QUOTE(Amica @ 2009 01 06, 17:43)
Daddygirl, naujas muiliukas tiko
. Kūnelio dar neprausiau, bet ploviau plaukučius, tai paliko tikrai švelnūs, ko nepasakyčiau, kai išplaudavau tuo muiliuku su avižomis. Tikiuosi tiks ir kūneliui.
Dėl kakavos sviesto. Kaip ten jį geriau išsukti, a? Tirpsta ant kūno nesunkiai, bet kai nori visą kūną išsiteplioti, tai labai jau daug laiko užima . O jau kūnas koks švelnus palieka išsitepus
. Mano mama TS ir KS tepa ant veido ir kaklo ir džiaugiasi, kad jokių brangių kremų nebereikia . Vazelinas irgi tiko
. Dabar dar reikia ko nors paakiams . Ką pasiūlysi, Daddygirl?
nu tai gerai
dar parasyk, kai issimaudysit.
nors mane nervina jo neputojimas
- jei ka, as tave perspejau
plaukuose dar suputoja, o kai kuna prausiu, ar su kempine ar be, tai tik kaip kremas pasitepa..
nu bet, aisku, su musu vaikais svarbiausia, kad nesausintu..
siek tiek paaiskinsiu kitoms mamytems, nes jau gavau klausimu az:
Amicai i si siuntini idejau viena is savo Gretos muilu
As ju labai niekam nesiulau, nes jie su MP
Tai pats pirmas mano Gretutei gamintas muilas, vis dar jo turim, tai iki dabar naudojam. Jis dar siek tiek svelnesnis nei avizu muilas pagal savo recepta, bet labai blogai putoja
avizu muiliukas labai panasus savo receptu, tik siek tiek geriau putojantis.
jei vistik atrodys, kad avizu muilas sausina oda, galeciau pagaminti toki dar svelnesni, kad ir beveik neputojanti
o mamai ne per sunkus KS ir TS veidui? Kokoso alieju nemazai kas ziema veidui naudoja. Nu bet jei tinka sviestai, tai
Labai dziaugiuosi del balzamo. Mano didysis kritikas MB
kaip visada iskritikavo, kad sitas balzamas jam per minkstas ir per silpnai kvepiantis
As jam aiskinau, kad jis naturalus, aliejinis, ir kad daug neteptu
nu bet MB itikinti - didelis darbas. Tik dabar jis gerai vertina ir neatsisako naudoti mano muilu
Paakiams galima butu pabandyti tuos pacius aliejus, kokiais tepamas veidas. Dar zinau, kad kiti naudoja migdolu alieju. Dar kiti - naturalius lupu balzamus
Zodziu, reikia bandyti variantus, ir ziureti, kas geriau tiks.
As pati sau gaminuosi aliejuka veidui, tai jo tenka ir paakiams. jei niekas netiks, galesiu ideti sito pabandyti
kaip issukti KS parasysiu az, kad netersti daug etero, jau ir taip prirasiau