QUOTE(doviliuke @ 2008 12 31, 12:22)
Laba diena mamytes, ateinu pas jus su dideliu prasymu, nes matau kad jus jau turite patirties AD gydyme ir visoje sitoje problemoje.
Ech nezinau nei nuo ko pradet
Taigi, mano dukrytei dabar 1,2men, kai ji buvo apie 11men, jai karts nuo karto nurausdavo zandukai, nieko labai blogo nepagalvojau, bet jau dabar jos zandukai paberti ir niekaip tas berimas nepraeina, o beto atsirado isberimas tokiais spuoguciais ant slaunu ir rankyciu nuo peties iki alkunes ir jau nepraeina apie kokius gal pora menesiu, ir dar atsirado tokie plemukai paraude, siurkstoki po smakru ir ant putytes, man atrodo kad jie dideja po truputi, mane tai labai neramina
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
Ar tai AD?
Esu jauna mama, tai mano pirmas vaikutis, ir as labai esu pasimetus, nzn ka daryt, nes kai pasakau gyd apie tai (cia dar kai tik pradzioj buvo veidukas pabertas) tai israse CUTIVATE kremo, bet jis nepadeda mums
Dar as pagalvojau gal sitie visi berimai ir paraudimai del to kad geria pienuka o ne misini
Kaip psakaiciau sita tema tai cia visokiausiu tu vaistuku ir tepaliuku yra, bet as nezinau nei nuo ko pradet, neskaitant to kad pas gyd nueit, bet pagalvojau gal jus man padesit, ar kazka patarsit juk jus sitam reikale turit patirties
Is anksto aciu
Užjaučiu
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
. Gerai būtų pasirodyti dermatologui, kad tikrai konstatuotų, jog jūsų dukrytei AD. Kad gydytoja išrašė Cutivate, tai čia nieko nuostabaus - jie apart hormonų nieko daugiau ir nežino. O nuo kada pradėjote duoti karvės pieną? Ar iki tol, kol negėrė to pieno, nebuvo išbėrimų, sausų plėmų? Iki karvės pieno gėrė mišinuką ar MP? Jei matot, kad išbėrimai ir plėmai atsirado sulig pradėjimu gerti karvės pieną, tuomet gali būti, kad pienas mergaitei netinka. O šiaip kokį maistą valgo? Ar viską duodate be didesnių apribojimų? Kas dėl kremų ir gydymo, tai tuos sausus plotus būtina gausiai drėkinti, tepti drėkinamais kremais kad ir 10k dienoje. Kremus rinktis teks pačiai, nes kiekvieno vaiko oda skirtingai priima vieną ar kitą kremą. Kas labai tiks vienam, kitam gali išvis netikti. Pvz mums visai netiko Weledos medetkų kremas, bet puikiai tinka Alijošiaus Propolio kremas. Anksčiau naudojom Essex Plus kremą, gerai tiko. Bandėm Adermos Exomega. Tiko, bet pvz alijošiaus propolio kremas geriau drėkina. Labai daug mamų vaikučius teplioja taukmedžio sviestu. Mes irgi jį naudojam. Stipriau pažeistas vietas dar tepam Weledos Dermatodoron kremu, mums jis tinka. Ir labai žiūrim maistą. Kol kas tiek. Manau ir kitos mamytės tikrai ras ką jums patarti