Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

smile.gif Labai noriu išmokti pasigaminti suši. Gal kas galėtumėt pakonsultuoti šiuo klausimu nuo nulio? Ačiū smile.gif
Atsakyti
tikiuosi skaitai anglishkai? naudojuos shiais puslapiukais:

Apie Sushi

Dar..

labai svarbu GERAI PARUOSHTI ryzius:

Ryziai
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 20, 21:03)
Pupeliu mishraine:
Virtos pupeles, bulve, kiaushinis ar du, - kubeliais, cesnako skiltele ar dvi, krapai, marinuotas ar raugintas agurkas (pgl recepta reikejo obuolio, bet ash nemegstu,tai pakeiciau..) , juodieji pipiriukai, galima truputi svoguniuko, majonezas:

Bet kodėl man nuotarukoj morkoj vaidenas?? blink.gif
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 22, 12:36)
Bet kodėl man nuotarukoj morkoj vaidenas?? blink.gif 
lens.gif

Aga ir man jos ten matosi g.gif tikraiusiai 6663 bus pamirsusi jas pamineti recepte blush2.gif
Atsakyti
Merginos gal galite pagelbeti, kazkada cia maciau baklazano ir cukinijos suktinukus. smalsu kaip reiktu juos pasidaryti, galvoju pats tas tiktu kuciu stalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 22, 12:39)
Aga ir man jos ten matosi g.gif  tikraiusiai 6663 bus pamirsusi jas pamineti recepte blush2.gif

man ir atrodo g.gif morkytes matyt vietoj obolio morka dejo
Atsakyti
Sveikutes, artejant sventem , gal kas zinot tinkanciu salotu, be zuvu?
Atsakyti
lotuliukas.gif
och, kokios pastabios 4u.gif
recepte nebuvo morku, bet imeciau viena biggrin.gif
Dekui uz pastebejima (shiaip ji nebutina, bet skonio tikrai nepagadino 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 22, 17:45)
Merginos gal galite pagelbeti, kazkada cia maciau baklazano ir cukinijos suktinukus. smalsu kaip reiktu juos pasidaryti, galvoju pats tas tiktu kuciu stalui g.gif

speju, omenyje turite baklazano ir pomidoro suktinukus? Bet ten baklazano liezuveli reikia patepti majonezu, taigi, Kuciu stalui netinka....
Atsakyti
QUOTE(Guminuke @ 2008 12 22, 21:45)
speju, omenyje turite baklazano ir pomidoro suktinukus? Bet ten baklazano liezuveli reikia patepti majonezu, taigi, Kuciu stalui netinka....

Na galim manau ir nieko netepti. O is pradziu reiktu turbut tuos liezuvelius apkelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 22, 20:31)
och, kokios pastabios 4u.gif
(shiaip ji nebutina, bet skonio tikrai nepagadino 4u.gif )

man virtos morkos labai skanu mišrainėse thumbup.gif reiks pabandyt gal per Kūčias ką sumeistravosiu... g.gif
Atsakyti
Vyriskos salotos

salotu lapai, vytintos desreles, g.b. medziotoju ar kitos megstamos desreles, paprika, marinuotas agurkas, cili pipiras (dejau marinuotus cili pipirus), virtos bulves, pipirai, druska, orkaitej pakepinam sonines plonus gabalelius ir patiekiam su padazu - garstycios, alyvuogiu aliejus, balzamiko actas

user posted image
Atsakyti