Sveikutės
Nu pagaliau Otaip išlindo
. Ale ir kankinatės jūs
. Belieka palinkėti pagerėjimo, kad ir kaip banaliai tai beskambėtų
Daddygirl, kaip jums Flora Care? Mums jokio matomo poveikio nebuvo ir nėra, bet nesigailiu girdžius. Beje, Gretos muiliukas tinka
. Ačiū dar kartą
QUOTE(myglle @ 2009 01 15, 13:47)
labas mielosios.
mana mazasis turi problema su ora.ji labai beria.gydytojai nezino kas jam yra.imesiu nuotraukyte gal jus irgi turite sia beda.prasau parasykit ,pasidalinkite savo patarimais
beria
Man tai labai panašu į AD. Maitini pati ar mišinuką duodi? Jei mišinuką, tai bandyk duoti kitą, gal iš HA serijos. O dėl info apie AD tai reikėtų pasiskaityti visą info temos pradžioje, perskaityti visą šią temą ir ankstesnę. Nes nupasakoti keliais sakiniais galima apie AD tik taip, kaip tai padarė Daddygirl.
QUOTE(Pipirmėtė @ 2009 01 15, 19:42)
Sveikos merginos,
su savo mazuoju jungiames i jusu buri. Zinau, kad nepasveikinsit
. Per kelias dienas perskaiciau visa temele.
Mano maziukui dar tik 4 men., bet jau menesi kovojam su AD. Lankomes pas gyd. V.Marciukaitiene Santoruose.
Tepėme veiduka Fucidin H, vėliau Premandol'iu, dabar Elidel'iu pradejom. Aiskaus pagerejimo nera, sausumas ir raudonis gana atkakliai laikosi. Veidelį drėkiname locobase, kūnelį Locobase repair. Odytė gana minkšta pasidarė, nors dėmelių yra ir nemažai. Sunkiausiai gydymui pasiduoda veidukas ir kojų linkmenukai. Gaila maziuko, jam labai niezti.
Kol kas pati maitinu, tad mano racionas jau iki minimumo sumazintas. Turim dvi kates. Idomu, ar yra galimybe issiaiskinti del alergijos katems tokiame amziuje?
Na, aš su Elideliu netepčiau 4mėn vaiko. Nežinau, bet jei gamintojas rašo, kad vaistas skiriamas tik nuo 2 metų, tai juk ne iš piršto tas laužta. Mums ligoninėje pediatras jo neskyrė motyvuodamas tuo, kad su vaikais iki 2 metų nebuvo atlikti bandymai. O jums šlapiuoja? Nes Fucidin H berods gi antibiotikas, mes jį esam naudoję. Jei nešlapiuoja, tai antibiotikų nereikia tepti. O ir šlapiuojančių vietų nebūtina antibiotikais tepti. Yra vaistų, gydančių šlapiavimus, bet jie ne antibiotikai. Prie šlapiavimų daug kam tinka lakišiaus žolės nuoviro vonelės, kompresai.
Dėl kačių. Aš kol kas tokiu atveju atsisakyčiau kačių. Gal jos ir nei prie ko jūsų vaiko atveju, bet...
Mums vis dar šlapiuoja kojytės per 4 vietas, rankytė, ausytė
. Atsinaujinę bėrimai ant veiduko rodos stabilizavosi. Rodos
Ale kiek naujų mamų paskutiniu metu į temą atėjo