Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 15, 15:54)
Dėl disbakteriozės sesės mergaitėms skirtas gydymas,nuo kirmėliukų taip pat.Sakė pagerėjimas didelis.Mums pvz su tuo apratu nerado kirmėliukų.Jeigu randa tai tikrai vaistus  geria visa šeima įskaitant tėvus.Dar juodąjį riešutą,nes kiaušinėlių neužmuša vaistai.Siūlyčiau naminiams gyvuliamskas tris mėn. duoti vaistus nuo kirminų.Apskritai jie labai blogas dalykas,kepenis taip pat gali pažeisti.

4u.gif
šuo mūsų visad profilaktiškai tą kursą praeina, vyras gėrė irgi (prieš porą mėn) - man su maže negalima dabar rolleyes.gif , o juodasis riešutas netiko - kai su aparatu jį "testavo" mano dičkei. O kirmėliukų pilnai išnaikint ir neįmanoma, kiek domėjaus - tiesiog tik jų populiacija stipriai apmažinama.
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2009 01 15, 08:15)
Labas rytas mamytes,mums israse IWOSTIN krema ir emulsija kunuj.Ga kas naudojot,ar geras kremas? 4u.gif

Naudojau, nieko tokie kremukai is pigesniu variantu. Bet yra ir geresniu ax.gif Ziurint kokiam tikslui reikia? Jeigu vien tik drekinimui - drekins neblogai, bet berimo nemalsins. Sudetis, kaip ir kaina, kiek pamenu nestebuklinga, bet didziosios blogybes - mineralinio aliejaus lyg ir nera. smile.gif Jei nori, kad ir berimus biskuti paramintu rinkis koki Uriage Xemose, pvz. Forumo mamos dar apie Aderma Exomega neblogai atsiliepia, bet jis deja su mineraliniu aliejumi -taip kad brangus S (su varnele ).
Atsakyti
mamytes gal zinote koks angliskai arba lotyniskai-Atopinis dermatitas
Atsakyti
Mamos, kurios rasete apie Floracare, dekui uz nuomone, gal jus ir teisios 4u.gif . Gerai, kai yra su kuo pasitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 01 15, 14:18)
mamytes gal zinote koks angliskai arba lotyniskai-Atopinis dermatitas

Angliskai yra Atopic Dermatitis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 15, 15:54)
Dėl disbakteriozės sesės mergaitėms skirtas gydymas,nuo kirmėliukų taip pat.

O ką būtent skyrė dėl disbakteriozės ar ten kompleksiniai vaistukai? Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Mergaites gal kas norit TS (taukmiedžio sviestuko), pirkau is mamytes Daddygirl wub.gif , bet mano panelei nepatinka jis schmoll.gif . Is 200gr likę 178gr smile.gif

prašom į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 15, 15:30)

ax.gif  čia gi savaime aišku, kad visiem. Bet man pvz.,šiuo metu negalima, nes maitinu.
Papildyta:

As ir maitinu, bet kai mazei gal 1.5 menesio buvo visa seima gerem kursa nuo kirminu 3 dienas o po to kartojom po savaites. Mazute aisku tik per mano piena gavo bet daktare liepe butinai visiem sugerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 14:27)
Bandyt nebandem, bet buvom lb susigunde. Neisigijom, nes atkalbejo alergologe ir musu pediatre. Sako vaikams tik nuo 12 metu galima. Tai ko gero ne tokia jau ir nekalta si spinduline terapija jei tik nuo 12-kos.

na nežinau g.gif aš girdėjau, kad klinikose bioptrono lempomis net neišnešiotukus šildo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 15, 16:38)
As ir maitinu, bet kai mazei gal 1.5 menesio buvo visa seima gerem kursa nuo kirminu 3 dienas o po to kartojom po savaites. Mazute aisku tik per mano piena gavo bet daktare liepe butinai visiem sugerti  4u.gif

na,mum tai taip nepatarė, mano mažei alergija pasireiškė jau pirmom dienom po gimimo ir labai stipri... dabar esu ant dietos, vitaminų jokių nevartojau jau apie 2 metus, po gimdymo alpimo priepuoliai buvo vos ne kasdien, nusilpimas nemažas organizmo rolleyes.gif - tai pati tikrai nesiskirsiu, ypač kai niekas nesiūlo (nei gamintojai vaistų,nei gydantis gydytojas rolleyes.gif ),ir mažutei kol kas neskubėsiu - kai paaugs, sustiprės,tai ir praeisim tą kursą. Taip taip,žinau, kad tuoj "gausiu" postą, kad tada nėr prasmės dičkei duot, bet duosim - nes bent kažkiek populiaciją tų brudžiukų jai sumažinsim,o vėliau - visi dar kart profilaktiškai tą kursą praeisim ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 15, 16:51)
na,mum tai taip nepatarė, mano mažei alergija pasireiškė jau pirmom dienom po gimimo ir labai stipri... dabar esu ant dietos, vitaminų jokių nevartojau jau apie 2 metus, po gimdymo alpimo priepuoliai buvo vos ne kasdien, nusilpimas nemažas organizmo  rolleyes.gif  - tai pati tikrai nesiskirsiu, ypač kai niekas nesiūlo (nei gamintojai vaistų,nei gydantis gydytojas  rolleyes.gif ),ir mažutei kol kas neskubėsiu - kai paaugs, sustiprės,tai ir praeisim tą kursą. Taip taip,žinau, kad tuoj "gausiu" postą, kad tada nėr prasmės dičkei duot, bet duosim - nes bent kažkiek populiaciją tų brudžiukų jai sumažinsim,o vėliau - visi dar kart profilaktiškai tą kursą praeisim  ax.gif .

ne tai aisku as ir nesakau kad paciai pasiskirt, man tik idomu kad mums rekomendavo gerti, o jums ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 01 15, 13:47)
labas mielosios.
mana mazasis turi problema su ora.ji labai beria.gydytojai nezino kas jam yra.imesiu nuotraukyte gal jus irgi turite sia beda.prasau parasykit ,pasidalinkite savo patarimais
beria

Tai kad ir mes taip paciai atrodom verysad.gif. Mums tai atopinis dermatitas verysad.gif . Uztai ir tupim sitoj temelej - laukiam gal kokia mamyte koki stebuklinga buda atras kaip AD isvaryti ir su visom pasidalins smile.gif
Atsakyti