Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 12, 09:42)
Ne dabar,nes dar vaikas.Yr knyga Badavimo fenomenas,nes viskas paaiškinta,nes turi ir atitinkamai valgyti po to,kad dar labiau nesusirgtum.Užsisakiau Polio Brego knygą Sveikai gyventi.....

tai va ir pati manau taip, uzaugs, pats prades rupintis, bandyt ivairius variantus, nes protelio jau tam tures biggrin.gif
na pakomentuosi, kai skaityt baigsi mirksiukas.gif as dabar va dvi Taunytes turiu, tai pradesiu nuo treciadienio ligoninej skaityt ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mes irgi turim ta pacia problemyte. Abu suneliai kencia nuo atopinio dermatito verysad.gif Gal kuri bandete šildyma kvarco lempomis?
Atsakyti
Ačiu už palaikym ir padrasinimus .Mes esam iš Plunges, o pas mus darželio alergiškiems vaikams nėra.Vasara dažnai važiuojam prie juros,tada beria mažiau,o dabar kažkas baisaus.Bukit geros patarkit gal yra kokiu nauju geriamu vaistu nou alergijos,išbandem:tevagili,zirteksa,aerus,clemastina, singuliara geriam pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(monykk @ 2009 01 12, 15:56)
Ačiu už palaikym ir padrasinimus .Mes esam iš Plunges, o pas mus darželio alergiškiems vaikams nėra.Vasara dažnai važiuojam prie juros,tada beria mažiau,o dabar kažkas baisaus.Bukit geros patarkit gal yra kokiu nauju geriamu vaistu nou alergijos,išbandem:tevagili,zirteksa,aerus,clemastina, singuliara geriam pastoviai.

Neseniai kalbejau su vienu homeopatu is Altajaus, tai jis man pasake, kad AD tai tam tikru fermentu trukumas organizme, kad reikia stebeti kokiems produktams vaikui truksta skaidymo fermentu ir tuomet ju nevartoti, nu cia , aisku, dar viena is versiju, bet mane paguode tai, kad jis sake, jog dermatitas buna umus paprastai iki 3 metuku, o paskui mazeja ir iki 5 paprastai dingsta visai, tai nepraraskite vilties, ko gero, esate is tu, kuriems sulaukus 3 metuku pageres. Mes dabar geriame ketotifena, bet poveikis 0, tai zadu nutraukti.
Atsakyti
QUOTE(monykk @ 2009 01 12, 14:56)

Oho kiek jau vaistų išbandę. Aš vėl pasikartosiu ax.gif ,ar nenorit apsilankyt pas kokią homeopatę ir atlikt kompiuterinius tyrimus?Gal ten netoliu jūsų yra kokia,ar nesidomėjot?Pabandykit juk blogiau nuo to tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba

mes paskutinem dienom smagiau gyvenam. islindo 11-tas dantukas karsta.gif sitas tai prikankino doh.gif smile.gif
odyte po pampersu nebe taip skaudanciai atrodo, nors dar yra berimu, bet jau matomai nebeskauda, palaipsniui gyja.
veidukas irgi pagrazejo. kaip tik kai vel pradejom ijungineti oro drekintuva.
nors gal tas palengvejimas del pertraukos tarp dantu dygimo, zinok cia smile.gif

atsimenu, kazkas rase, kad isigijot drekintuva, ar padeda kiek?

Gaminau siek tiek muilu ax.gif smile.gif

Avizu/pieno/medaus muilas.
user posted image

Apelsinu muilas su siuruokle (plausene). Su apelsinu ir ylang ylang eteriniais aliejais smile.gif
user posted image

Spa drusku muilas su ozkos pienu ir negyvosios juros purvu. Su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais. Visas namas kolkas situo muilu kvepia doh.gif
user posted image

turiu ryskiai per daug (kaip muilu gaminimo ligone biggrin.gif ), tai jei tik bus norinciu, su malonumu ideciau i siuntini vasario menesi smile.gif
Atsakyti
kurie sitie muiliukai normaliai ar sausai odai? g.gif
Atsakyti

atsimenu, kazkas rase, kad isigijot drekintuva, ar padeda kiek?

Mes pries koki menesi isigijome oro drekintuva, jokiu pokyciu kol kas nera, o vat televizoriaus ekranas nuolatos apsineses kalkemis, visas baltas lotuliukas.gif

As mielai paimciau po gabaliuka visu muiliuku pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 01 12, 19:03)
atsimenu, kazkas rase, kad isigijot drekintuva,  ar padeda kiek?
Mes pries koki menesi isigijome oro drekintuva, jokiu pokyciu kol kas nera, o vat televizoriaus ekranas nuolatos apsineses kalkemis, visas baltas lotuliukas.gif

As mielai paimciau po gabaliuka visu muiliuku pabandymui smile.gif

Su oro drėkintuvu atsargiai,nes kaip per drėgna irgi negerai,daugiau visokių bakterijų nežūva.Turėkite barometrą namie.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 12, 15:17)
turiu ryskiai per daug (kaip muilu gaminimo ligone  biggrin.gif ), tai jei tik bus norinciu, su malonumu ideciau i siuntini vasario menesi  smile.gif

Idomu uzsiemima turi thumbup.gif Labai noreciau pabandyti kuri nors is tu muiliuku ax.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif na Daddygirl grožybės mane kaip visada stebina thumbup.gif aš berods jau užsisakiau per až blush2.gif
kažkas paie kvarco lempą klausė, o aš apie bioptrono lempą norėčiau pasiteiraut. ar niekas nebandėt?
o aš gal trečiadieniui tvarkymą numačius ax.gif užsisakiau PARADUST, tai bandysiu lovas, patalynę purkšt, užuolaidas ksalby, paskutinį kilimą išimsiu ir stebėsiu ax.gif gal turės įtakos smile.gif o šiaip vėl po vieno patepimo ELIDELIU pasidarė žymiai geriau, nes jau negalėjau žiūrėt verysad.gif gal reiktų irgi kokią homeopatę pabandyt mastau.gif
tiesa, ar duodat kokių vitaminų imunitetui stiprint? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 01 12, 15:59)
kurie sitie muiliukai normaliai ar sausai odai?  g.gif

Su avizomis/ozku pienu/medum ir lavandu muilas (kurio foto cia neidejau).

QUOTE(Olgina @ 2009 01 12, 17:03)

mes laikom drekintuva tik dukrytes miegamajame, ten prietaisu nera, tai nieko nepastebejau smile.gif bet as anksciau galvojau, gal naudot ta dejonizuota vandeni (kur i lygintuvus pilt). gal ji pilant nebus kalkiu. koki vandeni jus naudojat?

QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 12, 17:23)
Su oro drėkintuvu atsargiai,nes kaip per drėgna irgi negerai,daugiau visokių bakterijų nežūva.Turėkite barometrą namie.

aisku, viska su saiku reikia drinks_cheers.gif ir stebet, zinoma, koks jo poveikis konkreciu atveju - teigiamas ar atvirksciai.

QUOTE(gintariux.82 @ 2009 01 12, 21:58)
sveikutės smile.gif na Daddygirl grožybės mane kaip visada stebina thumbup.gif aš berods jau užsisakiau per až blush2.gif
kažkas paie kvarco lempą klausė, o aš apie bioptrono lempą norėčiau pasiteiraut. ar niekas nebandėt?
o aš gal trečiadieniui tvarkymą numačius ax.gif užsisakiau PARADUST, tai bandysiu lovas, patalynę purkšt, užuolaidas ksalby, paskutinį kilimą išimsiu ir stebėsiu ax.gif gal turės įtakos smile.gif o šiaip vėl po vieno patepimo ELIDELIU pasidarė žymiai geriau, nes jau negalėjau žiūrėt verysad.gif gal reiktų irgi kokią homeopatę pabandyt mastau.gif
tiesa, ar duodat kokių vitaminų imunitetui stiprint? mirksiukas.gif

aciu 4u.gif pati pirma tau pasizymejus.

yra versija, kad tiek saule, tiek kokybiskas soliariumas padeda - gaminasi vit D.
bet irgi, matyt, tai nera universalu. Atsimenu, vienos mamos rase, kad padejo lempos, kitos - kad jokio poveikio.

del papildu.. as tai vis pagalvoju apie zuvu taukus, labai naudingi jie butu odai. tik va daug kam netiko, kiek prisimenu. mes dar nebandem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 sausio 2009 - 02:48