QUOTE(Lince1 @ 2008 12 15, 12:36)
O KOL PAMPERSU NEBUDAVO, ARGI VAIKAI IKI 2 METU DARYDAVO I KELNES, KAI SU MERLIUKAIS BUDAVO. Man atrodo, kad anksciau sesdavo ant puoduko, tai ka dabar vaikai durnesni.Tik kai patogu, tai niekas ir nesuka galvos daro i pampersus iki 3 metu
Vyresnėliui pampersus dėdavau tik einant į lauką. Tuo metu brangūs buvo, negalėjau leisti nuolat su pampersu bėgioti. Bet į kelnes darė net iki 3 metų. Nors puikiai suprato, kad negerai daro, kalbėjo puikiai (nuo 3 metų mes muzikos mokyklą jau lankėm, dainavo), bet vistiek į kelnes varė, o kai bardavau, tai juokdavosi. Tai vat kartą neapsikentusi kaip nudrožiau plonu diržiuku per nuogą užpakalį, tai nuo tos dienos pradėjo prašytis ir baigėsi visi darymai į kelnes. Taip kad vaikai tikrai labai skirtingi - vienus galima papratinti gal jau ir nuo metukų ant puodo, o kiti gal tik dviejų atsisės. Mano manymu nereikia traumuoti 1-2 metų vaiko, jei matai, kad ant puodo jis nenori sėstis. Ateis laikas ir atsisės.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 12:37)
VIII tema
gal kam kada pravers
Mes kituose forumuose esam svarste sita pastebejima - net kai atrodo beria visa kuneli, vieta po pampersu svari..
viena teorija
kad gal slapimas turi medziaga, kuri padeda (juk pvz uriage kremai urine pagrindu pagaminti).
as tai buvau iskelus tokia teorija
- gal po pampersu gaunasi tas 'wet wrap' - kompreso sindromas.
nu zodziu siaip idomus reiskinys, tik kad dar neaisku kaip ji paaiskinti..
Draugė mergaitei naudojo vienus pampersus ir viskas buvo gerai. Nusprendė pakeisti kitais ir labai stipriai išbėrė jau po pirmojo naujo pamperso uždėjimo. Savaitę vargo, kol išsigydė. Tad jei naudojat kažkokius pampersus, nuo kurių vaiko neberia, tai ir naudokit. Vadinasi tie pampersai vaikui tinka. O šiaip tai reikia dažnai juos keisti. Pampersams pinigų negailiu ir keičiu tikrai dažnai. Geriau jau rūbelį nupirksiu paprastesnį, sau kažko nenusipirksiu, bet pampersams netaupau. Berniukams tai ypač aktualu dažnai pampersus keisti.
Lawanda, o neįtari nuo ko galėjo išberti? Sveikit
Aš vakar daviau mažiui virtų grikių kruopų gal 2-3 arb šaukštelius. Na ir šį rytą žandukai turi šiokio tokio pabėrimo. Nors produktų paletė ant odos nerodė alergijos niekam. O va grikiai netinka ir tuo jau trečią kartą įsitikinu. Tai ko verti tie tyrimai?