Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

Pūkeli, parašyk, kiek tau reikėtų ir iš kokio miesto esi.
Gal kartais yra mamytė, kuriai netoli nulėkti iki Lukoil degalinės Kaune kažkur A1 kely Klaipėda-Kaunas (jei teisingai čia parašiau). Būtų gerai, jei atsirastų kas nors, kas galėtų atsiimti siuntinį prie tos degalinės. Jei kartais kas galėtų, brūkštelkit man AŽ savo tel.nr. Paaiškinčiau situaciją.
Žinoma, už paslaugą atsidėkosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2008 12 16, 14:36)
Labas mamukai,

aš pradžioje nė neprisistačiau, nepagalvojau, kad čia susigyvenusi bendruomenė. Mudvi su mažąja dukryte tikriausia būsime naujokės, labai gaila. Kol kas niekas nediagnozavo AD, bet aš pati matau vis didesnį odos sausumą, baisulinį niežėjimą ir kasymąsi , ypač naktimis  cool.gif
Ačiū už visokius receptukus, reiks išmėginti, patikritni, gal kas ir padės. Šiuo metu naudojame cutibase, dermatobase ir sviesmedžio aliejų, keičiu juos.
Dar tokį lyg ir neminėtą receptą esu girdėjusi, kad serbento lapai labai tinka esant egzemoms, tik neradau jų pirkti. Vaistininkė sakė prisirinkti.

visos buvom naujokės... 4u.gif ale tik gaila, kad tenka prisijungt būtent šiame forume...

o ką su serbento lapais reik daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 16, 12:53)
Linkiu ir toliau nesirgti 4u.gif Mano mazute dabar beveik 11 men, o per paskutinius puse metu tris kart bronchitas buvo doh.gif Virusa pasigaudavo nuo seses ir nusileisdavo viskas zemyn verysad.gif Jau 2,5 dozes antibu sugere, nuo to ir AD prasidejo, zarnyno flora uzmuse doh.gif Nuo vienu antibijotiku labai isbere, tai teko nutraukt, bet neissveiko, tai vistiek teko damusti bacilas kitu doh.gif Turbut juoda darba nudirbo ir mikoplazmos verysad.gif Tai dabar bijau antibu kaip velnias kryziaus, gerai,kad si kart pavyko be ju prasisukti thumbup.gif Tik nezinau ka del mikoplazmu darysim...  g.gif

Dėkoju 4u.gif ax.gif Jums to paties. ech tie antibijotikai. Kaip gerai, kad turi savo pienuko, sustiprės mergaitė.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 16, 13:48)
o ką su serbento lapais reik daryti?

nuovirą ir pilti į vonią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2008 12 16, 14:55)
nuovirą ir pilti į vonią  ax.gif

koks tavo avataras mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2008 12 16, 09:50)
Kam įdomu užrašau receptuką.
Varnalėšos aliejus:

Įdomu rolleyes.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 10:29)
Varnalėšos...

Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 16, 14:23)
4u.gif
Nesupratau tu čia man "vožteltum" atgal? bigsmile.gif

O aš tai tikiu,kad išaugs,nes mano dičkis išaugo.Ir turiu savo draugų rate 2 konkrečius pavyzdžius kada vaikai turėjo žiaurų AD,tikrai stiprų,o dabar jie jau viską išaugę.
Aišku tik vieni greičiau išauga kiti ne.
Pas mus išvis niekas šeimoj neturi jokių alergijų mano vaikai kaip ir būtų pirma karta.

Nežinau,gal aš ir naivi ir naiviai tikiu,bet TIKIU 4u.gif

mirksiukas.gif viskas "narmaliai" - nebus box.gif
lotuliukas.gif
smagu, kad jum netenka susidurt su tokiais žmonėm/požiūriu jų - "ko čia jaudinatės??? išaugs gi vaikas ! kam tie pinigai homeopatams, kremams,vaistams visokiem - gi IŠAUGS ! Išauga gi, nes taip gydytojai sako ! Baikit jaudintis - gyvenkit ramiai! " - mum, gan dažnai rolleyes.gif .. tai ir "įsiaudrinu" su kiekvienu - "baik nervintis, viskas čia ok" , kai nieko čia nėr o.k. rolleyes.gif .. Užleidus AD , beveik 100 proc. ji išauga į alergijas rolleyes.gif . Na, aišku AD labai skirtingų yr, tai ir reikia aiškintis kiek daug galim padėt, kaip padėt ir t.t.
Nu, žodž, rišu šitą temą biggrin.gif .
ir aš tikiuos, viliuos ir t.t. ,kad viskas mum ir visom čia bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 15:13)
mirksiukas.gif  viskas "narmaliai" - nebus  box.gif
lotuliukas.gif
smagu, kad jum netenka susidurt su tokiais žmonėm/požiūriu jų - "ko čia jaudinatės??? išaugs gi vaikas ! kam tie pinigai homeopatams, kremams,vaistams  visokiem - gi IŠAUGS ! Išauga gi, nes taip gydytojai sako ! Baikit jaudintis - gyvenkit ramiai! ".
ir aš tikiuos, viliuos ir t.t. ,kad viskas mum ir visom čia bus gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif Mamos tikejimas, kad vaikas isaugs liga, ir kai kuriu gydytoju ar ismintingu aplinkiniu atsainus poziuris "ai, isaugs", yra skirtingi dalykai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 16, 17:09)
drinks_cheers.gif Mamos tikejimas, kad vaikas isaugs liga, ir kai kuriu gydytoju ar ismintingu aplinkiniu atsainus poziuris "ai, isaugs", yra skirtingi dalykai drinks_cheers.gif

4u.gif drinks_cheers.gif super apibendrinta 4u.gif
Atsakyti
Musu sviestas jau Kaune pas musu giminaite. Sestadieni vaziuosim pasiimti, uzvien i svecius clap.gif
AZ laukiu norinciu, nes mums 5 kg tikrai per daug, plius noreciau dar siuntini parsisiusti neuzilgo ir su kitomis prekemis smile.gif Perkancioms daugiau busime dosnus mirksiukas.gif Itariu tingesiu visokiais sverimais-pjaustymais uzsiimineti. Nors esant reikalui viskas imanoma.
Atsakyti
smile.gif

Bandžiau šiandien girdyti Flora Care. Tai išgėrė tik 20ml doh.gif . Nu jau jam neįkiši, jei gerti nenori. Nežinau koks tas poveikis bus su tokiu gėrimu unsure.gif . Likusį kiekį pati išgėriau.

Nakčiai pabandžiau kojytes ištepti Weledos medetkų kremu. Jergutėliau, naktį kasėsi, viena kojytė jau šlapiuoja unsure.gif . Maniau ant veiduko netiko, gal kojytėms tiks. Pasirodo ne. Va tau ir natūralus produktas, o visai netinka schmoll.gif . O Dermatodoron labai gerai rolleyes.gif . Jau užsisakiau Dermatodoron ir alijošiaus propolio kremus. Otaip, kiek tu mokėjai už Dermatodoron kremą? Sakė vaistinėse 62lt tūtelė blink.gif . O mama susirado vieną vaistinę, kur pažadėjo suorganizuoti už 31lt, tik iš Klaipėdos turi parvežti.

Sveikinimai Dautan Džiugui Gimtadienio proga 4u.gif . Sveikatos Džiugui ir stiprybės Dautan 4u.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 09:29)
rolleyes.gif  kaip ir visos vaistažolės - reik su protu naudot . cool.gif  sudomino. Jaučiu, bandysiuos (vyrui pradžioj  cool.gif ).

Bijau aš su tom vaistažolėm. Ramunėlės mums netiko, Weledos medetkų kremas netiko (ar čia medetkos kaltos, ar kita sudėtinė dalis g.gif ). Na, lakišius tinka. Bet tai tą varnalėšos nuovirą gal ne gerti, o tepti reikia?

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 16, 13:48)
visos  buvom naujokės... 4u.gif  ale tik gaila, kad tenka prisijungt būtent šiame forume...

Oi kaip būtų smagu, kad čia daugiau nei viena naujokė nebeužeitų doh.gif . Kad nebebūtų vaikučių su tuo nelemtu AD unsure.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 15:13)
smagu, kad jum netenka susidurt su tokiais žmonėm/požiūriu jų - "ko čia jaudinatės??? išaugs gi vaikas ! kam tie pinigai homeopatams, kremams,vaistams  visokiem - gi IŠAUGS ! Išauga gi, nes taip gydytojai sako ! Baikit jaudintis - gyvenkit ramiai! " - mum, gan dažnai  rolleyes.gif  .. tai ir "įsiaudrinu" su kiekvienu - "baik nervintis, viskas čia ok" , kai nieko čia nėr o.k.  rolleyes.gif .. Užleidus AD , beveik 100 proc. ji išauga į alergijas  rolleyes.gif . Na, aišku AD labai skirtingų yr, tai ir reikia aiškintis kiek daug galim padėt, kaip padėt ir t.t.

Na, yra žmonių, kurie nesuvokia padėties rimtumo, todėl ir šneka pievas doh.gif . O kad pačių vaikui taip būtų, tai kažin ką giedotų. Lengva patarinėti iš šono, neįsigilinus į ligą. Todėl tokiems "žinovams" tikrai reikia užvažiuoti, kad nutiltų.
Atsakyti
dautan, kaip sekes darbe? smile.gif

QUOTE(Gosiuke @ 2008 12 16, 09:32)
Zemiau prekes, kurias galima butu uzsisakyti.

uzsakysim pabandyti smile.gif

QUOTE(Pūkelis @ 2008 12 16, 12:46)
dėl aliejaus net nežinau, verdų aš ji aukštai puodas ant puodo, gal dėl to taip ir reikia, kad jis neprarastų savybių,  tiesiogiai ugnies negauna, bet temperatūra vistik aukšta  g.gif gal ir galima ką nors geriau sumąstyt.

as kaitindama aliejus visada seku ju temperatura 4u.gif

Merginos, kurioms siusiu lupu balzama, pasirinkit indelio spalva mirksiukas.gif biggrin.gif

user posted image

dalinuos siandien perskaityta dar viena ideja doh.gif biggrin.gif ricinos aliejus. yra, kas juo tepas, ir, sako, jiems padeda.
Atsakyti