Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 10:16)
4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  vat vat, ir aš manau, kad reik palaukt,o ne iškart tept po fuxino .
Papildyta:

4u.gif
rolleyes.gif  mes nesusidūrėm,bet kažkas iš skyrelio...  rolleyes.gif  tai regis,taip . Ar ne *GREISI* ?

Nepamenu g.gif .
Mums veido niekada nebėrė............
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 19, 10:14)
O mes galim miegoti tik su pedkelnem, nes ka beapmautum duodasi tol nakti, kol nusispardo. Tai miegam uzsiutom trankovem ir su pedkelnem, nes isbandem viska, taip mums geraiusi smile.gif ai.

Tai jau čia kiekviena mama žino kas jos vaikui geriausia ir aš net nesiginčiju schmoll.gif .Tiesiog pamaniau,kad pėdkelnės gali dirginti,nes mums,tai dirgina.
Atsakyti
Mes miegam su pižama ale kombinezonas, toks leliukiškas drabužis, bet labai tinkamas, su pėdutėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 11:31)
Mes miegam su pižama ale kombinezonas, toks leliukiškas drabužis, bet labai tinkamas, su pėdutėmis thumbup.gif

O mums butinai rankoves reikia uzsiuti,tai mums toks variantas netinka, nes jei ne , nakti kraujus paleistu. Ne kiekviena aisku, bet daznokai.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 19, 10:38)
O mums butinai rankoves reikia uzsiuti,tai mums toks variantas netinka, nes jei ne , nakti kraujus paleistu. Ne kiekviena aisku, bet daznokai.

4u.gif Džiugas kasosi tik kai plikos kojytės, bet paprastos pižaminės kelnės su kojinaitėmis netinka - irgi nusikaso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 11:42)
4u.gif Džiugas kasosi tik kai plikos kojytės, bet paprastos pižaminės kelnės su kojinaitėmis netinka - irgi nusikaso  doh.gif

O maniskis tai vis uz sprando griebiais ir drasko, ir kai neturi ka veikti, ir kai miegas suima, ir nakti. Cia gal jau ir iprotis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 19, 11:19)
Nepamenu g.gif .
Mums veido niekada nebėrė............

4u.gif oi, sumaišiau .. g.gif bet kažkas minėjo (gal tada aš ne šitoj temoj tai girdėjau blush2.gif .. ale irgi su alergiukais bendraujant).

QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 11:31)

drinks_cheers.gif mes irgi, tik gaila, kad tik vieną tokią turim .. doh.gif . Tai , kadangi pana jau dičkė, tai nelabai daug ką prirengsi - aš maunu 100 proc. medvilninę pižamą , vilnones koinytes , apačioj bodžiuką - bodžiukas, kad pasikėlus pižamos viršų, pilvo neišsidraskytų (jis pas mus irgi visas išbertas), kelnytes su kojinaitėm jungiu "skoču" ( doh.gif kitaip niekaip nesigaunas, nes koinytes nusitraukia ir taaaip išsidrąsko, ypač sulenkimus kojų, kad su krauju ryte atplėšinėt reik unsure.gif ), o ties kakliuku irgi žiūrim, kad bodžiukas būt aukštesniu kaklu - nes ant krūtinės ir kaklo iš nugarinės pusės, pas mus dažnai lopais oda nudrėksta.. ten išvis tragedija, kaip sunkiai gyja.. ir jokio kompreso ar aprisimo neinas uzdėt unsure.gif doh.gif . Su pėdkelnėm negalėčiau migdyt - labai jau arti odos - užsidraskytu ji, pas mus pėdkelnės dabar tik ,kai šalta, miestan važiuot. Šiaip laukan einam su dvigubom kelnėm - kad ir šilta būt, ir laisva aplink žaizdeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 19 sausio 2009 - 10:48
QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 10:46)
drinks_cheers.gif  mes irgi, tik gaila, kad tik vieną tokią turim ..  doh.gif .

Aš iš www.laredoute.fr perku: pižamas (kombinezonines), bodžiukus, medvilninius golfiukus. mirksiukas.gif Kaip tik galvoju užsisakinėti šį bei tą, galiu kokią ir Jums prigriebti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 10:53)
Aš iš www.laredoute.fr perku: pižamas (kombinezonines), bodžiukus, medvilninius golfiukus.  mirksiukas.gif Kaip tik galvoju užsisakinėti šį bei tą, galiu kokią ir Jums prigriebti mirksiukas.gif

Aš ir iš ten golfiukus perku drinks_cheers.gif mes,tai miegam su golfiuku ir pižaminėm kelnėm,kurias sukišu į kojinytes.Maniškis kolkas dar kelnių iš kojinyčių neišsitraukia.
Kažkaip ir maniškis,jei tik kojos nuogos griebia draskytis nors ir neišberta,o jei jau yra kokios kelnės,tai ramu g.gif
Otaip o kur tu perki bodžius,nes man kažkaip Nexto nelabai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 19 sausio 2009 - 11:05
QUOTE(dautan @ 2009 01 19, 11:53)
Aš iš www.laredoute.fr perku: pižamas (kombinezonines), bodžiukus, medvilninius golfiukus.  mirksiukas.gif Kaip tik galvoju užsisakinėti šį bei tą, galiu kokią ir Jums prigriebti mirksiukas.gif

wub.gif 4u.gif būt Fantastiška bigsmile.gif
gal gali inmest nuorodas, ką išbandėt ir super tinka? Imčiau - nes su viena, neišsiverčiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 12:02)

Otaip o kur tu perki bodžius,nes man kažkaip Nexto nelabai patinka g.gif

doh.gif tai kad nedaug ką perku - padovanota, ar kitų nešioti atiduoti pas mus daiktai blush2.gif . Pažiūrėjau, mano "mylimieji" bodžiukai - iš KANZ firmos, tada eina Verbaudet, tada jau Next rolleyes.gif . O vat naktinukų tai pritrūkau... nes jei ne AD, tai papraščiausias flanelines pižamytes, pati pasiuvus, rengčiau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 19, 11:14)
doh.gif  tai kad nedaug ką perku - padovanota, ar kitų nešioti atiduoti pas mus daiktai  blush2.gif  . Pažiūrėjau, mano "mylimieji" bodžiukai - iš KANZ firmos, tada eina Verbaudet, tada jau Next  rolleyes.gif . O vat naktinukų tai pritrūkau... nes jei ne AD, tai papraščiausias flanelines pižamytes, pati pasiuvus,  rengčiau  rolleyes.gif .

O KANZ ,tai čia Lietuvoj pirkti? g.gif
Labai girdėta firma,ar tik kartais ne kokioj Tindi Rindi parduotuvėj jų yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 19 sausio 2009 - 11:24
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 12:19)
O KANZ ,tai čia Lietuvoj pirkti? g.gif

ax.gif nea.. brangūs jų drabužiukai - čia jau siuntės mamos .
Atsakyti