QUOTE(kgintare @ 2009 01 12, 15:59)
kurie sitie muiliukai normaliai ar sausai odai?
Su avizomis/ozku pienu/medum ir lavandu muilas (kurio foto cia neidejau).
QUOTE(Olgina @ 2009 01 12, 17:03)
Mes pries koki menesi isigijome oro drekintuva, jokiu pokyciu kol kas nera, o vat televizoriaus ekranas nuolatos apsineses kalkemis, visas baltas
mes laikom drekintuva tik dukrytes miegamajame, ten prietaisu nera, tai nieko nepastebejau
bet as anksciau galvojau, gal naudot ta dejonizuota vandeni (kur i lygintuvus pilt). gal ji pilant nebus kalkiu. koki vandeni jus naudojat?
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 12, 17:23)
Su oro drėkintuvu atsargiai,nes kaip per drėgna irgi negerai,daugiau visokių bakterijų nežūva.Turėkite barometrą namie.
aisku, viska su saiku reikia
ir stebet, zinoma, koks jo poveikis konkreciu atveju - teigiamas ar atvirksciai.
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 01 12, 21:58)
sveikutės
na
Daddygirl grožybės mane kaip visada stebina
aš berods jau užsisakiau per až
kažkas paie kvarco lempą klausė, o aš apie bioptrono lempą norėčiau pasiteiraut. ar niekas nebandėt?
o aš gal trečiadieniui tvarkymą numačius
užsisakiau PARADUST, tai bandysiu lovas, patalynę purkšt, užuolaidas ksalby, paskutinį kilimą išimsiu ir stebėsiu
gal turės įtakos
o šiaip vėl po vieno patepimo ELIDELIU pasidarė žymiai geriau, nes jau negalėjau žiūrėt
gal reiktų irgi kokią homeopatę pabandyt
tiesa, ar duodat kokių vitaminų imunitetui stiprint?
aciu
pati pirma tau pasizymejus.
yra versija, kad tiek saule, tiek kokybiskas soliariumas padeda - gaminasi vit D.
bet irgi, matyt, tai nera universalu. Atsimenu, vienos mamos rase, kad padejo lempos, kitos - kad jokio poveikio.
del papildu.. as tai vis pagalvoju apie zuvu taukus, labai naudingi jie butu odai. tik va daug kam netiko, kiek prisimenu. mes dar nebandem.