Ačiū lawanda ir dautan už ats.
Dautan, jums tinka grietinė, sutirštintas pienas, jogurtas - matyt jums nėra alergijos pieno produktams? Aš kol kas susilaikysiu nuo sutirštinto pieno, nes netinka jogurtas, grietinė.
Mano paskutiniai pastebėjimai - skirtingai beria/parausta nuo skirtingų dalykų: vienaip nuo pieno produktų, kitaip nuo kitokių maistų. Kadangi pas mus situacija dabar nebloga tpju tpju tpju , tai matosi kas netinka ir kaip paberia. Šiandien virėm spanguolių kompotą - kol kas nieko blogo
Lawanda, laikykis, kaip dabar jautiesi?
QUOTE(Vijone @ 2008 12 20, 12:51)
Tiek pas jus, tiek intere teko skaityti, kai tai gali buti susije, atseit zarnynas nebegali reikiamai kovoti su kai kuriais alergenais ir todel gali AD pradeti lysti. Gal, sakau, vel bakterijas girdyti bent iki metu, kol zarnynas visiskai subresta. Ka jus manytumete siuo klausimu
Skaičiau, kad subręsta apie 3 metukus. O dėl bakterijų - gydytojas turėtų patarti...
Olgina, sveika sugrįžus
QUOTE(lawanda @ 2008 12 22, 00:00)
Vat Astrauskaite, Vaiciulioniene, Kuzminskiene tos pacios "kartos" atstoves ir megsta visiems taikyti ta pati gydyma, kazkaip neatsizvelgdamos i pacius berimus ir pan. Uztat nepatinka man jos
Gerai jei "pataiko"
Man teko susidurt tik su Vaičiulioniene - ačiū, daugiau nenoriu.
QUOTE(Olgina @ 2008 12 22, 11:13)
gal yra mamyciu, kurios naudojo ketotifena?
Nenaudojom
QUOTE(dautan @ 2008 12 22, 14:33)
Pagaliau atšventėm savo dvejų metukų gimtadienį
Simpatiškas berniukas
Labai džiugina akį tokios foto
(p.s. o kur jums būna pabėrimų?) Gal kas gali išverst Bazalio ingridientus į žmonių kalbą?