Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

Amica, net nežinau ką ir daryti tokiu atveju... Žiūrėsim kaip čia ir mum seksis gerti - po Kalėdų ir mes gersim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 17, 14:31)
o dėl ko Flora Care jums pasiūlė gerti?

Mums pediatrė pasiūlė Bifolac, bet čia merginos išgyrė Flora Care, tai nusprendžiau pirkti pastarąjį. Šiaip tai nieko gal nebūtų pediatrė siūlius, bet kai čia išėjo kalba apie pagerėjimus kažkokius po šitų bakterijų pavartojimo, tai nusprendėm pabandyti ir mes. Paklausiau pediatrės ką ji mano, tai sakė galit pagerti. Va tiek. Šiaip jau su virškinimu pas mus problemų nėra, tiksliau su tuštinimusi. Na, neseniai vėl pampį prikrovė, bet jau normaliai, ne spiriukėmis. Tik vat tas sugirdymas tų bakterijų tai košmaras doh.gif . Jau tikrai geriau tokiam metų vaikui kažkas kitas, kas tinka maišyti į košes arba bent į kokias sultis.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 17, 16:29)
Mums pediatrė pasiūlė Bifolac, bet čia merginos išgyrė Flora Care, tai nusprendžiau pirkti pastarąjį. Šiaip tai nieko gal nebūtų pediatrė siūlius, bet kai čia išėjo kalba apie pagerėjimus kažkokius po šitų bakterijų pavartojimo, tai nusprendėm pabandyti ir mes. Paklausiau pediatrės ką ji mano, tai sakė galit pagerti. Va tiek. Šiaip jau su virškinimu pas mus problemų nėra, tiksliau su tuštinimusi. Na, neseniai vėl pampį prikrovė, bet jau normaliai, ne spiriukėmis. Tik vat tas sugirdymas tų bakterijų tai košmaras  doh.gif . Jau tikrai geriau tokiam metų vaikui kažkas kitas, kas tinka maišyti į košes arba bent į kokias sultis.

dėl ko klausiu... esu buvusi pas gastroenterologą Urboną, tai jis patarė nesigundyti brangiais probiotikais,
o Flora Care dažniausiai siūlomas po antibiotikų naudojimo, t.y. greitam žarnyno floros atstatymui
na, mes visgi susigundėm, nes taip homeopatė patarė (vaikiui ilgą laiką buvo disbakteriozė, ir dabar kakiaus tyrimas nėra laabai geras)
o dabar mažius geria bifolac'ą
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 17, 16:41)
dėl ko klausiu... esu buvusi pas gastroenterologą Urboną, tai jis patarė nesigundyti brangiais probiotikais,
o Flora Care dažniausiai siūlomas po antibiotikų naudojimo, t.y. greitam žarnyno floros atstatymui

O aš džiaugiuosi, kad pabandėm Flora care - pagerėjimas buvo akivaizdus ir žymus bei padėjo atsekti bėrimus, nes iki tol buvo paberta ištisai...
Kiekvieno organizmas skirtingas, tinka skirtingos priemonės... Sėkmės kiekvienai ir kiekvienam atrasti sau tinkamiausius dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 17, 16:57)
O aš džiaugiuosi, kad pabandėm Flora care - pagerėjimas buvo akivaizdus ir žymus bei padėjo atsekti bėrimus, nes iki tol buvo paberta ištisai...
Kiekvieno organizmas skirtingas, tinka skirtingos priemonės... Sėkmės kiekvienai ir kiekvienam atrasti sau tinkamiausius dalykus  4u.gif

oi, ir aš džiaugiuos, kad jums pagerėjo... 4u.gif nes kaip suprantu, iki tol naudojami probiotikai jums netiko, taip?

na, mums nepadėjo, bet mes ieškom toliau ir tikiuosi, rasim priemonių, kurios pristabdys bėrimus, niežulį ir plėtimąsi
Atsakyti
Otaip, taip, ricinos aliejum tepa oda. kai zinai kad tinka, galima visokius tepalus su juo gaminti.
mes irgi namie turim, galima bus pabandyti. nors tuos aliejus vos ne visus galima is eiles bandyt - jie visi kazkieno giriami. smile.gif
siandien sugalvojau patept morku aliejum. irgi atseit superinis sausai odai.
tik mums kolkas kiek alieju bebandom, ispudzio jokio.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 17, 15:29)
Mums pediatrė pasiūlė Bifolac, bet čia merginos išgyrė Flora Care, tai nusprendžiau pirkti pastarąjį. Šiaip tai nieko gal nebūtų pediatrė siūlius, bet kai čia išėjo kalba apie pagerėjimus kažkokius po šitų bakterijų pavartojimo, tai nusprendėm pabandyti ir mes. Paklausiau pediatrės ką ji mano, tai sakė galit pagerti. Va tiek. Šiaip jau su virškinimu pas mus problemų nėra, tiksliau su tuštinimusi. Na, neseniai vėl pampį prikrovė, bet jau normaliai, ne spiriukėmis. Tik vat tas sugirdymas tų bakterijų tai košmaras  doh.gif . Jau tikrai geriau tokiam metų vaikui kažkas kitas, kas tinka maišyti į košes arba bent į kokias sultis.

Asmeniskai as irgi atsargiai ziuriu i tu g.bakteriju vartojima - nori nenori kisiesi i organizmo vidaus veikla. Mazius gere budamas keliu menesiu, tai tustinimasis visiskai nuo veziu nuvaziavo: iskart pradejo viduriuoti, paskui tustinosi retai bet toookiais kiekiais - niekada nepamirsiu kriksto dukrytes veido, kai pamate, kaip toks piplys beveik staciai laikomas iki sprando sugebejo apsivaryti su atitinkamais garsais blink.gif biggrin.gif
O po viso kurso nieko teigiamo nepastebejau, tad atsargiai mes dabar i tai ziurim. Nors su tustinimusi problemu kaip ir turim unsure.gif Tik kiekviena karta jos skirtingos.
Atsakyti
sveiki dermatukai mirksiukas.gif smagu, kad jau į naujus namučius persikėlėt thumbup.gif na o pas mus naujienos tokios - tepam ELIDEL gerą savaitę ir bėrimai nušviesėjo, gerokai apnyko thumbup.gif žiūrėsim, kaip bus toliau, bet pastebėjau, kad ant krūtinės tokie tarsi spuogai keli atsiradę, tad nežinau ar čia susiję su Elidelio vartojimu ar ne g.gif bet tas "tipo spuogas" po kelių dienų apnyksta ir dėmelė lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 17, 17:05)
oi, ir aš džiaugiuos, kad jums pagerėjo... 4u.gif   nes kaip suprantu, iki tol naudojami probiotikai jums netiko, taip?

na, mums nepadėjo, bet mes ieškom toliau ir tikiuosi, rasim priemonių, kurios pristabdys bėrimus, niežulį ir plėtimąsi

Mes nieko iš prebiotikų negėrėm, niekas nieko nesiūlė. Tik kai ilgesnį laiką su AD stovėjom vietoje, homeopatė pasiūlė flora care - pirmieji kuriuos gėrėm ir kurie padėjo.
Iš visos širdies jums ir visiems vaikučiams linkime sėkmingų atradimų. 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 17, 17:11)
nors tuos aliejus vos ne visus galima is eiles bandyt - jie visi kazkieno giriami.  smile.gif

Viena mano pažįstama su AD irgi sakė naudoja paprastą aliejų ir tinka kuo puikiausiai. Matyt čia kaip kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 17 gruodžio 2008 - 23:02
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 17, 22:34)
sveiki dermatukai mirksiukas.gif smagu, kad jau į naujus namučius persikėlėt thumbup.gif na o pas mus naujienos tokios - tepam ELIDEL gerą savaitę ir bėrimai nušviesėjo, gerokai apnyko thumbup.gif žiūrėsim, kaip bus toliau, bet pastebėjau, kad ant krūtinės tokie tarsi spuogai keli atsiradę, tad nežinau ar čia susiję su Elidelio vartojimu ar ne g.gif bet tas "tipo spuogas" po kelių dienų apnyksta ir dėmelė lieka g.gif

Pas mus panašūs spuogai kartais atsiranda. Tik laikosi ne kelias dienas, ilgiau. Bet kai apnyksta, tai lieka dėmelė. Ir tik po gero laiko ima nykti. Gal tai ir nesusiję su Elideliu, nes mes jo niekada nenaudojome. Vis bandom be vaistų apsieiti, tfu tfu tfu. O jei jums pagerėjo, tai gal bandykit nebetepti Elideliu? g.gif

Šį vakarą mažius visai neblogai gėrė Flora Care. Ne viską išgėrė, bet nors jau nereikėjo per prievartą su šaukštu girdyti. Daddygirl, ar Greta jau geria Flora Care?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 17, 23:42)
Daddygirl, ar Greta jau geria Flora Care?

dar ne. laukiau kol pilnai pasveiksim nuo viruso. jau senokai nera jokiu simptomu, ryt reiks pradet gert... skaitau kaip tau sekas sugirdyti.. ir galvoju, kaip kazin mums seksis.. biggrin.gif
Atsakyti
Mazutei nustatyta vid. alergija kiausinio baltymui, t.y. ir vistienai kartu. O kalakutiena irgi prisiskaito? g.gif Nes pradedu laikyt ant jos piktuma - grizus namo paraudimai odeleje is kart atsirado doh.gif Kaltininkais gali buti kalakutas, cukinija arba as - ligoninje situ produktu negaudavo, o as maitinausi pagal hipoalergine dieta unsure.gif Dabar irgi ne ka zin ka daugiau valgau, bet vat kiausas vienur kitur truputi dalyvauja unsure.gif
Ka patartumet?
Atsakyti