Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 14:39)
Turiu klausimuką dėl Flora Care gėrimo. Mano vaikis nei pro kur neišgers nei stiklinės, nei pusės stiklinės iš karto. Tai kaip man jam sugirdyti tuos miltukus? Gal galima tą maišiuką dalinti per pusę ir supilti į 1/4 stiklinės vandens?

drinks_cheers.gif manau - taip. Aš supildavau į šaltą arbatą (pusė stiklinės vandens kiekis).
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 15, 14:03)
drinks_cheers.gif  manau  - taip. Aš supildavau į šaltą arbatą (pusė stiklinės vandens kiekis).

Tik tokiu atveju, jei maišiuką dalinu per pusę, tai du maišiukus mes gersim ne 2 dienas, kaip yra nurodyta, o 4d. Bet gal nieko tokio? g.gif . Visą kursą sugertume per 16d.
Atsakyti
Turiu klausimuką dėl Flora Care gėrimo. Mano vaikis nei pro kur neišgers nei stiklinės, nei pusės stiklinės iš karto. Tai kaip man jam sugirdyti tuos miltukus? Gal galima tą maišiuką dalinti per pusę ir supilti į 1/4 stiklinės vandens?

aš maišiau į vos vos vandens
tik mums tas Flora Care nepadėjo
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 14:05)
Tik tokiu atveju, jei maišiuką dalinu per pusę, tai du maišiukus mes gersim ne 2 dienas, kaip yra nurodyta, o 4d. Bet gal nieko tokio?  g.gif . Visą kursą sugertume per 16d.

palik antram gydymo kursui, manau, geriau laikytis nurodymo gerti 8 dienas ir po kiek laiko pakartoti
Atsakyti
Na va, oficialiai issirasem siandien is ligonines thumbup.gif Bet diagnozes skamba baisiai: vidutinio sunkumo bronchine astma, vid. sunk. atopinis dermatitas ir alerginis rinitas... unsure.gif Dar rado mikoplazmu - dovana nuo sesutes is darzelio doh.gif Dicke irgi va jau 3 sav kosti, laukiam atsakymu del to, bet jau aisku, kad pas ja irgi yra... doh.gif Rekomendacija - nebevesti vyresneles i darzeli, kadangi ir taip sedziu namie su maze, vartoti vaistukus, kvepuoti per tokia "duda"... unsure.gif
O pacioj ligoninej viskas super buvo - mes kadangi abi virusuotos buvom, gulejom vienos, naujai suremontuotoj palatoj, uzdaroj thumbup.gif , personalas labai malonus buvo ir gydytojai taip pat thumbup.gif

Dar karta aciukas uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
lawanda, linkiu, kad greičiau pagerėtų 4u.gif
Olgina, sėkmės 4u.gif

QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 14:02)
Aš vakar daviau mažiui virtų grikių kruopų gal 2-3 arb šaukštelius. Na ir šį rytą žandukai turi šiokio tokio pabėrimo. Nors produktų paletė ant odos nerodė alergijos niekam. O va grikiai netinka ir tuo jau trečią kartą įsitikinu. Tai ko verti tie tyrimai?

Jūs darėte dūrio tyrimą ar paletę iš kraujo?
Lėtines reakcijas rodo lopo tyrimai...
Mes vakar bandėm eko grietinės - netinka... schmoll.gif

Manau, kad reik gerti laikantis instrukcijos - gerti visą maišelį iškart, o vandenuko kiek išgers, tiek. Aš kažkur apie pusę stiklinės pildavau.

Rudnosiene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 13:39)

Aš net nuėjau pažiūrėti ką me pavasarį gėrėm,tai mums pediatrė rekomendavus buvo LIVEO kids g.gif kažkodėl.
Mes gėrėm,nes 5-6kartus dienoj tuštinomės,tai kažkokio pagerėjimo dėl AD tikrai nebuvo,o kakoti blush2.gif tai mažiau pradėjom ax.gif
Atsakyti
del siuntinio

vilnietes, ka darysim sikart su siuntimu i vilniu? smile.gif ar atsiras mamyte, kuri apsiims priimti bendra siuntini (per autobusu stoti ar pastu), ar siusim atskirai? vilnieciu bus apie 10.

galvoju, jei viskas vyktu pagal plana, gal perduodant per autobusu stoti daiktai gruodzio 23d jau butu vilniuje.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 gruodžio 2008 - 17:52
Rudnosiene 4u.gif , na ir atsakymai jūs...na ir rekomendacijos verysad.gif .. laikykitės 4u.gif ir - gerai, kad tokia liuks gospitalizacija gavos thumbup.gif

Amica mirksiukas.gif , dėl Floracare - aš palaikau tą pusę,kurios sako, kad 8 dienų kursą daryt. tiesiog tirpink mažesniam kiekyje vandens ir duok. Per daug ten jų nebus mirksiukas.gif - mum homeopatė netgi "išrašė", kad po šito kurso dar 1-3 mėn pagert kokių "paprastesnių" (mažesne sudėtim) bakterijų,kad geriau "užsitvirtint" ten ta flora; tai daba dičkė yogurt kapsules dar geria ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 18:45)
del siuntinio

vilnietes, ka darysim sikart su siuntimu i vilniu?  smile.gif ar atsiras mamyte, kuri apsiims priimti bendra siuntini (per autobusu stoti ar pastu), ar siusim atskirai? vilnieciu bus apie 10.

galvoju, jei viskas vyktu pagal plana, gal perduodant per autobusu stoti daiktai gruodzio 23d jau butu vilniuje..  g.gif

wub.gif 4u.gif būt labai faina dėl tokių terminų - ir aš tai mielai apsimčiau iš stoties paimt (man kaip tik dovanėlėm kai ko iš siuntos reik cool.gif ) - bet, jaučiu, nelabai bus norinčių pas mane tada atsiiminėt (Trakų Vokėj) blush2.gif ax.gif ? Gal atsirastų dar kas, kas iš stoties paimt galėt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 15 gruodžio 2008 - 18:45
QUOTE(buciux @ 2008 12 15, 14:27)
palik  antram gydymo kursui, manau, geriau laikytis nurodymo gerti 8 dienas ir po kiek laiko pakartoti

Nelabai supratau kaip siūlai gerti blush2.gif

QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 15, 14:31)
Na va, oficialiai issirasem siandien is ligonines thumbup.gif

Sveikatos 4u.gif

QUOTE(rasa23 @ 2008 12 15, 14:45)
Jūs darėte dūrio tyrimą ar paletę iš kraujo?
Lėtines reakcijas rodo lopo tyrimai...

Manau, kad reik gerti laikantis instrukcijos - gerti visą maišelį iškart, o vandenuko kiek išgers, tiek. Aš kažkur apie pusę stiklinės pildavau.

Mums darė ant odos - lašino tirpaliukus ir brėžė su adatėle.

Bet tai tokiu atveju jis neišgers viso maišiuko, nes maišiukas tirpdosi stiklinėje vandens, o jei išgers tik kokį ketvirtadalį, tai ar bus nauda? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 15, 18:23)
Amica mirksiukas.gif , dėl Floracare - aš palaikau tą pusę,kurios sako, kad 8 dienų kursą daryt. tiesiog tirpink mažesniam kiekyje vandens ir duok. Per daug ten jų nebus  mirksiukas.gif  - mum homeopatė netgi "išrašė", kad po šito kurso dar 1-3 mėn pagert kokių "paprastesnių" (mažesne sudėtim) bakterijų,kad geriau "užsitvirtint" ten ta flora; tai daba dičkė yogurt kapsules dar geria ax.gif

Tai gal taip ir bandysim. Pradėsim nuo rytojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 15, 00:49)

Kažkaip neužstrigo man šitas kremas  g.gif . O kokia jo sudėtis? Jis drėkina, riebina, gydo ar ką daro?

Sudeties kremuko nezinau, nes nemaciau akyse, mums tik homeopate rekomendavo. Tiksliau paklause, ar turime galimybe jo gauti, nes Lietuvoje neregistruotas, o yra tik Rusijos didziuosiuose miestuose (nelabai suprantu kodel mazesniuose nera g.gif ). As turiu pazystamu, kurie vazineja i Baltarusija, tai tikrai sake, tokio nera girdeje.
O kremukas turetu buti gydantis.

Papildyta:
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 15, 10:29)
Lusiukas, per vėlai paparašei 4u.gif ..
reik pasidomėt šituo kremu  - FLERENZYM be priedu.

Jeigu tik dar butu galimybe, butinai pasidomekite. Jo yra keliu rusiu, bet geriau pirkti be priedu, kad tie priedai neuzalergizuotu.
Atsakyti
Mes kol kas gyvenam be pokyčių - šiek tiek kojytės negražios, bet nieko tragiško. Neturiu vilties, kad kada nors išaugsim...
Suku galvą, kuo vaišinsiu svečius, sveikinsiančius Džiu gimtadienio proga doh.gif

Rudnosiene 4u.gif
Atsakyti