Ačiū,kad nepamirštat
Oi, nepradingę mes.. tiesiog labai sunkiai kovojam su AD,ir dar kai bandom kuo natūraliau ..
tai nesinori ir daug kalbėt.. ne visi supranta
.. na, ir mes patys su B kartais ant ribos balansuojam, kad neduot ko stipriau -
bet viskas vis dar "kontroliuojama"
.
Buvom šiandien Kaune Natura Mundoj
- niu, ką ......
juokas pro ašaras - mum tinka tik 7 produktai (pati gydytoja sakė, kad LAABAI jau mum griežta dieta gaunas.. biškį nustebus buvo, kad tik tiek kompas "leidžia") - abrikosas, slyva juoda, bananas, moliūgas, bruknė, žalia arbata, greifruktas ir imbieras
- gera dieta gaunas ?????
- gali juoktis ir verkt kartu .... o "kiečiausia", kad mum visai nerodė žemės riešuto, kuriam jau 5 mėnesių vaikui rodė 4tuką kraujo tyrime
.. kas yra LABAI blogai. Pagal NaturaMundą - jį kaip ir galim valgyt
.. a, iš mėsos - TIK kalakutiena tiktų .. o daugiau - visi miltai, ar ruginiai, ar kvietiniai,visos kruopos ir t.t. - netinka
. Taigis
- lieku prie savo teorijos - maitinsiu tuom, kas ,mano nuomone, mano vaikui tinka
. O šiaip tai daugiau mum rūpėjo kaip mum tinka tie homeopatiniai preparatai, kuriuos mum Vilniuj skiria - faktiškai 100 proc viskas gerai paskirta, tik dėl kirmėliukų sako gali nebūt poveikio(kursą dabar prieš tuos brudžiukus gersim
). Ir ką - žiūrėsim toliau
- susiskambinau su mūs homeopate - ji "palaimino" tokį mūs pasirinkimą, jos preparatus pratestuot su kompu - taigi, dabar nešim jai išvadas ir galbūt ji ką kitaip paskirs, pvz. kitaspotencijas.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 01 14, 14:36)
Mes bandeme ir tikrai tiko. MAn atrodo, kad tu ne taip ten suprati, apie ta sudeti.
Bandeme labai daug probiotiku, bet tie labaiusisi tiko.
ten VAISIŲ IR UOGŲ
ANTIBAKTERINIS VEIKIMAS, o ne flore care sudetis
ir aš sutinku visu 100tu
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.