Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(lawanda @ 2008 12 18, 13:11)
Rudnosiene mesk pati is savo raciono kiausinukus ir baltymini maista apribok  mirksiukas.gif O del mikoplazmu bijau teks jums antibiotikus gert vel  verysad.gif

Praita karta nuo Klacido ja ziauriai isbere, teko nutraukti kursa (del bronchito gerem), o klacidas geriausiai jas dusina unsure.gif Sumamedu tada dasigydem bronchita, bet jis neuzmuse mikoplazmu (rodo letine forma) unsure.gif
Dabar abu su teciu pridavem krauja, ziuresim kokie atsakymai bus. Po praejusiu antibu per pora men zarnyno flora siaip taip atstatem, bet jei vel gert reikes, tai eina pypt... doh.gif Vel is naujo ratas - disbioze, AD paumejimas ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 18, 01:42)
Šį vakarą mažius visai neblogai gėrė Flora Care. Ne viską išgėrė, bet nors jau nereikėjo per prievartą su šaukštu girdyti.

Kaip gerai, kad gėrė thumbup.gif

QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 18, 10:34)
Kaltininkais gali buti kalakutas, cukinija arba as - ligoninje situ produktu negaudavo, o as maitinausi pagal hipoalergine dieta

Kaip mamytės rašė, gali alergizuoti bet kas. Mūsų atveju, cukinija netiko.
QUOTE(dautan @ 2008 12 18, 10:38)
o trynį galite naudoti.

Nuo kurio amžiaus davei? Kiek (kiekis)? Kiek kartų per savaitę? Kaip paruoštą?
Otaip ir tu pasidalinki info 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 18, 12:32)
muilas su pusies derva  smile.gif zmones raso, kad jiem labai padeda. sita dalyka tai esu ne karta skaicius. kiti raso apie berzo derva..
kaip su tais medziais? ka nors skaiciusios?  smile.gif

Apie dervas schmoll.gif

QUOTE(lawanda @ 2008 12 18, 14:11)
tfu tfu tfu baigiam is ligu issikapstyt  smile.gif  bet nuotaika vis tiek s....
Amica tu berods klausei nuo ko mano maziu isbere, itariu kad nuo parduotuviniu multivitaminu sulciu, bandytukas nusvilpe is brolio puodelio ir atsigere ir reakcija buvo zaibiska 

Geros žinios, kad sveikstat. Linkiu ir geros nuotaikos smile.gif
Kuo toliau, tuo sunkiau bus apsaugoti nuo mažųjų.
O kaip su darželiais - vedat į paprastus ir nešat savo maistą? Ar dažnai pasitaiko, kad užvalgo ko netinkamo su kitais vaikais bevalgydmas?

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 18, 14:56)
gal reiktų tarpusavyje pasidalint savaitiniu meniu? ką duodat mažiams, kokias košes verdat ir t.t.
nes aš tai kažkaip užsiciklinau ties tais pačiais produktais 

Kažkurioje temoje jau buvo kalbėta apie meniu...
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 18, 16:17)
Kažkurioje temoje jau buvo kalbėta apie meniu...

dalinotės receptais?
Atsakyti
4u.gif
Aš tai labai dėkinga dautan už idėją duoti sriubos kiekvieną dieną aciuks.gif
Pradėjo mano mažius ją valgyti,net ausys linksta biggrin.gif

Ir šiaip mūsų meniu pagausėjo įvairiais valgiais,valgome tikrai daug įvairaus maisto,aišku pagrindinių alergenų kaip kečiupas,šokoladas,riešutai ir citrusiniai vaisiai nea schmoll.gif .Ir padėtis nepablogėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 18 gruodžio 2008 - 16:00
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 18, 16:17)
O kaip su darželiais - vedat į paprastus ir nešat savo maistą? Ar dažnai pasitaiko, kad užvalgo ko netinkamo su kitais vaikais bevalgydmas?

Mergaitės Vilnietės, kurių vaikiukai dar maži ir norėtumėt gauti alergišką daržely, reikia kažkur prieš metus užsirašyti ir laukti eilės. Mes sulaukėm smile.gif lankėm alergiškiems vaikams "Aitvaras" jis vienas Vilniuj.
Atsakyti
smile.gif

Oi, apie mūsų meniu aš patylėsiu - skurdutis labai unsure.gif . Iš to ką valgom, labai mėgsta ryžių košę su cukinija ir moliūgu. Baigiant ryžiams virti pritarkuoju cukinijos ir moliūgo (gana daug), įdedu druskytės ir suverdu kartu. Tada dedu truputį ghi sviesto ir lapnojam net ausys linksta biggrin.gif

Turiu klausimą visoms mamoms - kurios esate davę vaikui miežinių dribsnių ar miežinių kruopų? Kurių vaikus alergizavo? Noriu pabandyti duoti, bet kartu ir bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 18 gruodžio 2008 - 16:11
QUOTE(Amica @ 2008 12 18, 17:10)
Turiu klausimą visoms mamoms - kurios esate davę vaikui miežinių dribsnių ar miežinių kruopų? Kurių vaikus alergizavo? Noriu pabandyti duoti, bet kartu ir bijau.

Maniškė mėgsta miežinę košytę, mums tinka , neberia. Ligoninėj mačiau ją daug kam davė. Tikuosi ir jums tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 18, 16:10)
smile.gif

Oi, apie mūsų meniu aš patylėsiu - skurdutis labai  unsure.gif . Iš to ką valgom, labai mėgsta ryžių košę su cukinija ir moliūgu. Baigiant ryžiams virti pritarkuoju cukinijos ir moliūgo (gana daug), įdedu druskytės ir suverdu kartu. Tada dedu truputį ghi sviesto ir lapnojam net ausys linksta  biggrin.gif

Mes tai valgom miežinių kruopų košę,tai mums nieko tinka.Iš vakaro užpilu kruopas vandeniu,tai ryte labai greit išverda,mažiukas labai mėgsta dar sviestuko truputį įdedu,tai thumbup.gif
Pabandyk,gal ir jums tiks mirksiukas.gif
O miežiniai dribsniai,tai maniškiui nepatinka,bet čia kaip kam juk nebūtinai tai kas vienam vaikui nepatinka ir kitam nepatiks mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif
mes vis dar kankinames su kakliuku...uzsigydom ir vel viskas is naujo unsure.gif dabar skaitau jusu pasisakymus apie maista... ar gali mums irgi buti nuo kokio nors maisto,nors ir neberia suvartojus? g.gif unsure.gif nebezinau ka bedaryt ar begalvot doh.gif verysad.gif
Atsakyti

maniškis dribsnius valgo ..kadangi, nežinau, kas jį iš viso alergizuoja, tai...

nebijok 4u.gif , tik nepamiršk, kad naujus produktus reik įvedinėt po trupučiuką - nesuvalgydink visos porcijos iš karto, kad neužsipliekstų vaikis 4u.gif
Papildyta:
smile.gif

Oi, apie mūsų meniu aš patylėsiu - skurdutis labai  unsure.gif . Iš to ką valgom, labai mėgsta ryžių košę su cukinija ir moliūgu. Baigiant ryžiams virti pritarkuoju cukinijos ir moliūgo (gana daug), įdedu druskytės ir suverdu kartu. Tada dedu truputį ghi sviesto ir lapnojam net ausys linksta  biggrin.gif

štai ir naujas receptukas, kurį išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti

Mes irgi valgom mieziniu dribsiu kose. Ir tinka, ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 18, 13:53)
na dar likę tų žymių ant kojų, tai gal patepliosiu šiek tiek, o po to matysiu g.gif
prieš keletą dienų kalbėjot apie AD kartas. nors pasirodysiu neišmanėlė, bet pagal ką ta karta nustatoma? pagal tai ar tėvai alergiški ar kaip? g.gif  blush2.gif

Aš Elidelį tepu tik kai tikrai prastai. Kojytės pašerpetojusios, bet tepam tik TS, kažkaip vengiu vaistų. Žiema dabar, tai ir prastesnė situacija. Galvoju, kad vaistų nuo žiemos juk nėra... tai teks sulaukti pavasario doh.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 18, 15:54)
4u.gif
Aš tai labai dėkinga dautan už idėją duoti sriubos kiekvieną dieną aciuks.gif
Pradėjo mano mažius ją valgyti,net ausys linksta biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(Amica @ 2008 12 18, 16:10)

Valgom ir kruopų košę ir sriubą verdam su miežinėm kruopoms - labai skanu sūneliui thumbup.gif
Atsakyti