silkiu sviestas (ar kaip cia pavadint ). 200g sviesto, 1indelis silkiu file,200g lydyto surio (bet tokio kietesnio, (pvz senais laikais budavo sureliai folijoje) dbr as pirkau mini desrini pusryciu suri), 3 vidutines virtos morkos, 1 marinuota paprika, pipiru, krapu. viska perleist per mesmale (as tokios neturiu, tai buvo gerai ir su kombaino geleziniais peiliukais sumalt)- ir tepame ant duonytes
(na tas vaizdas kosikes nera lb jau fotogeniskas, tai nors maza foto dedu )
tiesa, jei ne kokiems sveciams ruosiama, tai 2 zmonems yra lb per daug (vaikai tokiu nevalgo pas mus). sudesiu i mazus indelius ir uzsaldysiu
QUOTE(triule @ 2009 02 07, 22:51)
silkiu sviestas (ar kaip cia pavadint ).
Ir as panasia darau, tik be paprikos ir su svogunu. O tu sureliu folijoj irdabar yra, tik suris truputi minkstesnis juose
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 08, 00:33)
Ir as panasia darau, tik be paprikos ir su svogunu. O tu sureliu folijoj irdabar yra, tik suris truputi minkstesnis juose
seniau budavo Iki tu sureliu, vakar ieskojau, sako jau nebuna o su svogunu skanu butu, bet tokia reiktu vos ne ta pacia siena suvartot, nes pastovejes svogunas kazkaip nlb o siaip tai galima det, kas jums atrodo tinka
Papildyta:
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 08, 01:25)
aš tai net neįsivaizduoju matyt, apie kokį sūrį jūs čia kalbat bet gi kaip įdomu
kaip sakiau, dbr pirkau desrini suri maziuka
http://www.rokiskio..../suris_2007.png
QUOTE(triule @ 2009 02 08, 11:11)
seniau budavo Iki tu sureliu, vakar ieskojau, sako jau nebuna o su svogunu skanu butu, bet tokia reiktu vos ne ta pacia siena suvartot, nes pastovejes svogunas kazkaip nlb o siaip tai galima det, kas jums atrodo tinka
MB megstamiausias derinys:silke, sviestas, lydytas surelis, kiausiniai, svogunas, virtos morkos.
Siaip svogunai nelabai ten ir jauciasi, tik priduoda pikantiskumo ir net kelias dienas pastovejus, nesugadina skonio
O tie sureliai mazdaug taip atrodo , as Cento parduotuvej perku
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 08, 12:58)
niu kaip įdomu paragaut, kas čia gaunasi, kitą savaitę reiks išbandyt aš ir neturiu mėsmalės, per kombainą leisiu
O jeigu vietoj mėsmalės su blenderiu maišyti
QUOTE(vovera @ 2009 02 06, 20:43)
Super paprastas, greitai paruosiamas ir staigiai nuo stalo dingstantis uzkandis
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
o jeigu juos dar i kiausini riesutus ir dziuvesius apvolioji, tai rankas galima nusigrauzt
O i kokius riesutus volioji???
lazdyno, pakepinti juos ir nuimti ta ruda luobele, po to su kocelu sutrinti.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.