Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 13:08)
Gal kurios is mamyciu isbandete Floracare gerasias bakterijas? Mums homeopate rekomendavo, bet kai radau sitai - http://www.phytother...609155835_1.pdf kazkaip ranka nekyla ju duoti. Jeigu i ju sudeti tiek visko ieina (juodieji serbentai, abrikosai, avietes, sermuksniai, aronijos, melynes, zemuoges, spanguoles, gvazdikeliai, cinamonas, lauro lapai, bruknes, garstycios, ridikai, juodieji ridikai, krienai), tai kazin ar negali jos alergizuoti?  g.gif Jeigu kuri isbandete, parasykit ar nesustiprejo AD

Įdėmiai peržiūrėjau skaidres, bet niekur neradau Jūsų minimų komponentų, įeinančių į Floracare sudėtį. Papildomai pasidomėjau internete, ir ten nurodoma ne tokia, kaip Jūsų minima sudėtis Floracare sudėtis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 14 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 01 12, 22:58)
apie bioptrono lempą norėčiau pasiteiraut. ar niekas nebandėt?

Bandyt nebandem, bet buvom lb susigunde. Neisigijom, nes atkalbejo alergologe ir musu pediatre. Sako vaikams tik nuo 12 metu galima. Tai ko gero ne tokia jau ir nekalta si spinduline terapija jei tik nuo 12-kos.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 01 14, 13:16)
Įdėmiai peržiūrėjau skaidres, bet niekur neradau Jūsų minimų komponentų, įeinančių į Floracare sudėtį. Papildomai pasidomėjau internete, ir ten nurodoma ne tokia, kaip Jūsų minima sudėtis Floracare sudėtis doh.gif

ten ta skaidre tai visai gale, gal net pati paskutine ar priespaskutine
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 14, 14:08)
Gal kurios is mamyciu isbandete Floracare gerasias bakterijas? Mums homeopate rekomendavo, bet kai radau sitai - http://www.phytother...609155835_1.pdf kazkaip ranka nekyla ju duoti. Jeigu i ju sudeti tiek visko ieina (juodieji serbentai, abrikosai, avietes, sermuksniai, aronijos, melynes, zemuoges, spanguoles, gvazdikeliai, cinamonas, lauro lapai, bruknes, garstycios, ridikai, juodieji ridikai, krienai), tai kazin ar negali jos alergizuoti?  g.gif Jeigu kuri isbandete, parasykit ar nesustiprejo AD

Mes bandeme ir tikrai tiko. MAn atrodo, kad tu ne taip ten suprati, apie ta sudeti.
Bandeme labai daug probiotiku, bet tie labaiusisi tiko. ten VAISIŲ IR UOGŲ
ANTIBAKTERINIS VEIKIMAS, o ne flore care sudetis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 14 sausio 2009 - 13:38
QUOTE(dautan @ 2009 01 14, 13:16)

Nuo 29-tos skaidres prasideda Floracare prezentacija, o 44-toje, kaip suprantu, yra nurodyta kas ieina i Floracare sudeti. O gal as ka nors ne taip suprantu ? g.gif Ka kitos mamos manote?
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 14, 13:36)
Mes bandeme ir tikrai tiko. MAn atrodo, kad tu ne taip ten suprati, apie ta sudeti.
ANTIBAKTERINIS VEIKIMAS, o ne flore  care sudetis

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 14, 13:36)

Tikiuosi, kad tu teisi, o as klystu. Musu dabar tokia padetis, kad lb bijau ka nors duoti, kad nesukelciau vaikui soko. Nusigydem cia mes su homeopatija cray.gif . Turbut teks atsiimti savo zodzius ir liautis ta homeopatija visiems rekomenduoti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mano panai vel paumejimas ir nezinau nuo ko.... tiesiog lygioj vietoj sad.gif Uzsisakiau ir as ta PARADUST purskaliosiu savaitgali...
27 diena eisim pas gyd. Kudzyte i klinikas... Idomu ka mums pasakys...
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 14, 14:16)
Papildomai pasidomėjau internete, ir ten nurodoma ne tokia, kaip Jūsų minima sudėtis Floracare sudėtis doh.gif

Tokia pati sudėtis nurodyta pakuotėje. Mes ką tik išgėrėm antrą kursą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2009 01 14, 16:28)
Tokia pati sudėtis nurodyta pakuotėje. Mes ką tik išgėrėm antrą kursą  thumbup.gif

O poveikis koks nors yra? AD nors kiek sumazejo?
Atsakyti
Mes neseniai iveikeme Flora care kursa, nei pagerejimo nei pablogejimo, jokio rezultato.
Atsakyti
4u.gif
Ačiū,kad nepamirštat 4u.gif
Oi, nepradingę mes.. tiesiog labai sunkiai kovojam su AD,ir dar kai bandom kuo natūraliau .. blush2.gif tai nesinori ir daug kalbėt.. ne visi supranta unsure.gif .. na, ir mes patys su B kartais ant ribos balansuojam, kad neduot ko stipriau - cool.gif bet viskas vis dar "kontroliuojama" biggrin.gif .
Buvom šiandien Kaune Natura Mundoj rolleyes.gif - niu, ką ...... lotuliukas.gif juokas pro ašaras - mum tinka tik 7 produktai (pati gydytoja sakė, kad LAABAI jau mum griežta dieta gaunas.. biškį nustebus buvo, kad tik tiek kompas "leidžia") - abrikosas, slyva juoda, bananas, moliūgas, bruknė, žalia arbata, greifruktas ir imbieras lotuliukas.gif lotuliukas.gif - gera dieta gaunas ????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif - gali juoktis ir verkt kartu .... o "kiečiausia", kad mum visai nerodė žemės riešuto, kuriam jau 5 mėnesių vaikui rodė 4tuką kraujo tyrime rolleyes.gif .. kas yra LABAI blogai. Pagal NaturaMundą - jį kaip ir galim valgyt doh.gif .. a, iš mėsos - TIK kalakutiena tiktų .. o daugiau - visi miltai, ar ruginiai, ar kvietiniai,visos kruopos ir t.t. - netinka ax.gif . Taigis rolleyes.gif biggrin.gif - lieku prie savo teorijos - maitinsiu tuom, kas ,mano nuomone, mano vaikui tinka cool.gif . O šiaip tai daugiau mum rūpėjo kaip mum tinka tie homeopatiniai preparatai, kuriuos mum Vilniuj skiria - faktiškai 100 proc viskas gerai paskirta, tik dėl kirmėliukų sako gali nebūt poveikio(kursą dabar prieš tuos brudžiukus gersim rolleyes.gif ). Ir ką - žiūrėsim toliau ax.gif - susiskambinau su mūs homeopate - ji "palaimino" tokį mūs pasirinkimą, jos preparatus pratestuot su kompu - taigi, dabar nešim jai išvadas ir galbūt ji ką kitaip paskirs, pvz. kitaspotencijas.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 14, 14:36)

ir aš sutinku visu 100tu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 14, 18:34)
4u.gif
Ačiū,kad nepamirštat  4u.gif
Oi, nepradingę mes.. tiesiog labai sunkiai kovojam su AD,ir dar kai bandom kuo natūraliau ..  blush2.gif  tai nesinori ir daug kalbėt.. ne visi supranta  unsure.gif .. na, ir mes patys su B kartais ant ribos balansuojam, kad neduot ko stipriau  -  cool.gif  bet viskas vis dar "kontroliuojama"  biggrin.gif .
Buvom šiandien Kaune Natura Mundoj  rolleyes.gif  - niu, ką ......  lotuliukas.gif  juokas pro ašaras - mum tinka tik 7 produktai (pati gydytoja sakė, kad LAABAI jau mum griežta dieta gaunas.. biškį nustebus buvo, kad tik tiek kompas "leidžia") - abrikosas, slyva juoda, bananas, moliūgas, bruknė, žalia arbata, greifruktas ir imbieras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - gera dieta gaunas ?????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - gali juoktis ir verkt kartu .... o "kiečiausia", kad mum visai nerodė žemės riešuto, kuriam jau 5 mėnesių vaikui rodė 4tuką kraujo tyrime  rolleyes.gif  .. kas yra LABAI blogai. Pagal NaturaMundą - jį kaip ir galim valgyt  doh.gif  .. a, iš mėsos - TIK kalakutiena tiktų .. o daugiau - visi miltai, ar ruginiai, ar kvietiniai,visos kruopos ir t.t. - netinka  ax.gif . Taigis  rolleyes.gif  biggrin.gif  - lieku prie savo teorijos - maitinsiu tuom, kas ,mano nuomone, mano vaikui tinka cool.gif . O šiaip tai daugiau mum rūpėjo kaip mum tinka tie homeopatiniai preparatai, kuriuos mum

Jooo gera čia jums dieta doh.gif tikrai "juokas pro ašaras" O kiek laiko jus ten tyrė,ar išsėdėjo ramiai?
Ir ką gersit nuo kirmėliukų?
Na ir džiugu,kad pagaliau išlindai,kaip Amica rašė 4u.gif
Atsakyti