O jei jums pagerėjo, tai gal bandykit nebetepti Elideliu?  g.gif

na dar likę tų žymių ant kojų, tai gal patepliosiu šiek tiek, o po to matysiu g.gif
prieš keletą dienų kalbėjot apie AD kartas. nors pasirodysiu neišmanėlė, bet pagal ką ta karta nustatoma? pagal tai ar tėvai alergiški ar kaip? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaičiukės, man čia kilo mintis
gal reiktų tarpusavyje pasidalint savaitiniu meniu? ką duodat mažiams, kokias košes verdat ir t.t.
nes aš tai kažkaip užsiciklinau ties tais pačiais produktais doh.gif

gal kokią atskirą temikę verta paskelbt? - ką manot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 18, 14:53)
na dar likę tų žymių ant kojų, tai gal patepliosiu šiek tiek, o po to matysiu g.gif
prieš keletą dienų kalbėjot apie AD kartas. nors pasirodysiu neišmanėlė, bet pagal ką ta karta nustatoma? pagal tai ar tėvai alergiški ar kaip? g.gif  blush2.gif

jau tik nepergyvenk dėl klausimų - mes čia, man atrodo, nei viena spec. mokslų nebaigėm... 4u.gif biggrin.gif

mano močiutė alergiška - viena karta
aš ir vyras alergiški - antra karta
ir va vaikas- trečia karta
Atsakyti