Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 21, 20:29)
p.p.s. įdomiai  mūsiškiai vaistų gamyntojai elgiasi - niekaip neišgaunu turbūt karinės  paslapties- kremo Bazalis sudėties... bet žodžiu užgarantavo, kad tikrai be konservantų... labai pigus kremas-emuliantas

Tu čia apie Basalį kalbi?
Nes ant mūsų indelio,tai užrašyta sudėtis g.gif .Jei nori galiu parašyt?
Mes ir jį naudojam kolkas jis mums labai tinka,o va praeitą žiemą visai netiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 12 22, 13:33)
Pagaliau atšventėm savo dvejų metukų gimtadienį thumbup.gif

Jau koks fainuolis tavo Džiu ax.gif
Ir labai gražūs žandukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 gruodžio 2008 - 15:57
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 22, 16:52)
Tu čia apie Basalį kalbi?
Nes ant mūsų indelio,tai užrašyta sudėtis g.gif .Jei nori galiu parašyt?
Mes ir jį naudojam kolkas jis mums labai tinka,o va praeitą žiemą visai netiko ax.gif

taip, apie Basalį
jei nesunku - nurašyk, 4u.gif nes pas mus ant indelio tik pavadinimas ir galiojimo terminas
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 12 21, 23:00)
mano maziui berimas ir sausumas suaktyvejo  verysad.gif  o as pati visa para vemiu ir viduriuoju be sustojimo, nieko valgyt negaliu, iskart tulike klupiu  doh.gif  jei iki rytojaus nesiliaus teks i ligonine vaziuot  verysad.gif bijau daug skysciu praradau, nusilpaus, is lovos vos islipu..... va pasiguodziau, atsiprasau, tiesiog neviltis per krastus liejasi  verysad.gif

Oi,oi,oi laikykis,nesirgk.Daug,daug,daug tau ir mažiukui sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 22, 15:58)
taip, apie Basalį
jei nesunku - nurašyk, 4u.gif  nes pas mus ant indelio tik pavadinimas ir galiojimo terminas

Ingredientai:
aqua,paraffinum liquidum,petrolatum,stearic acid,glyceryl,stearate,triethanolamine, carbomer

Prašom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 gruodžio 2008 - 16:08
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 22, 17:05)
aqua,paraffinum liquidum,petrolatum,stearic acid,glyceryl,stearate,triethanolamine, carbomer

Prašom 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ačiū lawanda ir dautan už ats. 4u.gif Dautan, jums tinka grietinė, sutirštintas pienas, jogurtas - matyt jums nėra alergijos pieno produktams? Aš kol kas susilaikysiu nuo sutirštinto pieno, nes netinka jogurtas, grietinė.
Mano paskutiniai pastebėjimai - skirtingai beria/parausta nuo skirtingų dalykų: vienaip nuo pieno produktų, kitaip nuo kitokių maistų. Kadangi pas mus situacija dabar nebloga tpju tpju tpju , tai matosi kas netinka ir kaip paberia. Šiandien virėm spanguolių kompotą - kol kas nieko blogo 4u.gif

Lawanda, laikykis, kaip dabar jautiesi? 4u.gif

QUOTE(Vijone @ 2008 12 20, 12:51)
Tiek pas jus, tiek intere teko skaityti, kai tai gali buti susije, atseit zarnynas nebegali reikiamai kovoti su kai kuriais alergenais ir todel gali AD pradeti lysti. Gal, sakau, vel bakterijas girdyti bent iki metu, kol zarnynas visiskai subresta. Ka jus manytumete siuo klausimu

Skaičiau, kad subręsta apie 3 metukus. O dėl bakterijų - gydytojas turėtų patarti...

Olgina, sveika sugrįžus 4u.gif

QUOTE(lawanda @ 2008 12 22, 00:00)
  Vat Astrauskaite, Vaiciulioniene, Kuzminskiene tos pacios "kartos" atstoves ir megsta visiems taikyti ta pati gydyma, kazkaip neatsizvelgdamos i pacius berimus ir pan. Uztat nepatinka man jos  schmoll.gif Gerai jei "pataiko"  smile.gif

Man teko susidurt tik su Vaičiulioniene - ačiū, daugiau nenoriu.

QUOTE(Olgina @ 2008 12 22, 11:13)
gal yra mamyciu, kurios naudojo ketotifena?

Nenaudojom 4u.gif

QUOTE(dautan @ 2008 12 22, 14:33)
Pagaliau atšventėm savo dvejų metukų gimtadienį thumbup.gif

Simpatiškas berniukas wub.gif Labai džiugina akį tokios foto thumbup.gif
(p.s. o kur jums būna pabėrimų?)

Gal kas gali išverst Bazalio ingridientus į žmonių kalbą? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

esu naujokė. Labai noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio. Mano dukrytei sunkus AD. Baisu žiūrėt kaip mažylė kankinasi. Ir aš tuo pačiu, aišku. Jūsų patirtis, patarimai įkvepia ir mane nepasiduoti pesimizmui. Tikiuosi gražaus bendravimo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 20:15)
Sveikos, mamytės,

esu naujokė. Labai noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio. Mano dukrytei sunkus AD. Baisu žiūrėt kaip mažylė kankinasi. Ir aš tuo pačiu, aišku. Jūsų patirtis, patarimai įkvepia ir mane nepasiduoti pesimizmui. Tikiuosi gražaus bendravimo  smile.gif .

kankinasi, nes labai daug berimu? kuriose vietose? kaip gydot? as irgi buvau itarus savo maziukui atopini dermatitas, bet daktaras paneige.

http://www.pasveik.l...dermatitas/4298
Atsakyti
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 20:15)
Sveikos, mamytės,

esu naujokė. Labai noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio. Mano dukrytei sunkus AD. Baisu žiūrėt kaip mažylė kankinasi. Ir aš tuo pačiu, aišku. Jūsų patirtis, patarimai įkvepia ir mane nepasiduoti pesimizmui. Tikiuosi gražaus bendravimo  smile.gif .

Sveikutė, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
[quote=Zemiete,2008 12 22, 21:21]
kankinasi, nes labai daug berimu? kuriose vietose? kaip gydot? as irgi buvau itarus savo maziukui atopini dermatitas, bet daktaras paneige.

Visas veidukas, kakliukas, plaštakytės, pakinkliai išberti. Labai kasosi. Kai kuriose vietose šlapiuoja. Dabar gydom methylen blau ir oxycort. Jau du kartus gulėjom ligoninėj...
Papildyta:
[quote=rasa23,2008 12 22, 21:32]
Sveikutė, laikykitės 4u.gif

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(egle33 @ 2008 12 22, 19:15)
Sveikos, mamytės,

4u.gif console.gif tikėkimės ilgai neužsibūsi mūsų būrely 4u.gif
Mamos čia labai draugiškos ir visada patars,jei tik bus kokių klausimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 gruodžio 2008 - 20:32
na ir mum multi tabs israse ir pradejom naudot ir isbere waika nesuprantu g.gif unsure.gif
Atsakyti
Dautan nugi sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif mums irgi ne uz kalnu 2 metukai laukia ax.gif Aukit sveikuciai, grazuciai, diduciai 4u.gif

Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif I vakara berods pagerejimas, bent jau po pietu nebevemiau, bet ziauriai silpna, galva sukasi, jauciuos kaip po geros narkozes, padarau kelis zingsnius ir vel i lova be jegu doh.gif

QUOTE(rasa23 @ 2008 12 22, 19:31)
Aš kol kas susilaikysiu nuo sutirštinto pieno, nes netinka jogurtas, grietinė.

Man teko susidurt tik su Vaičiulioniene - ačiū, daugiau nenoriu.

mano dickis buvo alergiskas jogurtui, tai kazkaip vengiau sutirstintu produktu....

kai mums Vaiciulioniene ramiu balsu yra pasakiusi, kad blogiausia kas gali nutikti mano vaikui tiesiog mirtis jei nespesiu dozes suleist, ir siaip kazkoks abejingumas akyse apziuru metu, tai po 2 kartu apsilankymo pas ja nutraukiau visus kontaktus, tik va sanatorijoj vel teko bendraut, kai vaiko visos kojos buvo issauseje nuo AD ji prirase mums be tyrimu priesgrybelini tepala, po kurio oda net suskilo nuo dar didesnio isausejimo doh.gif galmums tiesiog nesiseke su alergologais g.gif
Atsakyti