[O kur perki Avene TriXera+ ? Čia prie natūralių tas kremas skaitosi ar ne?
[/quote]
Eurovaistineje. jis ne is naturaliu, bet mums labai padeda, man istikruju dave meginuku po 10 ml pabandymui, nes jis gal 84 lt kainuoja, na bet mums labai tiko TS, bet gal priprato ar dar, kazkaip nebera poveikio, tai dabar tas labai. Kazkaip idomiia po Kaledu ziaurisi paumeje buvo, vos neslapiavo, o cai pries kelias dienas beveik grazus atsikele ir toliau gerai, nors vakar ir uzvakar jogurto davem, tai gal nors tuo savo raciona papildysim.
Visom sveiku metu
QUOTE(Piranij@ @ 2009 01 01, 22:30)
niezuli mums apramina kedru riesutu aliejus - jis raminimui, bet nedrekina. Po kurio laiko (pvz. 30 min. oda dar reikia padrekinti su TS, ar kremu - mamos skirtingai daro.
Kazkas berods dar rase, kad medetku tepalas padeda nuo niezejimo. Bet mes nebande dar..
Kazkas berods dar rase, kad medetku tepalas padeda nuo niezejimo. Bet mes nebande dar..
Aciukas Kol kas 3*tfu, viskas i geraja puse pasisuko
kad ir šiek tiek pavėluotai, bet ir aš sveikinu su naujais metais
na o mums vakar paūmėjo bėrimai ir nelabai aišku nuo ko šiandien bent jau kakliukas šiek tiek gražesnis pradėjom ir TS tepliotis kad pasimatytų dideli pokyčiai dar nepastebėjau, bet kad drėkina gerai, tai faktas tad žiūrėsim, kaip bus toliau be to, ateinantį ketvirtadienį jau pas alergologę dėl tyrimų atsakymų važiuosim
na o mums vakar paūmėjo bėrimai ir nelabai aišku nuo ko šiandien bent jau kakliukas šiek tiek gražesnis pradėjom ir TS tepliotis kad pasimatytų dideli pokyčiai dar nepastebėjau, bet kad drėkina gerai, tai faktas tad žiūrėsim, kaip bus toliau be to, ateinantį ketvirtadienį jau pas alergologę dėl tyrimų atsakymų važiuosim
Sveikinu visas mamytes su Naujaisiais metais! Dideles jums stiprybes, vilties, tikejimo, laimes, o jusu aukseliams sveikatytes ir dziaugsmo.
Pas mus kaip pablogejo pries Kaledas, tai ne is vietos tie berimai nejuda, o ponia Astrauskaite vis serga, tai dar iki siol neturime israso ir ligonines ir jos komentaro Tiesa, pabandeme weledos medetku kremuka, lyg tai neparaudo nuo jo, bet kad niezuli apramintu nepastebejau
Pas mus kaip pablogejo pries Kaledas, tai ne is vietos tie berimai nejuda, o ponia Astrauskaite vis serga, tai dar iki siol neturime israso ir ligonines ir jos komentaro Tiesa, pabandeme weledos medetku kremuka, lyg tai neparaudo nuo jo, bet kad niezuli apramintu nepastebejau
sveikos mamytės!
O ar nebandėte tepti savo atžalėles DECUBAL kremu.Šis kremas skirtas sausai ir jautriai odai, maitina ir minkština. Aš šiuo metu jį naudoju, labai gerai susigeria, sakyčiau visai neblogas.Mano vaiko alergologė mums išrašė štai tokios sudėties tepalą:metiluracilas, vaselinas ir lanolinas, jis gaminamas vaistinėje, gal kuri mamytė jau bandėte,kokie būtų jūsų atsiliepimai?
Sveikatos, sveikatos, sveikatos Naujaisiais metais
Mes sužinojom, kad alergiškas katei. 100 proc. Tiesioginiu kontaktiniu būdu išsiaiškinom. O dėl maisto - valgė daugiau kai ko, bet ypatingai blogai nebuvo, blogiau buvo nuo katės.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 30, 14:15)
Kaip jūsų vaikučiai,ar neišbėrė po šventinio maratono?
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 02, 12:58)
Šiokios tokios naudos iš švenčių buvo
Mes sužinojom, kad alergiškas katei. 100 proc. Tiesioginiu kontaktiniu būdu išsiaiškinom. O dėl maisto - valgė daugiau kai ko, bet ypatingai blogai nebuvo, blogiau buvo nuo katės.
QUOTE(rasa23 @ 2009 01 03, 14:48)
Sveikatos, sveikatos, sveikatos Naujaisiais metais
O kaip Jūs atrinkote, kad nuo katės, o ne nuo maisto?
Sveikos mamytes
Noreciau pasiguosti, bet nezinau ar cia pataikiau
Mes turim problemyte mano suneliui bere galvos pakausi, tokiais pulingais spuogeliais. Is pat pradziu atsiranda raudoni spuogeliai, paskui jie paidaro su puliniais, o paskutine stadija tai tie pulinukai sprogsta, isbega skytis pasidaro sasas. O ant galo sasas nukrenta ir vel kaip niekur nieko, po kiek laiko vel atsiranda antos pasios vietis, butent ant pakausio. Plius am labai nezti naudoju fucidin tepala, bet vaikui pastoviai tepti galvele antibjotikais man tai baisu kazkaip.
Kas liecia del mitybos tai as ji pati dar matinu,plius valgom koses turimm sarasa ko valgyti negalima, tai tas meniu labai skurdus.
O pati kaip noriu ko nors saldaus suvalgyti bet nieko nvalgau jau paciai prasidejo oda trukineti , nezteti matyt jau organizmas isekes .
Ar yra mamyciu kuriu vaikuciai sirgtu kazkuom panasai, butu idomu suzinoti ka valgo kaip gydosi, ir pan.
Mes turim problemyte mano suneliui bere galvos pakausi, tokiais pulingais spuogeliais. Is pat pradziu atsiranda raudoni spuogeliai, paskui jie paidaro su puliniais, o paskutine stadija tai tie pulinukai sprogsta, isbega skytis pasidaro sasas. O ant galo sasas nukrenta ir vel kaip niekur nieko, po kiek laiko vel atsiranda antos pasios vietis, butent ant pakausio. Plius am labai nezti naudoju fucidin tepala, bet vaikui pastoviai tepti galvele antibjotikais man tai baisu kazkaip.
Kas liecia del mitybos tai as ji pati dar matinu,plius valgom koses turimm sarasa ko valgyti negalima, tai tas meniu labai skurdus.
O pati kaip noriu ko nors saldaus suvalgyti bet nieko nvalgau jau paciai prasidejo oda trukineti , nezteti matyt jau organizmas isekes .
Ar yra mamyciu kuriu vaikuciai sirgtu kazkuom panasai, butu idomu suzinoti ka valgo kaip gydosi, ir pan.
QUOTE(dautan @ 2009 01 03, 18:02)
O kaip Jūs atrinkote, kad nuo katės, o ne nuo maisto?
Vasarą lauke paglosčius katę, ant rankų iškilo raudonumai. Maniau, gal sutapimas dėl maisto, nors turėjau tai galvoje. Dabar paglosčius namuose - labai greit pradėjo čiaudėt, o po to bėgo nosis, ant rankų atsirado raudonumų. Antras sykis patvirtino spėjimą.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 02, 12:58)
Na o aš švenčių dėka sužinojau,kad mums tinka žuvis ir šokoladas valgėm tinginį ir neišbėrė
Džiaugiuosi kartu su jumis, kad tiko.
QUOTE(mamituke @ 2009 01 03, 21:12)
Sveikos mamytes
laikykitės
Mums taip buvo,kai buvo vaikui 1-2mėn,tai mums pediatrė liepė tepti spiritu,tokiu kur ir bambutę tepdavom,bet kažkaip dingo ir daugiau neatsirado.
O kas jums liepė tepti Fucidin tepalą ir ar rodėtės pediatrei,ką ji sako?
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2009 01 03, 23:10)
Džiaugiuosi kartu su jumis, kad tiko.
Ai mes jau kažkaip pradėjom duoti įvairesnio maisto,nes pagalvojau jei nepabandysiu,tai ir nesužinosiu.Tai po truputį jau bandom visko ir visai nieko .O ir vaikas jau labai nori visko kažkaip apetitas iš kažkur atsirado
Labas mamukai!
Su praėjusiom šventėm! lai šie metai mūsų zuikiams būna palankūs
o mes buvom apsilankę pas Grušauską...
Nu žinokit, man šitas diedas
nieko naujo kaip ir neišgirdau (kur ten išgirsi, kai ne vienas alergologas apeitas, ne su vienu homeopatu kalbėta ir t.t.), tačiau jis užtvirtino mano spėliones...
ir šiaip linksmų plaučių vyras - nuotaiką pakėlė
Su praėjusiom šventėm! lai šie metai mūsų zuikiams būna palankūs
o mes buvom apsilankę pas Grušauską...
Nu žinokit, man šitas diedas
nieko naujo kaip ir neišgirdau (kur ten išgirsi, kai ne vienas alergologas apeitas, ne su vienu homeopatu kalbėta ir t.t.), tačiau jis užtvirtino mano spėliones...
ir šiaip linksmų plaučių vyras - nuotaiką pakėlė
Sveikos mamytes,
matau su tema nespeju eiti, tik atsidarau, jau ziuriu senoji baigesi, ieskau naujos pasiskaitinet ir pasicekavyt kaip jums sekasi
Noreciau visas mamas pasveikinti su Naujaisiais metais. Linkiu jums daug kantrybes, daug isties jos su musu mazaisiais sirgaliukais reikia. Tikiuosi visiems viskas eis tik i gera, svarbu pasikliauti savim ir savo motiniska nuojauti, ji neretai pakuzda teisinga atsakyma
Buckis visoms, senoms pliurpalems ir naujai atejusioms i sia tema, tikiuosi rasite pagalba cia, kai nebezinosit pas ka kreiptis, bent jau as radau