Ačiū, mergaitės už sveikinimus
Bėrimo pas mus šiuo metu nėra, tik kojytės išsausėję, tie plotai tikri atopiniai - migruoja vis... Negražūs ir spėju, kad prie TS jau pripratom. Tai dabar labai laukiu kokoso aliejaus ir kakavos sviesto. Pirma bandysiu ant MB, paskui gal ir sūneliui
Sutirštinto pieno vaikiukui ir aš nedaviau, bet kai pati laikiausi HA dietos - naudojau kavai balinti, košei virti. Varške piktnaudžiauti negalime (1 kartas per savaitę), jogurtas tik ekologiškas - labai skaniai valgo Bios su avietėmis.
MB visai prastai, kojos, rankos, pilvas, net ir kaklas. Panašu, kad nuo nervinės įtampos. Eisim pas Grušauską, žiūrėsim ką pasakys
lawanda, gerai, kad jau sveiksti Mudu su dieduliu abu apsinuodije dvi dienos pasliki gulim ir tulika gasdinam Cia prie visu vaiku ligu (dicke skarlatina pasigavo po 1 val darzelyje eglutes sventej )...
Gimtadienio foto
Gimtadienio foto
Dautan didziausi sveikinimai sulaukus 2 metuku
Papildyta:
Sveikute, laikykites
Papildyta:
siandien buvo sveciuose anyta, tai atnese saltalankiu aliejaus ir briliantines zalumos. I buteliuka aliejaus 50ml ilasinome 30 lasu briliantines zalumos, viska suplakeme ir tepame pabertas vietas( kazkur zurnale perskaite apie tai), rankytes lyg tai ir pagrazejo...gal pades
Papildyta:
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 20:15)
Sveikos, mamytės,
esu naujokė. Labai noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio. Mano dukrytei sunkus AD. Baisu žiūrėt kaip mažylė kankinasi. Ir aš tuo pačiu, aišku. Jūsų patirtis, patarimai įkvepia ir mane nepasiduoti pesimizmui. Tikiuosi gražaus bendravimo .
esu naujokė. Labai noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio. Mano dukrytei sunkus AD. Baisu žiūrėt kaip mažylė kankinasi. Ir aš tuo pačiu, aišku. Jūsų patirtis, patarimai įkvepia ir mane nepasiduoti pesimizmui. Tikiuosi gražaus bendravimo .
Sveikute, laikykites
Papildyta:
siandien buvo sveciuose anyta, tai atnese saltalankiu aliejaus ir briliantines zalumos. I buteliuka aliejaus 50ml ilasinome 30 lasu briliantines zalumos, viska suplakeme ir tepame pabertas vietas( kazkur zurnale perskaite apie tai), rankytes lyg tai ir pagrazejo...gal pades
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 20:15)
Sveikos, mamytės,
Suprantu, užjaučiu...
tikiuosi, kad po truputį išsikapstysit
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 22, 18:31)
Mano paskutiniai pastebėjimai - skirtingai beria/parausta nuo skirtingų dalykų: vienaip nuo pieno produktų, kitaip nuo kitokių maistų. Kadangi pas mus situacija dabar nebloga tpju tpju tpju , tai matosi kas netinka ir kaip paberia. Šiandien virėm spanguolių kompotą - kol kas nieko blogo
Na va gal tiks spanguolės O tu ar sutrini jas kai paverda?Nes reik tas ,kurios nesprogsta sutrinti
Mums dar tiko ir močiutės virtas vyšnių kompotas,nors vyšnios priskiriamos prie alergizuojančių.Tik aš dar vaneniu praskiedžiu tą kompotą ir
Sveikutės
Nai nai nai koks gražuolis Džiugutis
Lawanda, tau tai tik sveikatos belieka palinkėti . Ir daugiau ilsėkis
Tikrai nesakysiu, kad sveika prisijungusi . Aplamai šioje temoje nėra laukiama nei viena mama su nei vienu vaikučiu . Bet kad jau atėjote, tai būkite , tik neužsibūkite per ilgai . Ar padeda jums tie naudojami vaistukai?
O kas cia per vaistai ketotifen? Kaip jie veikia? Užjaučiu kam pablogėjimai . Mes tepamės Weledos dermatodoron išbertas vietas, visur kitur su Alijošiaus propolio kremu. Ir laukiam TS, kaitaliosim TS su alijošiaus/propolio kremu. Dar pora dienų ir baigsim gerti Flora Care, o tada bandysim miežinių kruopų košės ragauti
Papildyta:
Laiskriste1, Linuke, o jūs Basalį tepat ant viso kūno? Ar gerai tinka? Kiek kartų dienoje tepliojat?
Nai nai nai koks gražuolis Džiugutis
Lawanda, tau tai tik sveikatos belieka palinkėti . Ir daugiau ilsėkis
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 19:42)
Visas veidukas, kakliukas, plaštakytės, pakinkliai išberti. Labai kasosi. Kai kuriose vietose šlapiuoja. Dabar gydom methylen blau ir oxycort. Jau du kartus gulėjom ligoninėj...
Tikrai nesakysiu, kad sveika prisijungusi . Aplamai šioje temoje nėra laukiama nei viena mama su nei vienu vaikučiu . Bet kad jau atėjote, tai būkite , tik neužsibūkite per ilgai . Ar padeda jums tie naudojami vaistukai?
O kas cia per vaistai ketotifen? Kaip jie veikia? Užjaučiu kam pablogėjimai . Mes tepamės Weledos dermatodoron išbertas vietas, visur kitur su Alijošiaus propolio kremu. Ir laukiam TS, kaitaliosim TS su alijošiaus/propolio kremu. Dar pora dienų ir baigsim gerti Flora Care, o tada bandysim miežinių kruopų košės ragauti
Papildyta:
Laiskriste1, Linuke, o jūs Basalį tepat ant viso kūno? Ar gerai tinka? Kiek kartų dienoje tepliojat?
dautan, labai grazios nuotraukos ir sunelis superinis
lawanda, sveik greiciau mes neseniai visi persirgom. nu ir sunku tau turetu buti... linkiu kuo greitesnio atsikratymo virusu.
Olgina, sveikatytes jums. daug daug.
pas mus panasi situacija - kruminiai dantukai dygdami labai kamuoja ir berimai paumeje. matyt, tie dantys paastrina berimus..
lawanda, sveik greiciau mes neseniai visi persirgom. nu ir sunku tau turetu buti... linkiu kuo greitesnio atsikratymo virusu.
Olgina, sveikatytes jums. daug daug.
pas mus panasi situacija - kruminiai dantukai dygdami labai kamuoja ir berimai paumeje. matyt, tie dantys paastrina berimus..
egle33,
rasa23, klausei apie basalio sudeti.. mano akimis, tai tipinis sintetinis emolientas ir tiek.
jau anksciau cia diskutavom apie tai, kad yra nuomone, jog vazelinas ir jo atmainos, parafinai, glicerinas - blogybes, uzkemsa oda ir t.t. (cia daugiau naturalistu nuomone )
kita nuomone, kad tai normalus emolientai, odai teikiantys daugiau naudos nei zalos (tradicine medicina siulo drekiklius ju pagrindu).
zodziu, cia jau kiekvienas susidaro savo nuomone ir nuostata: kas geriau -sintetiniai ar naturalus drekikliai. be nuostatu, aisku, dar reikia ivertint kas kam geriau tinka
viena basalio sudetine dalis - triethanolamine - vis tik priskiriama prie didesniuju blogybiu, kuriu patariama vengti.
rasa23, klausei apie basalio sudeti.. mano akimis, tai tipinis sintetinis emolientas ir tiek.
jau anksciau cia diskutavom apie tai, kad yra nuomone, jog vazelinas ir jo atmainos, parafinai, glicerinas - blogybes, uzkemsa oda ir t.t. (cia daugiau naturalistu nuomone )
kita nuomone, kad tai normalus emolientai, odai teikiantys daugiau naudos nei zalos (tradicine medicina siulo drekiklius ju pagrindu).
zodziu, cia jau kiekvienas susidaro savo nuomone ir nuostata: kas geriau -sintetiniai ar naturalus drekikliai. be nuostatu, aisku, dar reikia ivertint kas kam geriau tinka
viena basalio sudetine dalis - triethanolamine - vis tik priskiriama prie didesniuju blogybiu, kuriu patariama vengti.
Sveikos mergaitės. Nežinau net kurioj temij klaust, bet gal kas susidūrė ir galės man žadėt.
Taigi, mano didčė niekaip iš ligų neišsikapanoja, bronchinę astmą gydytojai pradėjo piešt, diagnozių krūvas esam išgirdę, tik gydymo rezultatai jau daugiau nei pusę metų nuliniai. Kai viskas užkniso, nuvežiau vaiką pasėliui iš nosiaryklės ir gerklės paiimt ir radom streptokoka pneumonia. Sugėrėm antibų kursą, ženkliai pagerėjo.
Turim mažesnę sesę, kuri atrodo, kad irgi turės tą pačią bacilą, nes visos slogos ir menkiausios ligos baigiasi baisiausiais kosuliais su nerealiais kiekiais gleivių (aišku tam patvirtinti ruošiamės po švenčių ir jai padaryt tuos tyrimus). BET... mažė labai stipriai alergiška antibiotikams.
Klausimas: gal kas esat susidūrę, kaip galima nustatyti alergiškumą antibiotikams. "Bandymų būdu" mums netinka, nes mūsų buvusi reakcija antibams baigėsi ligonine.
Vyras sako, kad vaikystėj jam tiesiog yra po oda po lašelį antibų yra švirkštę ir žiūrėjo, ar bus alerginė odos reakcija. Mūsų pediatrė apie tokį dalyką nieko nežino.
Bet gi net plaukų dažams rekomenduoja kur nors jautrioj vietoj užlašint ir žiūrėt, tai turėtų būt ir su antibais kažkas panašaus. Ar tuos pleistriukus kai klijuoja, gal galima taip ir antibų tyrimą daryt?
Patarkit mergaitės...
Taigi, mano didčė niekaip iš ligų neišsikapanoja, bronchinę astmą gydytojai pradėjo piešt, diagnozių krūvas esam išgirdę, tik gydymo rezultatai jau daugiau nei pusę metų nuliniai. Kai viskas užkniso, nuvežiau vaiką pasėliui iš nosiaryklės ir gerklės paiimt ir radom streptokoka pneumonia. Sugėrėm antibų kursą, ženkliai pagerėjo.
Turim mažesnę sesę, kuri atrodo, kad irgi turės tą pačią bacilą, nes visos slogos ir menkiausios ligos baigiasi baisiausiais kosuliais su nerealiais kiekiais gleivių (aišku tam patvirtinti ruošiamės po švenčių ir jai padaryt tuos tyrimus). BET... mažė labai stipriai alergiška antibiotikams.
Klausimas: gal kas esat susidūrę, kaip galima nustatyti alergiškumą antibiotikams. "Bandymų būdu" mums netinka, nes mūsų buvusi reakcija antibams baigėsi ligonine.
Vyras sako, kad vaikystėj jam tiesiog yra po oda po lašelį antibų yra švirkštę ir žiūrėjo, ar bus alerginė odos reakcija. Mūsų pediatrė apie tokį dalyką nieko nežino.
Bet gi net plaukų dažams rekomenduoja kur nors jautrioj vietoj užlašint ir žiūrėt, tai turėtų būt ir su antibais kažkas panašaus. Ar tuos pleistriukus kai klijuoja, gal galima taip ir antibų tyrimą daryt?
Patarkit mergaitės...
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 02:41)
O kas cia per vaistai ketotifen? Kaip jie veikia? Užjaučiu kam pablogėjimai .
ketotifenas yra vaistas nuo alergijos...kaip tavegyl, Zyrtec, ir t.t.
ketotifenas pirmasis, kurį galima duot mažam vaikui, t.y. nuo 6 mėn.
QUOTE(Amica @ 2008 12 23, 02:41)
aš Basalį tik išbandžiau... kažkaip jis man nelabai... Alergologė pataria tepliot kas 2-3 valandas
todėl likau prie Locobase (repair), pakaitom su essex tepalų bei TS
Locobase man patinka labiausiai
ir dar - mūms labai tiko avižų vonia
lawanda , laikais, saugai save
Otaip, kas nutiko? Prapuolus visai, poste vos vienas sakinys . Ar pablogėjimai pas jus, ar kas kita?
O kas čia per blogybė? Koks tas blogas poveikis?
Ups, net nežinau ką ir sakyti
Ir kaip darėt tą vonią?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 23, 02:51)
O kas čia per blogybė? Koks tas blogas poveikis?
QUOTE(vilytte @ 2008 12 23, 09:43)
Sveikos mergaitės. Nežinau net kurioj temij klaust, bet gal kas susidūrė ir galės man žadėt.
Ups, net nežinau ką ir sakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 10:03)
ir dar - mūms labai tiko avižų vonia
Ir kaip darėt tą vonią?