Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Lince1 @ 2008 12 15, 11:09)
O musu dermatukms tie pampersai tikras peilis, ir kuri turi daug kantrybes tikrai gali anksciau ismokinti.

žinok, kad nebijočiau šiluminio smūgio- aš jį visą į pampersą įvyniočiau biggrin.gif (juokauju)
mažio neberia ir niekada nebėrė vienintelėj vietoj- ten kur pampersas
Papildyta:
ale info mūsų temos pradžioj- gi tiesiog nerealiai gerai susisteminta thumbup.gif
čia jau rimto disertacinio darbo pradžia, arba jei kokiam alergologui reik straipsniuką parašyt, tai čia užsukęs gali drąsiai copy-paste daryt biggrin.gif

va, perskaičiau dar kartelį ir prisiminiau, kad vis nenueinam dėl kirminų pasitikrint doh.gif
Atsakyti
[quote=Linuke.,2008 12 15, 11:46]
žinok, kad nebijočiau šiluminio smūgio- aš jį visą į pampersą įvyniočiau biggrin.gif (juokauju)
mažio neberia ir niekada nebėrė vienintelėj vietoj- ten kur pampersas
Papildyta:
TAI MUSU TAS PATS, BET KAI BERIA TA VIETA KUR LIECIASI TAI JAU KONTAKTINIS DERMATITAS, O JIE NUO PAPMERSU GALI BERTI VISA KUNA.BERNIUKAMS YPAC NEGERAI
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 15, 11:09)
As cia dar del puoduku. Galvoju, kad cia , kad nuo 2 metu, vel pramoninku zabangos del pampersu pirkimo.

Lince1 na nemanau,kad cia pramonininku ismyslas mirksiukas.gif juk nesakoma kad visiems vaikams tai taikoma, vieni greiciau, kiti veliau pripranta, juk vaikuciai skirtingi, bet bendrai daugumoj pats samoningumas vaiko del puodo ateina apie 2-uosius metus

Olgina sekmes jums,lauksim sugriztant su gerais rezultatais 4u.gif

mano maziu isbere vakar, pilva, visa nakti kasesi ir verke verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Dėl pampersų,tai lawanda labai gerai parašė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kadangi aš jau turiu patirties,tai galiu sakyti,kad gali tu daryt ką nori kol neateis vaikui į galvą supratimas ,kad reik daryti ant puoduko,tai ir nieko nebus.Mes ir vargom,vargom pratinom,pratinom ir nieko nesigavo.Nuleidau rankas,o kai suėjo 2 metai vaikas sako noriu kakų ir rodo į puoduką ir viskas pradėjo nuo to dienos daryti ant puoduko.Visi sakė,kad kažkoks stebuklas.
O brolis dukrai su per ankstyvu ir įkiriu pratinimu įvarė baimę.Iki 5metų sunkiai sekdavosi svetimoj vietoj padaryti gamtinius reikalus.
Taip kad tik nepersistengkit,pabandykit ir jei neišeina atidėkit tai vėlesniam laikui mirksiukas.gif
Vaikas pats pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 12 15, 13:29)
Lince1 na nemanau,kad cia pramonininku ismyslas  mirksiukas.gif  juk nesakoma kad visiems vaikams tai taikoma, vieni greiciau, kiti veliau pripranta, juk vaikuciai skirtingi, bet bendrai daugumoj pats samoningumas vaiko del puodo ateina apie 2-uosius metus

Olgina sekmes jums,lauksim sugriztant su gerais rezultatais  4u.gif

mano maziu isbere vakar, pilva, visa nakti kasesi ir verke  verysad.gif

O KOL PAMPERSU NEBUDAVO, ARGI VAIKAI IKI 2 METU DARYDAVO I KELNES, KAI SU MERLIUKAIS BUDAVO. Man atrodo, kad anksciau sesdavo ant puoduko, tai ka dabar vaikai durnesni.Tik kai patogu, tai niekas ir nesuka galvos daro i pampersus iki 3 metu smile.gif
Atsakyti
VIII tema

gal kam kada pravers mirksiukas.gif

Mes kituose forumuose esam svarste sita pastebejima - net kai atrodo beria visa kuneli, vieta po pampersu svari..
viena teorija smile.gif kad gal slapimas turi medziaga, kuri padeda (juk pvz uriage kremai urine pagrindu pagaminti).
as tai buvau iskelus tokia teorija smile.gif - gal po pampersu gaunasi tas 'wet wrap' - kompreso sindromas.
nu zodziu siaip idomus reiskinys, tik kad dar neaisku kaip ji paaiskinti.. smile.gif

lawanda, sios savaites gale turetu siuntinys is manes iskeliauti... TURETU...
greitesnio pagerejimo tavo aukseliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 gruodžio 2008 - 12:39
Sveikutės smile.gif

Sėkmės Olginai su Kamila ligoninėje 4u.gif

Dėl pampersų... Vyresnėliui pirkdavau ekologiškus iš nebalintos celiuliozės, vidus rudas buvo. Vadinosi Moltex. Prieš 14 metų užtaikiau tokių Gariūnuose. Mažėliui esu dėjusi Huggi, bet nepatiko. Ne todėl, kad bėrė, bet šiaip nepatiko man jie. Naudojam Dodot, bet LT tokių nėra, nors sako, kad čia tipo tie patys Pampers, tik ispanų gamybos. Bet tokiu atveju manau ir pavadinimas gi tas pats būtų g.gif

Daddygirl, ar tu jau suruošus siuntinuką? Jei ne, tai gal dar mestelk 200gr TS man. Pamaniau, kad jei sekantis tavo siuntimas bus tik vasario pabaigoje, tai vėl galim pritrūkti unsure.gif . O ir mano mamai jis tinka, tepasi veidą.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 15, 11:10)
TAI MUSU TAS PATS, BET KAI BERIA TA VIETA KUR LIECIASI TAI JAU KONTAKTINIS DERMATITAS, O JIE NUO PAPMERSU GALI BERTI VISA KUNA.BERNIUKAMS YPAC NEGERAI

Mums ir paberia kartais nugarytę ten kur pampersas liečias ir kai nuimu pampersą,tai kasosi nors visai neišberta,tai jau labai laukiu to momento kada nereiks pamperso ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 12 15, 12:29)
mano maziu isbere vakar, pilva, visa nakti kasesi ir verke  verysad.gif

Vargšiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Olgina sėkmės ligoninėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 15, 12:36)
O KOL PAMPERSU NEBUDAVO, ARGI VAIKAI IKI 2 METU DARYDAVO I KELNES, KAI SU MERLIUKAIS BUDAVO. Man atrodo, kad anksciau sesdavo ant puoduko, tai ka dabar vaikai durnesni.Tik kai patogu, tai niekas ir nesuka galvos daro i pampersus iki 3  metu smile.gif

Vyresnėliui pampersus dėdavau tik einant į lauką. Tuo metu brangūs buvo, negalėjau leisti nuolat su pampersu bėgioti. Bet į kelnes darė net iki 3 metų. Nors puikiai suprato, kad negerai daro, kalbėjo puikiai (nuo 3 metų mes muzikos mokyklą jau lankėm, dainavo), bet vistiek į kelnes varė, o kai bardavau, tai juokdavosi. Tai vat kartą neapsikentusi kaip nudrožiau plonu diržiuku per nuogą užpakalį, tai nuo tos dienos pradėjo prašytis ir baigėsi visi darymai į kelnes. Taip kad vaikai tikrai labai skirtingi - vienus galima papratinti gal jau ir nuo metukų ant puodo, o kiti gal tik dviejų atsisės. Mano manymu nereikia traumuoti 1-2 metų vaiko, jei matai, kad ant puodo jis nenori sėstis. Ateis laikas ir atsisės.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 12:37)
VIII tema

gal kam kada pravers  mirksiukas.gif

Mes kituose forumuose esam svarste sita pastebejima - net kai atrodo beria visa kuneli, vieta po pampersu svari..
viena teorija  smile.gif kad gal slapimas turi medziaga, kuri padeda (juk pvz uriage kremai urine pagrindu pagaminti).
as tai buvau iskelus tokia teorija  smile.gif - gal po pampersu gaunasi tas 'wet wrap' - kompreso sindromas.
nu zodziu siaip idomus reiskinys, tik kad dar neaisku kaip ji paaiskinti..  smile.gif

Draugė mergaitei naudojo vienus pampersus ir viskas buvo gerai. Nusprendė pakeisti kitais ir labai stipriai išbėrė jau po pirmojo naujo pamperso uždėjimo. Savaitę vargo, kol išsigydė. Tad jei naudojat kažkokius pampersus, nuo kurių vaiko neberia, tai ir naudokit. Vadinasi tie pampersai vaikui tinka. O šiaip tai reikia dažnai juos keisti. Pampersams pinigų negailiu ir keičiu tikrai dažnai. Geriau jau rūbelį nupirksiu paprastesnį, sau kažko nenusipirksiu, bet pampersams netaupau. Berniukams tai ypač aktualu dažnai pampersus keisti.

Lawanda, o neįtari nuo ko galėjo išberti? Sveikit 4u.gif
Aš vakar daviau mažiui virtų grikių kruopų gal 2-3 arb šaukštelius. Na ir šį rytą žandukai turi šiokio tokio pabėrimo. Nors produktų paletė ant odos nerodė alergijos niekam. O va grikiai netinka ir tuo jau trečią kartą įsitikinu. Tai ko verti tie tyrimai?
Atsakyti
As irgi ne uzkankinimus, jei vaikas verkia , nenori, bet po truputi reikia pratinti, kad nebijotu galima.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 12:37)

viena teorija  smile.gif kad gal slapimas turi medziaga, kuri padeda (juk pvz uriage kremai urine pagrindu pagaminti).
as tai buvau iskelus tokia teorija  smile.gif - gal po pampersu gaunasi tas 'wet wrap' - kompreso sindromas.
nu zodziu siaip idomus reiskinys, tik kad dar neaisku kaip ji paaiskinti..  smile.gif

aš irgi esu tokią išvadą padariusi drinks_cheers.gif , visai neseniai ir parašiusi forume ją esu biggrin.gif . Mano galva, būten šlapime esantis šlapalas labai gerai drėkina odą, ji nenusausėja. Tik svarbu dažnai pampius keisti, kad yrantis šlapimas blogo darbelio nepadarytų. Mano zuikis tik 4 mėn., bet vargstam su nusausėjimais ir kasymaisis verysad.gif
Dar vieną tepalą galiu prirašyti, nebuvo santraukoje,arba nepastebėjau , tai labai riebinantis locobase - daniškas.
santrauka temos pradžioje tiesiog fantastiška 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką dėl Flora Care gėrimo. Mano vaikis nei pro kur neišgers nei stiklinės, nei pusės stiklinės iš karto. Tai kaip man jam sugirdyti tuos miltukus? Gal galima tą maišiuką dalinti per pusę ir supilti į 1/4 stiklinės vandens?
Atsakyti