Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 11:24)
ax.gif  nea.. brangūs jų drabužiukai - čia jau siuntės mamos .

Aišku tada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 11:14)
wub.gif  4u.gif  būt Fantastiška  bigsmile.gif
gal gali inmest nuorodas, ką išbandėt ir super tinka? Imčiau - nes su viena, neišsiverčiu  doh.gif

Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 08:16)
rolleyes.gif  mes nesusidūrėm,bet kažkas iš skyrelio...  rolleyes.gif  tai regis,taip . Ar ne *GREISI* ?

Amica rase, kad akyciu vokai patinsta.
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 19, 02:53)
Amica, Otaip, (kas naudojate alijosiaus ir propolio krema), pastebejau, kad jis griauzia, jei oda pazeista  blink.gif  g.gif Nesuprasdavau, ko Gretute uzsiverkia patepus, kai jai pablogejimas. Dabar pateko man ant ipjauto pirsto - vajei  blink.gif O jums nieko?  g.gif

Amica, laikykites, greitesnio gijimo  4u.gif  4u.gif

Nesu tepus to kremo ant žaizdų, tai kažkaip ir nepastebėjom g.gif . Aš tik drėkinau sausas vietas. Bet dabar jau žinosim smile.gif , nors jau ir neturiu to kremo - sunaudojom.

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 10:06)
4u.gif
2k,tai kai sumaišyta su kokiu drėkikliu pvz mūsų santykis 15g hormono 100g drėkiklio
Aš,tai nakčiai dedu pižamines kelnes,uždedu kojinytes į kurias sukišu tas kelnes,kad nebūtų kojos nuogos,tai mums  thumbup.gif .O tu nemanai,kad pėdkelnės gali dirginti jam odą g.gif .Mes net dieną jų nenešiojam.
Kaip jums šiandien sekasi?Aš neklausiu,ar gerėja,nes žinau kaip būna,kai pasidžiaugi,kad geriau ax.gif Klausiu,ar neblogėja ?
Sveikite greičiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nakčiai ir po namus rengiu kaip kada, dažnai ir taip, kaip tu aprašei. O pėdkelnes stengiuosi dėti grynos medvilnės, turiu tokias trejas dar nuo savo pačios vaikystės (ot tvirtos, aš atnešiojau, mano vyresnėlis, dabar mažiukas nešioja, čia tai kokybė rolleyes.gif ), bet pasitaiko ir su sintetika užmauti, kai jau viskas būna sunaudota. Reikia jau mums tokių plonų treningo kelnyčių be galų, nes baigiam tokias išaugti, o aš tokias maunu ant plikų kojyčių, dedu kojinytes ir ant viršaus treningo kelnes dedu normalias. Tai vat kas dėl pėdkelnių, tai aš kažkaip naiviai manau, kad grynos medvilnės pėdkelnės gal neturėtų dirginti unsure.gif

Ryte apžiūrėjau kojytes, sakykim, kad viskas užtraukta, paliečiau, tai jaučiasi sausumas, jokio šlapumo, lipnumo kol kas nėra. Vėl patepiau su Fuxinu. Dabar jau palaikysim ilgiau vien su Fuxinu ir tada Cutivate užtepsiu. Bet jei nebešlapiuos kojytės, tai ar verta tepti su Fuxinu? Gal tada iš karto su Cutivate, pamaišius pvz su TS? Beje, man toks vaizdas, kad dabartiniu momentu TS mums per mažai drėkina. Matyt kai toks paaštrėjimas, tai reikia kažko kito. Tik vat ko? Jau nežinau nei ką bepirkti unsure.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 19, 11:58)
Amica rase, kad akyciu vokai patinsta.

Taip, mums buvo patinę, kai buvo labai stiprus pablogėjimas. Tada visas veidukas buvo baisus. Aš nuotraukas esu čia dėjus, rodžius kaip atrodėm. Bet vokai susitvarkė iš karto, kai tik ėmė visas veidukas gerėti.

Daddygirl, ar pas jus yra ispanų firmos Mustela produkcijos? Mažu esi žiūrėjus jų sudėtis?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 19, 13:17)
Ryte apžiūrėjau kojytes, sakykim, kad viskas užtraukta, paliečiau, tai jaučiasi sausumas, jokio šlapumo, lipnumo kol kas nėra. Vėl patepiau su Fuxinu. Dabar jau palaikysim ilgiau vien su Fuxinu ir tada Cutivate užtepsiu. Bet jei nebešlapiuos kojytės, tai ar verta tepti su Fuxinu? Gal tada iš karto su Cutivate, pamaišius pvz su TS? Beje, man toks vaizdas, kad dabartiniu momentu TS mums per mažai drėkina. Matyt kai toks paaštrėjimas, tai reikia kažko kito. Tik vat ko? Jau nežinau nei ką bepirkti  unsure.gif

Mūsų kojytės irgi labai sausos verysad.gif . Tepam su TS, nežinau kiek kartų per dieną - gal 8, gal daugiau. Jei tik sausa - tai ir tepam doh.gif Naudoju ir kokoso aliejų (KA), bet tik vakare ir ryte. Ištepu su KA vieną kojytę, paskui kitą. Jis labai gerai susigeria, tada su TS tepu.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 13:23)
Mūsų kojytės irgi labai sausos verysad.gif . Tepam su TS, nežinau kiek kartų per dieną - gal 8, gal daugiau. Jei tik sausa - tai ir tepam doh.gif Naudoju ir kokoso aliejų (KA), bet tik vakare ir ryte. Ištepu su KA vieną kojytę, paskui kitą. Jis labai gerai susigeria, tada su TS tepu.

Ir mūsų kojos(blauzdos) labai sausos verysad.gif tepam tik TS,nes kolkas nieko geresnio nėra
Atsakyti
Apie pedkelnes - mums jos ziauriai erzina kojytes.
Otaip, kokio mazdaug dydzio tavo paneles rubus nesioja? Kazkur turiu lyg pizamu su pedutem - kazkada pabandziau maziui uzdet, tai bachuras taip pasipriesino, kad daugiau net mintis nebekyla deti smile.gif
O del TS maisymo su hormonais - mums tai sukele nemaza reakcija, tad daugiau hormoninio tepalo nebemaisau su naturaliom priemonem. Zinoma kitiems gali nebuti jokio poveikio, bet siulyciau isbandyti ant nedidelio plotelio pirma.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 19, 13:17)
Nakčiai ir po namus rengiu kaip kada, dažnai ir taip, kaip tu aprašei. O pėdkelnes stengiuosi dėti grynos medvilnės, turiu tokias trejas dar nuo savo pačios vaikystės (ot tvirtos, aš atnešiojau, mano vyresnėlis, dabar mažiukas nešioja, čia tai kokybė  rolleyes.gif ), bet pasitaiko ir su sintetika užmauti, kai jau viskas būna sunaudota. Reikia jau mums tokių plonų treningo kelnyčių be galų, nes baigiam tokias išaugti, o aš tokias maunu ant plikų kojyčių, dedu kojinytes ir ant viršaus treningo kelnes dedu normalias. Tai vat kas dėl pėdkelnių, tai aš kažkaip naiviai manau, kad grynos medvilnės pėdkelnės gal neturėtų dirginti  unsure.gif

Ryte apžiūrėjau kojytes, sakykim, kad viskas užtraukta, paliečiau, tai jaučiasi sausumas, jokio šlapumo, lipnumo kol kas nėra. Vėl patepiau su Fuxinu. Dabar jau palaikysim ilgiau vien su Fuxinu ir tada Cutivate užtepsiu. Bet jei nebešlapiuos kojytės, tai ar verta tepti su Fuxinu? Gal tada iš karto su Cutivate, pamaišius pvz su TS? Beje, man toks vaizdas, kad dabartiniu momentu TS mums per mažai drėkina. Matyt kai toks paaštrėjimas, tai reikia kažko kito. Tik vat ko? Jau nežinau nei ką bepirkti  unsure.gif
Taip, mums buvo patinę, kai buvo labai stiprus pablogėjimas. Tada visas veidukas buvo baisus. Aš nuotraukas esu čia dėjus, rodžius kaip atrodėm. Bet vokai susitvarkė iš karto, kai tik ėmė visas veidukas gerėti

Oho kokios pėdkelnės bigsmile.gif
Fuxinu ilgai tepliot nereikia kokias 2-3 dienas.Jei jau nešlapiuos kojytės,tai jau ir neverta jo tepti. O Cutivate,tai maišyk su tokiu drėkiliu,kuris jums tinka jokio skirtumo su kuo maišysi,svarbu ne gryną tepsi mirksiukas.gif .o tą santykį,tai pati matysi pagal padėtį.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 19, 12:17)
Daddygirl, ar pas jus yra ispanų firmos Mustela produkcijos? Mažu esi žiūrėjus jų sudėtis?

kai jau atrodo kad viskas nepakankamai drekina.. bandyciau ivyniojimus gal g.gif
nepadeda?

pas mus isvis europietiskos produkcijos mazai wink.gif pagrinde sava, kaimyniniu saliu, dar amerikoniska.. smile.gif
mustelos gerai paieskojus turbut butu galima rasti, bet susidurti neteko. o neraso sudeciu pas jus?
Atsakyti
Labas, na va, padarė gi mums kraujo tyrimą ir aptiko alergiją pienui ir jo produktams, bet kadangi pieno jau kurį laiką nevartojam , o išbėrė mus iš naujo, tai atrodo būsim alergiški ne tik jam, įtariam alyvuoges arba, čia kažkas rašė, kad HiPP tyrė, gali alergizuoti, nors man labai keista, nes sudėtyje be daržovių lyg ir nėra nieko ypatingo. Alergologė rekomendavo tepti Uriage Xemose ir sakė, kad tai naujos kartos tepalas, kuriam daug žadama, gal kuri girdėjot? Bėrimai mūsų nešlapiuoja, jie labai sausi ir , ačiū dievui, neniežti, tai nenusikaso. Berti pradėjo nuo 1,4 metų.
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2009 01 17, 16:17]
net 12%?
net 5% eucerinas tik vaikams nuo 3 metu.
ar cia koks kitas eucerinas? o ka raso?
labai idomu. parasyk, kaip jums toliau seksis. gal ka 'praklausiau', kaip konkreciai nustato, kad per zarnyna?
man atrodo ir ant odos pienas alergizavo, kai bandet, ane?

as tai nebetikiu, kad iki 2 metu mums baigsis... viliuos, kad nuo 2 metu gal lengvesne forma bus.. g.gif

Anot musu alergologes, lopo meginiau parodo kito tipo reakcijas, tai yra tos reakcijos, kuriu nerodo kraujas, o nerodo todel, kad alergizacija eina per zarnyna. Kadangi visi lopo meginiai pas mus teigiami, viskas mus alergizuoja ka bevalgisime, tai ji pasake, kad reikia tvarkyti zarnyna...o kaip nepasake blink.gif

Mergaites, turiu tokia problema, mano Kamila pries izmigdama labai smarkiai sukioja galvyte i sonus, tarsi uzsupa save, bet taip smarkiai , net dauzo ja i lovyte ir jau seniai ji taip migdosi. Bijau, kad nebutu cia koks sutrikimas. verysad.gif Buvome pas neurologe savo poliklinikoje, tai pasake, kad iki 3 metu tai nieko baisaus, tiesiog taip ramina save vaikas...reikia bandyti kaip nors atpratinti... g.gif bet man sirdy sitaip neramu, gal kuri susidurete su panasia problema ar esate ka girdejusios apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 01 19, 17:18)

Mergaites, turiu tokia problema, mano Kamila pries izmigdama labai smarkiai sukioja galvyte i sonus, tarsi uzsupa save, bet taip smarkiai , net dauzo ja i lovyte ir jau seniai ji taip migdosi. Bijau, kad nebutu cia koks sutrikimas. verysad.gif Buvome pas neurologe savo poliklinikoje, tai pasake, kad iki 3 metu tai nieko baisaus, tiesiog taip ramina save vaikas...reikia bandyti kaip nors atpratinti... g.gif bet man sirdy sitaip neramu, gal kuri susidurete su panasia problema ar esate ka girdejusios apie tai?

4u.gif
rolleyes.gif joo, būna toks sutrikimas - keista, kad "paliko" išaugimui g.gif schmoll.gif - aš domėčiaus tuom ir tikrai bandyčiau tai keist (kažką mokinaus apie tuos dalykus, bet bijau nusikalbėt blush2.gif - 10 metų parėjo jau doh.gif ) 4u.gif stiprybės mamai ir dukrai čia jau 4u.gif
Atsakyti