Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 14, 21:04)
Jooo gera čia jums dieta doh.gif tikrai  "juokas pro ašaras" O kiek laiko jus ten tyrė,ar išsėdėjo ramiai?
Ir ką gersit nuo kirmėliukų?
Na ir džiugu,kad pagaliau išlindai,kaip Amica rašė 4u.gif

4u.gif
jo, išsėdėjo - pradžioj sunku buvo užsidėt ausines, o po to - drinks_cheers.gif , piešėm kartu, skaičiau jai knygytę- kalbėjom ,tai kaip ir "nukreiptos" mintys apie ausines buvo - tai viskas OK.

HELMINTOXą gersim.

bet gydysimės ir toliau Vln.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 14, 18:34)
4u.gif
Ačiū,kad nepamirštat  4u.gif
Oi, nepradingę mes.. tiesiog labai sunkiai kovojam su AD,ir dar kai bandom kuo natūraliau ..  blush2.gif  tai nesinori ir daug kalbėt.. ne visi supranta  unsure.gif .. na, ir mes patys su B kartais ant ribos balansuojam, kad neduot ko stipriau  - 
Buvom šiandien Kaune Natura Mundoj  rolleyes.gif  - niu, ką ......  lotuliukas.gif  juokas pro ašaras - mum tinka tik 7 produktai (pati gydytoja sakė, kad LAABAI jau mum griežta dieta gaunas.. biškį nustebus buvo, kad tik tiek kompas "leidžia") - abrikosas, slyva juoda, bananas, moliūgas, bruknė, žalia arbata, greifruktas ir imbieras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - gera dieta gaunas ?????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - gali juoktis ir verkt kartu .... o "kiečiausia", kad mum visai nerodė žemės riešuto, kuriam jau 5 mėnesių vaikui rodė 4tuką kraujo tyrime  rolleyes.gif  .. kas yra LABAI blogai. Pagal NaturaMundą - jį kaip ir galim valgyt  doh.gif  .. a, iš mėsos - TIK kalakutiena tiktų .. o daugiau - visi miltai, ar ruginiai, ar kvietiniai,visos kruopos ir t.t. - netinka  ax.gif . Taigis  rolleyes.gif  biggrin.gif  - lieku prie savo teorijos - maitinsiu tuom, kas ,mano nuomone, mano vaikui tinka cool.gif . O šiaip tai daugiau mum rūpėjo kaip mum tinka tie homeopatiniai preparatai, kuriuos mum Vilniuj skiria - faktiškai 100 proc viskas gerai paskirta, tik dėl kirmėliukų sako gali nebūt poveikio(kursą dabar prieš tuos brudžiukus gersim rolleyes.gif ). Ir ką - žiūrėsim toliau  ax.gif  - susiskambinau su mūs homeopate - ji "palaimino" tokį mūs pasirinkimą, jos preparatus pratestuot su kompu - taigi, dabar nešim jai išvadas ir galbūt ji ką kitaip paskirs, pvz. kitaspotencijas.
Papildyta:

Otaip, o tai kodel pasitiki, kad kompas homeopatiniu parinkima teisingai parode, jeigu su maisto produktais visiskai i pievas nusivaziavo?

Mes irgi kaip jus - kuo naturaliau, zirniukais homeopatiniais, tai dabar jau taip isibegejo alergijos mechanizmas, kad nei zyrtekai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 14, 13:36)
Mes bandeme ir tikrai tiko. MAn atrodo, kad tu ne taip ten suprati, apie ta sudeti.
Bandeme labai daug probiotiku, bet tie labaiusisi tiko. ten VAISIŲ IR UOGŲ
ANTIBAKTERINIS VEIKIMAS, o ne flore  care sudetis

As tik bandau mastyti logiskai - prie ko dabar vidury prezentacijos apie Floracare imesta skaidre apie antibakterini vaisiu ir uogu veikima? g.gif Ar tai nereiskia, kad tos bakterijos ir yra is tu vaisiu ir uogu isgautos, aa? g.gif Juk ne su sieteliu po pieva prigaude ju turbut lotuliukas.gif

Bet aisku noreciau, kad ir mums tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 23:46)
As tik bandau mastyti logiskai - prie ko dabar vidury prezentacijos apie Floracare imesta skaidre apie antibakterini vaisiu ir uogu veikima?  g.gif Ar tai nereiskia, kad tos bakterijos ir yra is tu vaisiu ir uogu isgautos, aa?  g.gif Juk ne su sieteliu po pieva prigaude ju turbut  lotuliukas.gif

Bet aisku noreciau, kad ir mums tiktu  smile.gif

ten ne vien apie Flore Care, atidziau perziurek nuo pradzios iki galo ir pamatysi. smile.gif
ten tema BAKTERIJŲ PERTEKLIAUS
SINDROMAS

ten baigiasi aprasymas apie Flore care ir tada yta MŪSŲ DUOMENYS, cia kaip praktine dalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 14 sausio 2009 - 23:00
QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 22:46)
As tik bandau mastyti logiskai - prie ko dabar vidury prezentacijos apie Floracare imesta skaidre apie antibakterini vaisiu ir uogu veikima?  g.gif Ar tai nereiskia, kad tos bakterijos ir yra is tu vaisiu ir uogu isgautos, aa?  g.gif Juk ne su sieteliu po pieva prigaude ju turbut  lotuliukas.gif

Bet aisku noreciau, kad ir mums tiktu  smile.gif

Kažkaip sunkiai galiu suvokti, kaip tai galėtų būti? Uoga - vienas organizmas, bakterija - kitas. Išgauti iš vieno kitą būtų įmanoma tik tuo etveju, jei vienas iš jų būtų parazitinis organizmas. Šių bakterijų atveju to nėra doh.gif

Aš supratu, kad Proteus genties bakterijas neigiamai veikia (mažina jų kiekį) juodieji serbentai, abrikosai (44 skaidrė) ir t.t. Bendrai antimikrobinį (antibakterinį) poveikį turi garstyčios, juodieji ridikai, ridikai, krienai. Vadinasi, norint palaikyti pakankamą naudingųjų bakterijų kiekį organizme, šių augalų reiktų vengti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 14 sausio 2009 - 23:30
QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 23:31)
Otaip, o tai kodel pasitiki, kad kompas homeopatiniu parinkima teisingai parode, jeigu su maisto produktais visiskai i pievas nusivaziavo?

Mes irgi kaip jus - kuo naturaliau, zirniukais homeopatiniais, tai dabar jau taip isibegejo alergijos mechanizmas, kad nei zyrtekai nepadeda.

4u.gif - galbūt todėl tas pasitikėjimas yr, nes man pačiai , pagal aprašymus tie hom. preparatai, regis , tinka g.gif , taigis - biškį išmetėm pinigų - doh.gif bet tai jau ne pirmas kartas, ir manau, ne mes vieni rolleyes.gif tokiais keliais vaikštom.... ieškant kas tavo vaikui geriausia ax.gif Na, plius - ne visai gi ten pievos - vaikas mano visas išbertas ir ant mūs grieščiausių dietų sėdėdama - o va anų 7 produktų dietos gi netaikiau - gal ir padėtų biggrin.gif .. ale, tokiu metų laiku, kaip žiema, vaiko ant slyvų ir imbierų gi nepaliksi lotuliukas.gif . Tiesiog bandom jau viską, kas LT geresnio yr... o gal , o gal, o gal... ?

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes,mums israse IWOSTIN krema ir emulsija kunuj.Ga kas naudojot,ar geras kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 15, 07:34)
4u.gif  - galbūt todėl tas pasitikėjimas yr, nes man pačiai , pagal aprašymus tie hom. preparatai, regis , tinka  g.gif , taigis - biškį išmetėm pinigų -  doh.gif  bet tai jau ne pirmas kartas, ir manau, ne mes vieni  rolleyes.gif tokiais keliais vaikštom....  ieškant kas tavo vaikui geriausia  ax.gif Na, plius - ne visai gi ten pievos - vaikas mano visas išbertas ir ant mūs grieščiausių dietų sėdėdama - o va anų 7 produktų dietos gi netaikiau - gal ir padėtų  biggrin.gif .. ale, tokiu metų laiku, kaip žiema, vaiko ant slyvų ir imbierų gi nepaliksi  lotuliukas.gif .  Tiesiog bandom jau viską, kas LT geresnio yr... o gal , o gal, o gal... ?

4u.gif

tas maisto netoleravimo testas atskira programa ir daug kas jo nesidaro.O ką šiaip sakė.Natūramunda mums tai tinka ,nustatė visas ligas ir vyrui net tas ,kur klinikose aukščiausio lygio konsultaijose pražiopsojo.Aišku daug kas tikisi stebuklų su įsisenėusia liga.O kad ilgai naudoja visokius vaistus ,pamiršta...Nepasiseka vieną kartą ir meta visą homeopatinį gydymą,nors tradiciškai gydosi kelis metus be pagerėjimų,bet gydymo neatsisako.Tai tiek........
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 15, 10:11)
tas maisto netoleravimo testas atskira programa ir daug kas jo nesidaro.O ką šiaip sakė.Natūramunda mums tai tinka ,nustatė visas ligas ir vyrui net tas ,kur klinikose aukščiausio lygio konsultaijose pražiopsojo.Aišku daug kas tikisi stebuklų su įsisenėusia liga.O kad ilgai naudoja visokius vaistus ,pamiršta...Nepasiseka vieną kartą ir meta visą homeopatinį gydymą,nors tradiciškai gydosi kelis metus be pagerėjimų,bet gydymo neatsisako.Tai tiek........

4u.gif
mes jos ir nesidarėm, tos programos maistui nepageidavau (jau ne kart minėjau, kad aš tuom nelabai tikiu - iš praktikos mum tie kraujo testai neatitiko jau ir ankščiau ax.gif )- bet pati gydytoja norėjo pasitikrint, tai ir padarė (nemokamai ) . O ką nustatė - rolleyes.gif .. na, ką aš galiu pasakyt - ji nelabai daug kalbėjo .. kažką bendrom temom - kažkaipnieko naujo - na, kad kepenys gali būt jau pažeistos (tipo, ir mažam vaikui), kas man ir taip suprantama, tada sakė, kad kirmėliukai gali gadint viską (ką mum ir Vln. sakė, bet dar nebuvom jų pradėję gydyt), tada ką čia dar rolleyes.gif ... mmm, na, kaip ir nieko biggrin.gif - tipo, jei pavyks, tai pagysim - o šiaip tai, kaip ir A.Popovas mum sakė - homeopatija "ne visiems" - lotuliukas.gif įvairiom prasmėm čia , matyt. Nelabai supratau, bet aš vis bandau, "laužiu", lenkiu link savo vaiko tą homeopatiją - skaitinėjuos, "kankinu" Vilniaus savo homeopatę tūkstančiais skambučių ( rolleyes.gif vakar ji jau rago net nekėlė .. lotuliukas.gif ) - laikas parodys. 4u.gif 4u.gif 4u.gif super, kad jum ten labai padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 15, 10:30)
4u.gif
mes jos ir nesidarėm, tos programos maistui nepageidavau (jau ne kart minėjau, kad aš tuom nelabai tikiu - iš praktikos mum tie kraujo testai neatitiko jau ir ankščiau  ax.gif )- bet pati gydytoja norėjo pasitikrint, tai ir padarė (nemokamai ) . O ką nustatė -  rolleyes.gif  .. na, ką aš galiu pasakyt - ji nelabai daug kalbėjo .. kažką bendrom temom - kažkaipnieko naujo - na, kad kepenys gali būt jau pažeistos (tipo, ir mažam vaikui), kas man ir taip suprantama, tada sakė, kad kirmėliukai gali gadint viską (ką mum ir Vln. sakė, bet dar nebuvom jų pradėję gydyt), tada ką čia dar rolleyes.gif ... mmm, na, kaip ir nieko  biggrin.gif  - tipo, jei pavyks, tai pagysim - o šiaip tai, kaip ir A.Popovas mum sakė - homeopatija "ne visiems" -  lotuliukas.gif  įvairiom prasmėm čia , matyt. Nelabai supratau, bet aš vis bandau, "laužiu", lenkiu link savo vaiko tą homeopatiją - skaitinėjuos, "kankinu" Vilniaus savo homeopatę tūkstančiais skambučių (  rolleyes.gif  vakar ji jau rago net nekėlė ..  lotuliukas.gif )   - laikas parodys.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  super, kad jum ten labai padėjo  mirksiukas.gif

nu vaikui jo...o vyras dar gydomas ,bet jeigu homeopatija nepadės dar yra ir kiti būdai.
bet diognozė yra ant lapo surašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 15 sausio 2009 - 10:39
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 15, 11:38)
bet diognozė yra ant lapo surašyta?

- Alergija.Dermatozė (niu, tai plika akim matoma)
- Helmintozė.Žarnyno disbakteriozė ( kirmėliukus ir florą mum jau Vln. įtarė ir patarė gydyt, ką ir darėm)
- Diselementozė (tai aš pati gydytojai pasakiau iš savo pastebėjimų, ir ji sutiko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 15 sausio 2009 - 10:53
QUOTE(menininke @ 2009 01 15, 08:15)
Labas rytas mamytes,mums israse IWOSTIN krema ir emulsija kunuj.Ga kas naudojot,ar geras kremas? 4u.gif

Mes pries metus naudojom ir tuo metu mums labai tiko, o dabar vel po pertraukos nupirkau ir visai netinka g.gif
QUOTE(Otaip @ 2009 01 15, 09:30)
suprantama, tada sakė, kad kirmėliukai gali gadint viską (ką mum ir Vln. sakė,

O del kirmeliuku tyrimus dare ar ju turit? unsure.gif ar profilaktiskai liepe vaistukais pasimaitinti? lotuliukas.gif
Atsakyti