Amica, iveiket jau bakteriju kursa? Mums dar kelios dienos liko. Geriam tai stropiai ir atsakingai Greta aplamai pas mus megeja isgert
Avizu voneles mes pacioj pradzioj daznai darydavom, bet kunelio neberia jau seniai, tai aptingom As isspausdavau is uzplikytu aviziniu dribsniu aliejuka ir supildavau i vonia.
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 12:55)
Ir kaip darėt tą vonią?
į normalią suaugėlišką vonią supyliau visą puodą avižų košės
pradžioj bandžiau tik klijuką, ale pasirodė, kad bus nedaug...
maudžiau ir su pačia koše kūnelį tepliojau
paskui viską nuploviau, riebiai ištepiau locobase kremu - tai visą naktį išmiegojo nesikasęs
pasiskaičiau dar kartą apie atopinį dermatitą- tai kai yra sunki forma pataria net du kartus per dieną avižose maudyt
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 12:55)
Otaip, kas nutiko? Prapuolus visai, poste vos vienas sakinys . Ar pablogėjimai pas jus, ar kas kita?
ačiūūū už atvr.
pas mus - na, viskas stabiliai - bėrimai nė krust - nė geryn,nė blogyn, blogiausia tik , kad išsikąso be proto .. bet, homeopatė sakė, kad jei galim dar laukt be hormonų, tai ,kad bandytumėm. Taigi - tyliai laukiam suspaudę kumščius
QUOTE(vilytte @ 2008 12 23, 09:43)
Sveikos mergaitės. Nežinau net kurioj temij klaust, bet gal kas susidūrė ir galės man žadėt.
Man ligoninėje tikrino, ar nealergiška antibiotikams. Su adata įbrėžė odą ant vidinio dilbio paviršiaus, ten užlašino antibiotikų ir žiūrėjo reakcija. Mano atveju nebuvo jokios, bet sakė, kad gali parausti, patinti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 12:04)
Avizu voneles mes pacioj pradzioj daznai darydavom, bet kunelio neberia jau seniai, tai aptingom As isspausdavau is uzplikytu aviziniu dribsniu aliejuka ir supildavau i vonia.
Gal galima plačiau
QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 13:30)
pas mus - na, viskas stabiliai - bėrimai nė krust - nė geryn,nė blogyn, blogiausia tik , kad išsikąso be proto .. bet, homeopatė sakė, kad jei galim dar laukt be hormonų, tai ,kad bandytumėm.
kiek laiko jau geriat homeopatinius žirnelius?
ir gal galit pasidalinti info - kokius geriat?
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 14:05)
kiek laiko jau geriat homeopatinius žirnelius?
Arsenicum30, Cina30 -1.5 sav, Gastrokind (DHU) -3sav.
QUOTE(dautan @ 2008 12 23, 11:43)
Man ligoninėje tikrino, ar nealergiška antibiotikams. Su adata įbrėžė odą ant vidinio dilbio paviršiaus, ten užlašino antibiotikų ir žiūrėjo reakcija. Mano atveju nebuvo jokios, bet sakė, kad gali parausti, patinti ir pan.
Papildyta:
Gal galima plačiau
Papildyta:
Gal galima plačiau
as is tokios marlines palos padarydavau 'maiseli' (palos tankis turetu buti per viduri , jei labai stora ir tanki - sunkiai issispaus avizu pienas, jei labai reta, tai iskris daug kietu daleliu - nenorejau jomis kimsti vamzdziu).
sudedu dribsnius i marle ir surisu mazga padarydama 'maiseli'. ta maiseli dedu i nemaza inda ir uzpilu nemazu kiekiu verdancio vandens. kiek palaikius vyrui duodu 'isgrezti' maiseli. isspausta piena supilu i vonele. tik mums tada buvo 2-4 menesiai, maudemes mazytej vonelej, tai ir kiekiu dideliu nereikejo.
galima dar paprasciau - pakabinti toki 'maiseli' po kranu leidziant vandeni i vonia. nebandziau, bet, man atrodo, to turetu pakakti.
man irgi labai patiko avizu voneliu efektas. kaip rasiau, vien tokiose praktiskai ir maudemes iki kol dingo berimas is kuno.
o ta maiseli po to dar pati maudantis galit panaudot kelis kartus kaip plausine oda palieka svelni..
zinoma, avizos kai ka irgi gali alergizuoti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 14:30)
Arsenicum30, Cina30 -1.5 sav, Gastrokind (DHU) -3sav.
ar buvo stiprus pablogėjimas? ar jaučiat, kad nuo homeopatinių vaistų bent jau būklė stabilizavosi?
mes turbūt pasuosim su homeopatija
vienus žirnius išbandėm - džiūgavo homeopatė, kad tinkamus parinko, nes sureagavo į vaistus - užsiplieskė vaikas kaip su karštu vandeniu apiplikytas...po pablogėjimo padarėm pertrauką, nuraminom odelę, paskui kartu su ketotifenu gėrėm tuos tinkamus žirnelius... pagerėjo - nutraukiau ketotifeną, iš karto pradėjo blogėti...homeopatės ir mano išvada- žirniai netinka
oki... ėmėm kitus - vėl pablogėjimas be pagerėjimo
dabar davė trečius - vėl pablogėjimas, o pagerėjimo ar bent stabilizavimo nėra
keitėm ir homeopatus - skirtingi homeopatai, skirtingos diagnozės
kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti
galvoju palaukt geresnių laikų
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 22, 23:00)
Mudu su dieduliu abu apsinuodije dvi dienos pasliki gulim ir tulika gasdinam
Sveikit greičiau visi
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 23, 00:36)
Na va gal tiks spanguolės O tu ar sutrini jas kai paverda?Nes reik tas ,kurios nesprogsta sutrinti
Mums dar tiko ir močiutės virtas vyšnių kompotas,nors vyšnios priskiriamos prie alergizuojančių.
Mums dar tiko ir močiutės virtas vyšnių kompotas,nors vyšnios priskiriamos prie alergizuojančių.
Aš viriau supjaustytas Tinka
Vyšnias reiks pabandyt kada.
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 02:41)
Laiskriste1, Linuke, o jūs Basalį tepat ant viso kūno? Ar gerai tinka? Kiek kartų dienoje tepliojat?
Aš irgi Bazaliu kartais pateplioju.
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 11:03)
ketotifenas yra vaistas nuo alergijos...kaip tavegyl, Zyrtec, ir t.t.
Nu va, o tai kažin kodėl mumi jo nepasiūlė, o Zyrteką (O buvo visai mažas vaikutis)?
QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 13:30)
Taigi - tyliai laukiam suspaudę kumščius
Avižų vonios - reiks pabandyt kada. Ačiū mergaitės už info
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 15:03)
kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti
Laikykitės
Olgina, sveikatytes jums. daug daug.
pas mus panasi situacija - kruminiai dantukai dygdami labai kamuoja ir berimai paumeje. matyt, tie dantys paastrina berimus..
[/quote]
aciu ,Daddygirl ir jus laikykites
Papildyta:
Beje, as irgi labai nusistebejau, kodel Kamilai, kai ji buvo 2 menesiuku pasiule Zirteka, o ne ketotifena nesuprasi tu daktaru.
pas mus panasi situacija - kruminiai dantukai dygdami labai kamuoja ir berimai paumeje. matyt, tie dantys paastrina berimus..
[/quote]
aciu ,Daddygirl ir jus laikykites
Papildyta:
Beje, as irgi labai nusistebejau, kodel Kamilai, kai ji buvo 2 menesiuku pasiule Zirteka, o ne ketotifena nesuprasi tu daktaru.
aciu visoms
tai kad va vel nekas
irgi vemet, viduriavot daug? kaip gydetes?
oi laba diena
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 22, 23:00)
lawanda, gerai, kad jau sveiksti Mudu su dieduliu abu apsinuodije dvi dienos pasliki gulim ir tulika gasdinam Cia prie visu vaiku ligu (dicke skarlatina pasigavo po 1 val darzelyje eglutes sventej )...
tai kad va vel nekas
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 03:28)
lawanda, sveik greiciau mes neseniai visi persirgom. nu ir sunku tau turetu buti... linkiu kuo greitesnio atsikratymo virusu.
irgi vemet, viduriavot daug? kaip gydetes?
oi laba diena