Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Meda01 @ 2009 01 18, 18:35)
O jūs lankotės pas Grušauską? Jis rodos dermatologas, sakykit turint AD su kuo reikia bendraut alergologu ar dermatologu g.gif

Mums AD, oo alergijos tipo nerodo kraujas.. tai bendraujam su abiem, cia pas mus Siauliuos nueini pas alergologa, apziuri, ir tada liepia ateit antradieni, nes antradieniais dermatologas buna vaiku.. Tai tenka su abiem kai nueinam pabendraut lotuliukas.gif
Na mes ryt keliaujam i Vilniu, pas alergologe Maciuliene.. Draugai parekomendavo.. o kazi ar is tikro gera.. Na bet blogiau nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 18, 13:44)
Sveikutės,

Sveikatytės Jums :4u:Pasidalinsiu savo patirtimi - esant visuotiniam veidelio šlapiavimui tepėm Fuxini tirpalu, vėliau gydėme Elideliu. Pastaruoju metu buvo šlapiavimo požymių ant veidelio, patepus 1 kartą Elideliu viskas susitvarkė. Pastebėjau, kad tokia reakcija būna į vaistažolių preparatus doh.gif

QUOTE(Meda01 @ 2009 01 18, 17:35)
O jūs lankotės pas Grušauską? Jis rodos dermatologas, sakykit turint AD su kuo reikia bendraut alergologu ar dermatologu g.gif

Nors ne manęs klausiate, bet atsakysiu - konsultavomės su alergologe (L. Vaidelienė, KMUK), dermatologu (V.Grušauskas II ligoninėje), homeopate (Vaivarienė, NGC), bet vis vien sprendimus priimu savo galva. Tam įtakos turi gydytojų rekomendacijos, SM mamyčių patirtis ir žinios, visa kita informacija, kurią galiu sužvejoti iš įvairių šaltinių. Visų vaikučiai skirtingi ir sunku rasti universalų receptą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 18 sausio 2009 - 19:28
QUOTE(Meda01 @ 2009 01 18, 17:35)

Taip, kai būnam LT, lankomės pas jį. Jei reikia, konsultuojamės telefonu. Kaip bebūtų, bet AD liečia odą ir sukelia odos problemas. Pas alergologą galima apsilankyti, jei norit - pasidaryti tyrimus dėl alergijos, bet lankytis nuolat nematau prasmės. Labai gerai parašė Dautan - "Nors ne manęs klausiate, bet atsakysiu - konsultavomės su alergologe (L. Vaidelienė, KMUK), dermatologu (V.Grušauskas II ligoninėje), homeopate (Vaivarienė, NGC), bet vis vien sprendimus priimu savo galva. Tam įtakos turi gydytojų rekomendacijos, SM mamyčių patirtis ir žinios, visa kita informacija, kurią galiu sužvejoti iš įvairių šaltinių. Visų vaikučiai skirtingi ir sunku rasti universalų receptą"
Atsakyti
laba wakara o merginos beria jusu waikam akiu wokus mano pastebeejau kas dwi kokios sawaites isberia akiu wokus tokios akys uztinusios kaip butu nemiegojes bet walgom ta pati g.gif kazin nuo ko cia taip galetu but? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 01 18, 17:35)
Jezau kaip baisiai parasiai...  doh.gif  Tikiuos mums tokiu bedu nebus, labai bijau..  verysad.gif  Bet ne visiems buna tie slapiavimai ane? O gal visgi reik tept normaliai man su tais hormoniniais.. kad neprasidetu paskui mums slapiavimai?
Tai va kai man pasake kad gal pades.. tai labai apsidziaugiau  thumbup.gif  Kaip tik planuojam i ispanija keliaut, aplankyt mociute, tai sakau reik pagreitint gal ta kelione... koki balandi jau lekt..

Mums slapiuojanciu AD berimu niekada nebuvo. Kazkaip gal mazuciams labiau jie budingi, o vyresnius turbut labiau sausos demes kankina. Galbut ir klystu. Mano vaikui AD prasidejo, kai buvo 1,5 metu, tai slapiuojanciu berimu neturejom.
O saule jo, super (tiems, kuriems teigiamai veikia). Lekit kuo anksciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 18, 17:09)
Na, ištepiau Fuxinu ir ant viršaus Cutivate kremą. Tik kažin užtenka 1k dienoje ar reikia 2k?  g.gif . Patepsiu bent kelias dienas, kol užsitrauks šlapiavimai, o tada vėl grįšim prie savo priemonių.

Man ir alergologė sakė,kad patept Fuxinu po kokios valandos hormoniniu po to vėl padžiovinti Fuxinu ir nakčiai galima dar hormoninio,bet čia aišku,kai jau labai blogai.Kai blogai,tai ir Grušauskas sako hormonu tept 2 kartus dienoj.Na tu jau pati matysi kiek tept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 00:01)
Man ir alergologė sakė,kad patept Fuxinu po kokios valandos hormoniniu po to vėl padžiovinti Fuxinu ir nakčiai galima dar hormoninio,bet čia aišku,kai jau labai blogai.Kai blogai,tai ir Grušauskas sako hormonu tept 2 kartus dienoj.Na tu jau pati matysi kiek tept mirksiukas.gif

Ui, aš valandos nelaukiau blink.gif , gal 5min, nes Grušauskas sakč palaukti kol kiek apdžius, tai pažiūrėjau, kad jau apdžiūvo ir tepiau Cutivate. Paskaičiau instrukcijoj, kad prie dermatito reikia tepti tik 1k dienoje, tai sakiau 1k ir tepsiu. Žiūrėsiu kas čia mums darysis. Nakčiai uždėjau švarias pėdkelnes, matysiu kaip ryte atrodys, bus aišku kiek šlapiuoja. Beje, jei kas kur pamatysite 100proc. medvilnės pėdkelnių 92cm ūgiui, tai duokit signalą kur tiksliai jų yra 4u.gif . Nes mums tragiškai jų reikia, o niekur nerandam verysad.gif
Atsakyti
laba

Amica, Otaip, (kas naudojate alijosiaus ir propolio krema), pastebejau, kad jis griauzia, jei oda pazeista blink.gif g.gif Nesuprasdavau, ko Gretute uzsiverkia patepus, kai jai pablogejimas. Dabar pateko man ant ipjauto pirsto - vajei blink.gif O jums nieko? g.gif

Amica, laikykites, greitesnio gijimo 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gosiuke @ 2009 01 18, 15:40)
Pagaliau ir i LT tas geris atkeliauja. Panasu, kad Vakaruose tas sviestas jau puikiai zinomas, o mes turbut tik is Daddygirl apie ji suzinojom (aciu zinoma jai uz tai).

nu ne, nepasakyciau, kad jis zinomas biggrin.gif didzoji publikos dalis apie ji negirdeje. aisku, zino iseiviai is afrikos, dar tie keistuoliai, kurie namie gaminasi odos prieziuros priemones, muilus ir pan biggrin.gif naturalistai turintys odos problemu..
aisku, lietuvoj jis dar maziau zinomas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 19, 03:53)
laba

Amica, Otaip, (kas naudojate alijosiaus ir propolio krema), pastebejau, kad jis griauzia, jei oda pazeista  blink.gif  g.gif Nesuprasdavau, ko Gretute uzsiverkia patepus, kai jai pablogejimas. Dabar pateko man ant ipjauto pirsto - vajei  blink.gif O jums nieko?  g.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif aha, žinau tą "bajerį" doh.gif .. užtai niekad netepu ant atvirų žaizdų - tepu ant sausų užraudusių bėrimų - rolleyes.gif tada jis super pabalina odytę. Chemija gi .. bet momentais labai gerai jis mum.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 01:01)

4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat vat, ir aš manau, kad reik palaukt,o ne iškart tept po fuxino .
Papildyta:
QUOTE(Lejute @ 2009 01 18, 20:55)
laba wakara o merginos beria jusu waikam akiu wokus mano pastebeejau kas dwi kokios sawaites isberia akiu wokus tokios akys uztinusios kaip butu nemiegojes bet walgom ta pati g.gif kazin nuo ko cia taip galetu but? unsure.gif

4u.gif
rolleyes.gif mes nesusidūrėm,bet kažkas iš skyrelio... rolleyes.gif tai regis,taip . Ar ne *GREISI* ?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 01 19, 00:33)
Ui, aš valandos nelaukiau  blink.gif , gal 5min, nes Grušauskas sakč palaukti kol kiek apdžius, tai pažiūrėjau, kad jau apdžiūvo ir tepiau Cutivate. Paskaičiau instrukcijoj, kad prie dermatito reikia tepti tik 1k dienoje, tai sakiau 1k ir tepsiu. Žiūrėsiu kas čia mums darysis. Nakčiai uždėjau švarias pėdkelnes, matysiu kaip ryte atrodys, bus aišku kiek šlapiuoja. Beje, jei kas kur pamatysite 100proc. medvilnės pėdkelnių 92cm ūgiui, tai duokit signalą kur tiksliai jų yra  4u.gif . Nes mums tragiškai jų reikia, o niekur nerandam  verysad.gif

4u.gif
2k,tai kai sumaišyta su kokiu drėkikliu pvz mūsų santykis 15g hormono 100g drėkiklio
Aš,tai nakčiai dedu pižamines kelnes,uždedu kojinytes į kurias sukišu tas kelnes,kad nebūtų kojos nuogos,tai mums thumbup.gif .O tu nemanai,kad pėdkelnės gali dirginti jam odą g.gif .Mes net dieną jų nenešiojam.
Kaip jums šiandien sekasi?Aš neklausiu,ar gerėja,nes žinau kaip būna,kai pasidžiaugi,kad geriau ax.gif Klausiu,ar neblogėja ?
Sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 19, 11:06)
4u.gif
2k,tai kai sumaišyta su kokiu drėkikliu pvz mūsų santykis 15g hormono 100g drėkiklio
Aš,tai nakčiai dedu pižamines kelnes,uždedu kojinytes į kurias sukišu tas kelnes,kad nebūtų kojos nuogos,tai mums  thumbup.gif .O tu nemanai,kad pėdkelnės gali dirginti jam odą g.gif .Mes net dieną jų nenešiojam.
Kaip jums šiandien sekasi?Aš neklausiu,ar gerėja,nes žinau kaip būna,kai pasidžiaugi,kad geriau ax.gif Klausiu,ar neblogėja ?
Sveikite greičiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mes galim miegoti tik su pedkelnem, nes ka beapmautum duodasi tol nakti, kol nusispardo. Tai miegam uzsiutom trankovem ir su pedkelnem, nes isbandem viska, taip mums geraiusi smile.gif ai.
Atsakyti