Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(lawanda @ 2008 12 23, 13:28)
aciu visoms  4u.gif
irgi vemet, viduriavot daug? kaip gydetes?

gydytojas sake nieko geriau nedaryti, t.y. vaistu stabdanciu vemima/viduriavima geriau nevartot. taip organizmas valosi nuo viruso, jei nestabdysi - greiciau issivalys.
pagrindinis vaistas - badavimas. bent dvi paras nieko nevalgyt, tik gert vandeni.

nu, cia man uk taip sake. tavo padety nezinau kaip geriau.. o ir lietuvoj aplamai kitaip gydytojai sneka.

man dvi paras blogai buvo, pirma diena tai irgi toks silpnumas, amzinas pykinimas.. prasliauziojau biggrin.gif o va Gretai ir MB kazkaip lengviau viskas praejo.
cia jau kaip pasiseks, vieni 4 paras kankinas, kitiems uztenka vienos nakties issivemimui..
sorry, merginos uz tokias nemalonias temas.. blush2.gif
bet, ziuriu, tiek pas mus, tiek lietuvoj labai daug ka puola siuo metu sitie virusai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 gruodžio 2008 - 14:49
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 15:03)
ar buvo stiprus pablogėjimas? ar jaučiat, kad nuo homeopatinių vaistų bent jau būklė stabilizavosi?

mes turbūt pasuosim su homeopatija
vienus žirnius išbandėm - džiūgavo homeopatė, kad tinkamus parinko, nes sureagavo į vaistus - užsiplieskė vaikas kaip su karštu vandeniu apiplikytas...po  pablogėjimo padarėm pertrauką, nuraminom odelę, paskui kartu su ketotifenu gėrėm tuos tinkamus žirnelius... pagerėjo - nutraukiau ketotifeną, iš karto pradėjo blogėti...homeopatės ir mano išvada- žirniai netinka
oki... ėmėm kitus - vėl pablogėjimas be pagerėjimo
dabar davė trečius - vėl pablogėjimas, o pagerėjimo ar bent stabilizavimo nėra

keitėm ir homeopatus - skirtingi homeopatai, skirtingos diagnozės

kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti doh.gif
galvoju palaukt geresnių laikų unsure.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif 4u.gif užuojauta. Oi, mes irgi ne iškart - pradėjom tai kur tai prieš du mėnesius - užsiplieskė nuo camomila30 iškart - tai pasakė, kad ramunėlei alergija ( rolleyes.gif nors arbatą ramunėlių geriam nuo 5 mėnesiukų) - nelabai patikėjau, kad nuo ramunėlės.. kaip tai įtarimas buvo žirniukams (tam cukrui) rolleyes.gif , nutraukiau ramunėlę.. prasidėjo dar ir pilvo skausmai, kojų skausmai..., bėrimai išsiplėtė per visur - jau nebe tokie degantys, o sausi ir link šlapiavimo tokie.. , paklausiau, ar negalim sutvarkyt pirma žarnyno (man kažkaip jis neramina, o tie žirniukai tai kokie tai "mistiniai",nuo "mistinių" ligų pasirodė rolleyes.gif ) - tai išgėrėm floracare, tada gastrokind - drinks_cheers.gif žarnynas susitvarkė, bet bėrimai arti šlapiavimo jau buvo. Tada užsakėm cina30 ir arsenicum30 spiritiniam pavidale ir jau 1,5 sav. duodu lašiukais juos - tai ką, šlapiavimų nenusimato (per 1,5 metų su AD jau jaučiu, kada jie prasideda doh.gif ) - kažkas pasikeitė, vadinas dėl tų spiritinių, nes mūs visų bėrimų galas šlapiavimas būdavo doh.gif .. tai, kaip ir teigiamai veikia mus tie "mistiškieji" biggrin.gif cina ir arsenicum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 12 23, 14:43)
Man ligoninėje tikrino, ar nealergiška antibiotikams. Su adata įbrėžė odą ant vidinio dilbio paviršiaus, ten užlašino antibiotikų ir žiūrėjo reakcija. Mano atveju nebuvo jokios, bet sakė, kad gali parausti, patinti ir pan.

Dautan, matau jūs iš Kauno, kokioj ligoninėj? Mes kauniečiai, gal prisiprašytumėm padaryti. Ir ačiū labai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 12 23, 15:28)
irgi vemet, viduriavot daug? kaip gydetes?

svarbu atstatyti prarastus skysčius .Labai gerai tokiais atvejais - rehydron'as 4u.gif
Atsakyti
lawanda, as geriau Enterol (cia kaip gerosios bakterijos, tinka ypac prie viduriavimo), dar smecta tikti turetu, angliukai. Rehidronas skysciams atstatyt 4u.gif
Laikykis mazute 4u.gif
Nu kas per metu galas.. Eina sau... Sveiku ir graziu svenciu visiems 4u.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 23, 17:08)
lawanda, as geriau Enterol (cia kaip gerosios bakterijos, tinka ypac prie viduriavimo), dar smecta tikti turetu, angliukai. Rehidronas skysciams atstatyt 4u.gif

drinks_cheers.gif iš tiesų visus paminėtus ir aš naudojau
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 12:04)
Amica, iveiket jau bakteriju kursa?  smile.gif Mums dar kelios dienos liko. Geriam tai stropiai ir atsakingai smile.gif Greta aplamai pas mus megeja isgert  biggrin.gif  biggrin.gif

Mums liko du maišiukai smile.gif . Bet maniškis visko neišgeria schmoll.gif , tai likutį aš pribaigiu - bakterinamės abu biggrin.gif . Na, vistiek dalis tų bakterijų patenka į vaiko organozmą, kažkokia nauda gal bus.

QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 12:30)
4u.gif  mirksiukas.gif  ačiūūū už atvr.  wub.gif 

pas mus -  rolleyes.gif  na, viskas stabiliai  - bėrimai nė krust - nė geryn,nė blogyn, blogiausia tik , kad išsikąso be proto  doh.gif  .. bet, homeopatė sakė, kad jei galim dar laukt be hormonų, tai ,kad bandytumėm. Taigi - tyliai laukiam suspaudę kumščius  ph34r.gif

Prašom 4u.gif . Siunčiau mamai ir prašiau, kad tau iš LT išsiųstų, galvoju, kad nepasimestų kur ir neatkeliautų po naujųjų doh.gif . Ačiū tau dar kartą už pagalbą su kremais 4u.gif

Otaip, aišku tu turi savo nuomonę tuo klausimu, bet aš tokiu atveju, kai vaikas šitaip kasosi, visgi duočiau niežėjimą nuimančius vaistus. Mums ir alergologė, ir pediatras ligoninėje sakė, kad jei vaikas intensyviai draskosi, tai geriau yra pagirdyti tuos vaistukus, nei leisti išdraskyti išbertas vietas ir taip tik dar pabloginti situaciją. Suprantu, visos mes norim kuo natūraliau vaikus tepti, išvengti vaistų ir pan., bet kartais reikia ir tų vaistų, kad palengvinti vaiko kančias. O jums alijošiaus propolio kremas niežėjimų nesumažindavo?

Laikykitės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 14:03)
as is tokios marlines palos padarydavau 'maiseli' (palos tankis turetu buti per viduri smile.gif, jei labai stora ir tanki - sunkiai issispaus avizu pienas, jei labai reta, tai  iskris daug kietu daleliu - nenorejau jomis kimsti vamzdziu).
sudedu dribsnius i marle ir surisu mazga padarydama 'maiseli'. ta maiseli dedu i nemaza inda ir uzpilu nemazu kiekiu verdancio vandens. kiek palaikius vyrui  smile.gif duodu 'isgrezti' maiseli. isspausta piena supilu i vonele. tik mums tada buvo 2-4 menesiai, maudemes mazytej vonelej, tai ir kiekiu dideliu nereikejo.

galima dar paprasciau - pakabinti toki 'maiseli' po kranu leidziant vandeni i vonia. nebandziau, bet, man atrodo, to turetu pakakti.

man irgi labai patiko avizu voneliu efektas. kaip rasiau, vien tokiose praktiskai ir maudemes iki kol dingo berimas is kuno.

o ta maiseli po to dar pati maudantis galit panaudot kelis kartus kaip plausine wink.gif oda palieka svelni..

zinoma, avizos kai ka irgi gali alergizuoti  mirksiukas.gif  doh.gif

Mums pediatras ligoninėje liepė nupirkti specialiai jautriai, alergiškai odai skirtą avižų dušo želė. Tai maniškio odai labai tinka. Žiūrėsim kaip tiks tas muiliukas, kurį mums dabar įdėjai smile.gif . O dėl pačio maudymo, tai alergologė sakė nelaikyti vonioje, kad mažiau mirktų kūnas, geriau nuprausti po dušu ir ne dažniau kaip 2-3k per savaitę g.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 14:03)
kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti doh.gif
galvoju palaukt geresnių laikų unsure.gif

Tai va, ne visada homeopatinis gydymas padeda, kartais reikia ir chemijos. O kartais nieko nereikia ir savaime pagerėja. Kaip ir pablogėja savaime unsure.gif . Mums vėl pradėjo kojytės šlapiuoti (jau kelios dienos), o veiduko bėrimai paryškėjo po šios nakties. Vakar po pertraukos daviau brokolio. Gal čia jis kaltininkas g.gif . Vėl kurį laiką neduosiu, valgysim kalafiorą. Nors gal čia visai tas brokolis ir nei prie ko, žinok žmogau doh.gif

Lawanda, sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 18:42)
Mums pediatras ligoninėje liepė nupirkti specialiai jautriai, alergiškai odai skirtą avižų dušo želė. Tai maniškio odai labai tinka. Žiūrėsim kaip tiks tas muiliukas, kurį mums dabar įdėjai  smile.gif . O dėl pačio maudymo, tai alergologė sakė nelaikyti vonioje, kad mažiau mirktų kūnas, geriau nuprausti po dušu ir ne dažniau kaip 2-3k per savaitę  g.gif

ką sau atskyriau -ogi, kad maudymas su muiliuku ir maudymas avižų ar žolelių vonelėj - du skirtingi dalykai
literatūroj irgi nepataria vaiko dažnai maudyt, ir tam pačiam puslapyje rašo, kad avižų vonioj palaikyt galima ir net patartina, kai sunki būklė, du kartus per dieną

vėlgi kiekvienam savo - mums, atsižvelgę į tai, kad pamperio vietoj švaru, sako, kad vanduo į naudą
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 18:42)
Tai va, ne visada homeopatinis gydymas padeda, kartais reikia ir chemijos. O kartais nieko nereikia ir savaime pagerėja. Kaip ir pablogėja savaime  unsure.gif . Mums vėl pradėjo kojytės šlapiuoti (jau kelios dienos), o veiduko bėrimai paryškėjo po šios nakties. Vakar po pertraukos daviau brokolio. Gal čia jis kaltininkas  g.gif . Vėl kurį laiką neduosiu, valgysim kalafiorą. Nors gal čia visai tas brokolis ir nei prie ko, žinok žmogau  doh.gif
Lawanda, sveikit greičiau  4u.gif

kažkur esu skaičius, kad homeopatija daugiau padeda, kai būklė nėra sunkios formos
bet normalūs homeopatai nesibaido chemijos...ir vėl - viskas nuo vaikiuko priklauso. Pamenu, kai pirmą kartą pas homeopatę pasirodėm, tai ji iš karto pasakė, kad geriau ketotifeno nenutraukti...

jetau, vargšiukai jūs su tais šlapiavimais 4u.gif

Atsakyti
kaunietems laukiancioms siuntinuko:

siuntinys jau kaune, jei yra galimybe galit skambinti ir tartis pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 12 22, 21:52)
Sutirštinto pieno vaikiukui ir aš nedaviau, bet kai pati laikiausi HA dietos - naudojau kavai balinti, košei virti. Varške piktnaudžiauti negalime (1 kartas per savaitę), jogurtas tik ekologiškas - labai skaniai valgo Bios su avietėmis.

Čia kaip suprantu su aviečių uogiene,ar kaip? g.gif
Nes Bios su avietėm niekad nemačiau g.gif
Atsakyti
Daddygirl wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif gavau jau siuntinuką 4u.gif - viskas thumbup.gif wub.gif wub.gif - ačiūūūūūūūūūūū !!!!!
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 14:03)
zinoma, avizos kai ka irgi gali alergizuoti  mirksiukas.gif  doh.gif

Ačiū 4u.gif Bandysim rolleyes.gif

QUOTE(vilytte @ 2008 12 23, 15:07)
Dautan, matau jūs iš Kauno, kokioj ligoninėj? Mes kauniečiai, gal prisiprašytumėm padaryti. Ir ačiū labai 4u.gif .

Čia man, ne vaikučiui, taip bandė antibiotikus, KMUK

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 17:56)
kaunietems laukiancioms siuntinuko:
siuntinys jau kaune, jei yra galimybe galit skambinti ir tartis pasiimti.

Jau pasiėmiau thumbup.gif Kokoso sviestas nuostabus. Koks skanus, jei teisingai supratau, jį galima valgyti? Nuo kakavos sviesto kvapo galva svaigsta thumbup.gif Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 23, 18:39)
Čia kaip suprantu su aviečių uogiene,ar kaip? g.gif
Nes Bios su avietėm niekad nemačiau g.gif

Būtent Bios su avietėmis, būna XXX Maximoje rolleyes.gif
Atsakyti