Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

Amica, iveiket jau bakteriju kursa? smile.gif Mums dar kelios dienos liko. Geriam tai stropiai ir atsakingai smile.gif Greta aplamai pas mus megeja isgert biggrin.gif biggrin.gif

Avizu voneles mes pacioj pradzioj daznai darydavom, bet kunelio neberia jau seniai, tai aptingom blush2.gif As isspausdavau is uzplikytu aviziniu dribsniu aliejuka ir supildavau i vonia.

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 12:55)
Ir kaip darėt tą vonią?  bigsmile.gif

į normalią suaugėlišką vonią supyliau visą puodą avižų košės biggrin.gif
pradžioj bandžiau tik klijuką, ale pasirodė, kad bus nedaug...
maudžiau ir su pačia koše kūnelį tepliojau
paskui viską nuploviau, riebiai ištepiau locobase kremu - tai visą naktį išmiegojo nesikasęs thumbup.gif

pasiskaičiau dar kartą apie atopinį dermatitą- tai kai yra sunki forma pataria net du kartus per dieną avižose maudyt

Atsakyti
Na aš kaip ir daugelis kitų ne ką suprantu apie Basalio ingredientus.Suprantu tik tai,kad tai chemija blush2.gif
Bet,kai TS nepadeda tada traukiu Basalį pateplioju kelias dienas ir vėl TS i trasą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 23 gruodžio 2008 - 12:16
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 12:55)
Otaip, kas nutiko? Prapuolus visai, poste vos vienas sakinys  g.gif . Ar pablogėjimai pas jus, ar kas kita?

4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif ačiūūū už atvr. wub.gif

pas mus - rolleyes.gif na, viskas stabiliai - bėrimai nė krust - nė geryn,nė blogyn, blogiausia tik , kad išsikąso be proto doh.gif .. bet, homeopatė sakė, kad jei galim dar laukt be hormonų, tai ,kad bandytumėm. Taigi - tyliai laukiam suspaudę kumščius ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 12 23, 09:43)
Sveikos mergaitės. Nežinau net kurioj temij klaust, bet gal kas susidūrė ir galės man žadėt.

Man ligoninėje tikrino, ar nealergiška antibiotikams. Su adata įbrėžė odą ant vidinio dilbio paviršiaus, ten užlašino antibiotikų ir žiūrėjo reakcija. Mano atveju nebuvo jokios, bet sakė, kad gali parausti, patinti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 12:04)
Avizu voneles mes pacioj pradzioj daznai darydavom, bet kunelio neberia jau seniai, tai aptingom  blush2.gif As isspausdavau is uzplikytu aviziniu dribsniu aliejuka ir supildavau i vonia.

Gal galima plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 13:30)
pas mus -  rolleyes.gif  na, viskas stabiliai  - bėrimai nė krust - nė geryn,nė blogyn, blogiausia tik , kad išsikąso be proto  doh.gif  .. bet, homeopatė sakė, kad jei galim dar laukt be hormonų, tai ,kad bandytumėm.

kiek laiko jau geriat homeopatinius žirnelius?
ir gal galit pasidalinti info - kokius geriat?
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 14:05)
kiek laiko jau geriat homeopatinius žirnelius?
ir gal galit pasidalinti info - kokius geriat?

Arsenicum30, Cina30 -1.5 sav, Gastrokind (DHU) -3sav.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 12 23, 11:43)
Man ligoninėje tikrino, ar nealergiška antibiotikams. Su adata įbrėžė odą ant vidinio dilbio paviršiaus, ten užlašino antibiotikų ir žiūrėjo reakcija. Mano atveju nebuvo jokios, bet sakė, kad gali parausti, patinti ir pan.
Papildyta:

Gal galima plačiau 4u.gif

as is tokios marlines palos padarydavau 'maiseli' (palos tankis turetu buti per viduri smile.gif, jei labai stora ir tanki - sunkiai issispaus avizu pienas, jei labai reta, tai iskris daug kietu daleliu - nenorejau jomis kimsti vamzdziu).
sudedu dribsnius i marle ir surisu mazga padarydama 'maiseli'. ta maiseli dedu i nemaza inda ir uzpilu nemazu kiekiu verdancio vandens. kiek palaikius vyrui smile.gif duodu 'isgrezti' maiseli. isspausta piena supilu i vonele. tik mums tada buvo 2-4 menesiai, maudemes mazytej vonelej, tai ir kiekiu dideliu nereikejo.

galima dar paprasciau - pakabinti toki 'maiseli' po kranu leidziant vandeni i vonia. nebandziau, bet, man atrodo, to turetu pakakti.

man irgi labai patiko avizu voneliu efektas. kaip rasiau, vien tokiose praktiskai ir maudemes iki kol dingo berimas is kuno.

o ta maiseli po to dar pati maudantis galit panaudot kelis kartus kaip plausine wink.gif oda palieka svelni..

zinoma, avizos kai ka irgi gali alergizuoti mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 14:30)
Arsenicum30, Cina30 -1.5 sav, Gastrokind (DHU) -3sav.

ar buvo stiprus pablogėjimas? ar jaučiat, kad nuo homeopatinių vaistų bent jau būklė stabilizavosi?

mes turbūt pasuosim su homeopatija
vienus žirnius išbandėm - džiūgavo homeopatė, kad tinkamus parinko, nes sureagavo į vaistus - užsiplieskė vaikas kaip su karštu vandeniu apiplikytas...po pablogėjimo padarėm pertrauką, nuraminom odelę, paskui kartu su ketotifenu gėrėm tuos tinkamus žirnelius... pagerėjo - nutraukiau ketotifeną, iš karto pradėjo blogėti...homeopatės ir mano išvada- žirniai netinka
oki... ėmėm kitus - vėl pablogėjimas be pagerėjimo
dabar davė trečius - vėl pablogėjimas, o pagerėjimo ar bent stabilizavimo nėra

keitėm ir homeopatus - skirtingi homeopatai, skirtingos diagnozės

kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti doh.gif
galvoju palaukt geresnių laikų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 22, 23:00)
4u.gif Mudu su dieduliu abu apsinuodije dvi dienos pasliki gulim ir tulika gasdinam

Sveikit greičiau visi 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 23, 00:36)
Na va gal tiks spanguolės thumbup.gif O tu ar sutrini jas kai paverda?Nes reik tas ,kurios nesprogsta sutrinti ax.gif
Mums dar tiko ir močiutės virtas vyšnių kompotas,nors vyšnios priskiriamos prie alergizuojančių.

Aš viriau supjaustytas 4u.gif Tinka thumbup.gif
Vyšnias reiks pabandyt kada.

QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 02:41)
Laiskriste1, Linuke, o jūs Basalį tepat ant viso kūno? Ar gerai tinka? Kiek kartų dienoje tepliojat?

Aš irgi Bazaliu kartais pateplioju.

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 11:03)
ketotifenas yra vaistas nuo alergijos...kaip tavegyl,  Zyrtec,  ir t.t.

Nu va, o tai kažin kodėl mumi jo nepasiūlė, o Zyrteką (O buvo visai mažas vaikutis)? g.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 12 23, 13:30)
Taigi - tyliai laukiam suspaudę kumščius  ph34r.gif

4u.gif

Avižų vonios - reiks pabandyt kada. Ačiū mergaitės už info mirksiukas.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 15:03)
kai mūsų tokia prasta būklė - bijau toliau su žirneliais toliau eksperimentuoti doh.gif

Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Olgina, sveikatytes jums. daug daug.
pas mus panasi situacija - kruminiai dantukai dygdami labai kamuoja ir berimai paumeje. matyt, tie dantys paastrina berimus.. g.gif
[/quote]

aciu ,Daddygirl 4u.gif ir jus laikykites 4u.gif
Papildyta:
Beje, as irgi labai nusistebejau, kodel Kamilai, kai ji buvo 2 menesiuku pasiule Zirteka, o ne ketotifena g.gif nesuprasi tu daktaru.
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif

QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 22, 23:00)
lawanda, gerai, kad jau sveiksti thumbup.gif  4u.gif Mudu su dieduliu abu apsinuodije dvi dienos pasliki gulim ir tulika gasdinam doh.gif Cia prie visu vaiku ligu (dicke skarlatina pasigavo po 1 val darzelyje eglutes sventej doh.gif )...

tai kad va vel nekas doh.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 03:28)
lawanda, sveik greiciau  4u.gif mes neseniai visi persirgom. nu ir sunku tau turetu buti... linkiu kuo greitesnio atsikratymo virusu.

irgi vemet, viduriavot daug? kaip gydetes?

oi laba diena 4u.gif
Atsakyti