Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Otaip @ 2008 12 15, 19:23)
dėl Floracare - aš palaikau tą pusę,kurios sako, kad 8 dienų kursą daryt. tiesiog tirpink mažesniam kiekyje vandens ir duok.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 19:38)
Mums darė ant odos - lašino tirpaliukus ir brėžė su adatėle.

Bet tai tokiu atveju jis neišgers viso maišiuko, nes maišiukas tirpdosi stiklinėje vandens, o jei išgers tik kokį ketvirtadalį, tai ar bus nauda?

Nevisai tikslūs šie tyrimai...
Kaip rašė Otaip - tiesiog tirpdyti mažesniame kiekyje vandens (tokiame kiekyje, kurį galėtų išgerti) 4u.gif

QUOTE(dautan @ 2008 12 15, 22:25)
Neturiu vilties, kad kada nors išaugsim...

Dautan viskas bus gerai, išaugsit console.gif friends.gif
Sveikinu Džiugą su gimtadieniuku happybday.gif clap.gif birthday.gif Linkiu visko, ko tik trokšta širdelė ir kad tas AD išeitų visiems laikams... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 18:38)
Nelabai supratau kaip siūlai gerti  blush2.gif

turėjau omenyje, kad įkratytum tik pusę pakelio turinio ir piltum mažiau vandens. Vieną pakelį sunaudotum per dvi dienas, vietoje vienos ir liktų keturi paketukai antram kursui. Mes taip darėme, kai gydėmės po rotavirusinės infekcijos- suveikė puikiai
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 15, 21:46)
Dautan viskas bus gerai, išaugsit  console.gif  friends.gif
Sveikinu Džiugą su gimtadieniuku  happybday.gif  clap.gif  birthday.gif Linkiu visko, ko tik trokšta širdelė ir kad tas AD išeitų visiems laikams...  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Maža vilties, kad pas mus bus viskas gerai - visgi trečia karta su AD. Pasižiūriu į MB ir iš tiesų norisi verkti doh.gif . Tiesiog galvoju, kad pavyks suformuoti teisingus mitybos ir kūno priežiūros įpročius ir bent taip palengvinti gyvenimą ateityje rolleyes.gif

Nelabai linksmos dabar mano mintys, bet manau, kad pamiegojus bus lengviau - darbe atestacija rytoj doh.gif
Atsakyti
Mes irgi sveikinam Dziuga su antruoju gimtadieniu! birthday.gif

dautan, man irgi atrodo anksti nusiteikei. as suprantu del kokiu priezasciu taip galvoji, bet su alergija niekad negali zinoti. galimybiu isaugti visi turim. viltis tikrai yra.
Atsakyti
dautan su Gimtadieniu tavo Džiugą happybday.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 22:58)
dautan, man irgi atrodo anksti nusiteikei. as suprantu del kokiu priezasciu taip galvoji, bet su alergija niekad negali zinoti. galimybiu isaugti visi turim. viltis tikrai yra.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Juk odos gyd.sako,kad iki 4 metų išaugs,per anksti pasidavei mama,viskas bus gerai.
Tu čia man tokia stipri visada buvai,visad visoms patardavai,visas paguosdavai console.gif
Taip kad aukštyn galvą per anksti nusiminei,viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 12 15, 23:29)
Ačiū 4u.gif
Maža vilties, kad pas mus bus viskas gerai - visgi trečia karta su AD. Pasižiūriu į MB ir iš tiesų norisi verkti doh.gif . Tiesiog galvoju, kad pavyks suformuoti teisingus mitybos ir kūno priežiūros įpročius ir bent taip palengvinti gyvenimą ateityje rolleyes.gif

Nelabai linksmos dabar mano mintys, bet manau, kad pamiegojus bus lengviau - darbe atestacija rytoj doh.gif

oi, ir aš sveikinu mažių 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės jam ir aišku visai šeimai, kovojant su AD

deja, mano vaikis irgi trečios kartos...pas mus prasta situacija - aš turiu šienligę, esu alergiška katinams, šunims, lazdyno riešutui, MB labai ilgai turėjo problemų su AD, mano mama turi šienligę, plus ramunėlės, salieras ir medus sukelia anafilaktinį šoką... geras kokteiliukas, ane?

čia, aš, tipo, bandau nuramint mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(dautan @ 2008 12 15, 23:29)
Ačiū 4u.gif
Maža vilties, kad pas mus bus viskas gerai - visgi trečia karta su AD. Pasižiūriu į MB ir iš tiesų norisi verkti doh.gif . Tiesiog galvoju, kad pavyks suformuoti teisingus mitybos ir kūno priežiūros įpročius ir bent taip palengvinti gyvenimą ateityje

4u.gif 4u.gif 4u.gif laikais, mama 4u.gif
Džiugučiui daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif + sveikatytės sveikatytės sveikatytės !!!
LABAI patiko man tavo mintis apie požiūrį, skipytiną mūs vaikiukams drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ir - sėkmės šiandien darbe wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 16, 00:42)

Juk odos gyd.sako,kad iki 4 metų išaugs,per anksti pasidavei mama,viskas bus gerai.

4u.gif
o aš tai dėl tokių žodžių, jei čia pasisakymas būt ne tokių pat mamų skyrelyje - tai "vožtelėčiau" kaip reikiant atgal . Mum taip sako žmonės, kurie su tuom nesusidūrę - tipo, ramiakas, baikit jaudintis ... kažkaip gydytojai mum taip nesako schmoll.gif - o Alegologiniam Antakalnio išvis labai nedaug vilties išaugimui davė rolleyes.gif . Lengva taip kalbėt tiem, kas su tuom nesusdūrę, o va, kam jau kelinta karta (kaip mum, dautan, ir Linuke., matau ) - tai, matyt ne taip lengva kitų tokius raminimus klausyt .
Žodž, išsiliejau vėl... nu, negaliu, mum vis tas pats pablogėjimas vis dar "nė krust", ir vėl eilinį kart kelis pažįstamų pasisakymus iš temos "išaugs" išgirdau rolleyes.gif .. Norėčiau kad taip būt, LABAi. Bet kažkaip geriau galvoj nešiosiuos Dautan žodžius 4u.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 16 gruodžio 2008 - 07:42
Sveikos,
Gulėjom ligoninėj savaitę, visokius tyrimus darėm, veidas šiuo metu lb pagerėjo tfu tfu tfu. Mums tiesiai šviesiai pasakė: visą gyvenimą bus jautraodė, nedekinga jos odos struktūra. Bet aš širdy jaučiu, kad mes išaugsim, nors ir ne dabar. Visiems yra šansas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2008 12 16, 09:14)
Sveikos,
Gulėjom ligoninėj savaitę, visokius tyrimus darėm, veidas šiuo metu lb pagerėjo tfu tfu tfu. Mums tiesiai šviesiai pasakė: visą gyvenimą bus jautraodė, nedekinga jos odos struktūra. Bet aš širdy jaučiu, kad mes išaugsim, nors ir ne dabar. Visiems yra šansas smile.gif

thumbup.gif smagu, kad ligoninė padėjo. Ir super, kad širdy gera nuojauta yr mirksiukas.gif . Šansas tai , be abejo, visiem yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 15, 15:31)
Na va, oficialiai issirasem siandien is ligonines thumbup.gif Bet diagnozes skamba baisiai: vidutinio sunkumo bronchine astma, vid. sunk. atopinis dermatitas ir alerginis rinitas... unsure.gif Dar rado mikoplazmu - dovana nuo sesutes is darzelio doh.gif Dicke irgi va jau 3 sav kosti, laukiam atsakymu del to, bet jau aisku, kad pas ja irgi yra... doh.gif Rekomendacija - nebevesti vyresneles i darzeli, kadangi ir taip sedziu namie su maze, vartoti vaistukus, kvepuoti per tokia "duda"...  unsure.gif
O pacioj ligoninej viskas super buvo - mes kadangi abi virusuotos buvom, gulejom vienos, naujai suremontuotoj palatoj, uzdaroj thumbup.gif , personalas labai malonus buvo ir gydytojai taip pat thumbup.gif
Dar karta aciukas uz palaikyma 4u.gif

Kiek supratau Vilniuj gulėjot?
Mums norėjo pripaišyti bronchinę astma, bet nepavyko smile.gif nors davė kvepuoti irgi per dudą wink.gif Kas jūsų gydytoja buvo?
Nenusiminkit 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 09:22)
thumbup.gif  smagu, kad ligoninė padėjo. Ir super, kad širdy gera nuojauta yr  mirksiukas.gif . Šansas tai , be abejo, visiem yra  4u.gif

Aš tiksliai neatrenku ar ligoninė padėjo ar varnalėšos šaknis biggrin.gif bet svarbu padėjo.
Prieš ligoninę viriau varnalėšos šaknies su aliejum, dvi savaites gėrėm.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2008 12 16, 09:26)

Aš tiksliai neatrenku ar ligoninė padėjo ar varnalėšos šaknis  biggrin.gif bet svarbu padėjo.
Prieš ligoninę viriau varnalėšos šaknies su aliejum, dvi savaites gėrėm.

bigsmile.gif o, geras ! girdėjau apie ją- gal galima daugiau info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 16, 09:32)
bigsmile.gif  o, geras  ! girdėjau apie ją- gal galima daugiau info  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kam įdomu užrašau receptuką.
Varnalėšos aliejus:
Varnalėšos šaknies atsirado jau vaistinėse pirkti, prie arbatų. Anksčiau nebūdavo, drąsiai galima naudoti pirktinę arba pasigaminti:
Šaknį rauti kol jauna, dar be lapų, vos išdygusi. Šaknį nuplauti, jokiu būdu negrandyti peiliu. Šaknį susmulkinti ir padžiovinti. Paimam alyvuogių aliejaus. Naudojam 1 dalį šaknies ir 2 dalis aliejaus. Dėti į puoda ir virti. Virti reikia per kitą puodą, kad aliejus negautų tiesioginės ugnies. Kai užvirs tada virti 25min. Pavirus susukti indą į pagalvę ir leisti lengvai vėsti. Aušinti apie 4 valandas. Po to šaknį išmesti o alieju naudoti, kaip vaistą. Duoti 2-3 kartus per dieną, po arbatinį šaukštelį 15 -20 dienų.
Aš naudojau dabar pirktinę, išsiverdu pasidedu šaldytuve ir duodu du kart. Maloniai geria thumbup.gif dar sugalvojau, net plaukus išsitepti sau vietoj pirktų aliejukų thumbup.gif
Atsakyti