Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

Ačiū šiandien vėl reiks bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 19, 10:44)
na aš ne 6663, bet parašysiu, kaip aš dedu sluoksnius  smile.gif bulvės, morkos, silkė, burokėliai, bulvės  smile.gif į indą tiesiu maistinę plėvelę, tada dedu produktus, viršų uždengiu taip pat plėvele ir kišu nakčiai į šaldytuvą  4u.gif

Aš irgi taip pat, bet jei ne kūčiom, tai ne tik želatinos, bet ir majonezo dedu, į silkes sluoksnį dar svogūniuko, o į bulvių labai skanu pievagrybių pakepintų pamaišyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 12 18, 10:34)
sveikos  4u.gif

planuoju daryti silke pataluose  ax.gif  ir noreciau ja padaryt kaip cia dare merginos, kad butu kaip tortas  blush2.gif  paskaiciau Sonatinos recepta, ten parasyta, kad reikia zelatinos  g.gif 
kas esat bande ar irgi dejot zelatinos, nes kitaip nestovi ir sugriuna?

as dariau su zelatina,bet man skaniau be..... tik tiek,kad graziau atrodo,bet nera tokia sultinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 12 19, 16:31)
as dariau su zelatina,bet man skaniau be..... tik tiek,kad graziau atrodo,bet nera tokia sultinga ax.gif

niu as planuoju daryt naujiems metams, kai sveciu atvaziuos, as irgi noreciau daryt be zelatinos, bet bijau, kad nesugriutu be jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 12 19, 16:57)
niu as planuoju daryt naujiems metams, kai sveciu atvaziuos, as irgi noreciau daryt be zelatinos, bet bijau, kad nesugriutu be jos  g.gif

geriau nerizikuok, bus silta namie, tai pates ji tau ir po to nervinsies, kad negraziai atrodo (ne tokio rezultato tikejais) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 19, 17:01)
geriau nerizikuok, bus silta namie, tai pates ji tau ir po to nervinsies, kad negraziai atrodo (ne tokio rezultato tikejais) mirksiukas.gif

o gal tada maziau tos zelatinos deti?
niu kokia as turiu, tai parasyta, kad litrui 6-8 sauksteliu, tai gal deti per puse maziau?

o siaip jei rimtai, tai kaip apsiskaiciuot, keik tos zelatinos issitirpint, gi nezinau kokio kiekio majonezo reiks g.gif
Atsakyti
aš kai darau, šiaip eiliškumas pagal Sonatinos receptą, bet proporcijas per pus imu, nes perdaug gaunasi, tai pusė stiklinės vandens dedu želatinos na kokius 7 ar mažiau gramų gaunasi, nes kai iš akies darau, tai mažiausias kiekis yra 20 g, (tik taip randu) tai pakučio ne per pusę, bet mažesnę dalį pilu, sunku nusakyti, kadangi nesveriu, bet majonezo imu 200 g, o va paskutinį kartą kai dariau, padauginau matyt, reikėjo mažiau želatino, nes jau kietoka buvo, šiaip gerai, patiko visiems, bet aš jaučiau, kad ne taip doh.gif niekur nerandu pirkt lapelių želatinos, gal su jais konkrečiau būtų unsure.gif
Atsakyti
nu va, visos atrashe 4u.gif
nezinai, man gaunasi viskas g.gif ..
Ash kiekviena karta truputi paexpermentuoju, vis kitaip padarau..Gali nebijot tas eiles sumaishyt:), tik visi sluoksneliai pertepami majonezu, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 12 19, 17:11)
o gal tada maziau tos zelatinos deti?
niu kokia as turiu, tai parasyta, kad litrui 6-8 sauksteliu, tai gal deti per puse maziau?

o siaip jei rimtai, tai kaip apsiskaiciuot, keik tos zelatinos issitirpint, gi nezinau kokio kiekio majonezo reiks  g.gif

O kiek majonezo reikia det? Man 8 sauksteliai atrodo daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 12 16, 12:54)
Nu,nepamenu kiek kiaulienos,bet jautienos,kilas apie 18lt berods,o jis panašiai ir sveria,jei nedaugiau

vakar pirkau jaucio liezuvi-50lt doh.gif . Biski daugiau nei du kilogramai. 1kg kaina 22lt. Drauge sake, kad turguj pigiau
Atsakyti
Kalvarijų turguj kur vištienos kioskeliai, užvakar šaldyti jaučio liežuviai buvo po 12.90 Lt
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 12 20, 11:20)
vakar pirkau jaucio liezuvi-50lt  doh.gif .  Biski daugiau nei du kilogramai. 1kg kaina 22lt.  Drauge sake, kad turguj pigiau

blink.gif Niu, ir kaina doh.gif
Atsakyti