Aš šiandien irgio pasidariau salotikes,tik foto neturiu,nemoku taip gražiai kaip jūs
Dėjau krablazdes supjaustytas,poro nemažai ir kiaušus du per sietelį sutryniau,truputėlį druskos,truputį pipiriuko ir kelis lašiukus citrinos sulčių viską sumaišyti su majonezu.Skonis man lanai patiko,labai skanu
Nu tikiuosi nesupysit,kad aš be foto
Super paprastas, greitai paruosiamas ir staigiai nuo stalo dingstantis uzkandis
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
QUOTE(vovera @ 2009 02 06, 11:43)
Super paprastas, greitai paruosiamas ir staigiai nuo stalo dingstantis uzkandis
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
Vistienos file supjaustom juostelemis, pamarinuojam majoneze su prieskoniais (as beriu tokius, kokie tuo metu po ranka pasitaiko ), suveriam ant mediniu iesmeliu ( ant ilgesniu tokiu negu dantu krapstukai) ir apkepame keptuveje. Labai labai skanu
dailus labai:), tik tikriausiai skaniau karshti?
QUOTE(annushka @ 2009 02 06, 11:52)
to Lukaja:
jei kalbi apie tuos suktinukus is lavaso, tai as darau taip:
lavasa pjaunu per puse, kad du blynai iseitu. ir daziausiai darau viena su lasisa ir kita su krabu lazdeliais.
lavasa patemu Panemunes lydytu suriu (as naudoju be jokiu priedu),
kokius 3-4 virtus kiausinius (cia pusei lavaso, t.y puses blyno suktinukui) sutarkujuoju su burokine tarka + majonezo (kad mase slapesne butu) - dedu ant lavaso, mazdaus lygiai per visa lavasa ta kiausu mase isteplioju;
sutarkuoju surio + majonezas+isspaudziu cesnako - vel ant lavaso visa tai;
lasisa (arba krabu lazdeles ( krabus sutarkuoju ir biskuti majonezo dadedu), galima ir koki kumki det...) plonais gabaliukais isdelioju per visa lavasa.
Galima pridedi ant virsaus agurko, ar kokiu pietrazoliu...
Susukti atsargiai, stipriai nesuspaudziant. Sudeti suktinukus i plevele, arba maiseli ir ant lentutes dedam i saldytuva. Skaniausiai kai kazkiek laiko pastovi, viskai isigeria.... Antra diena man skaniausi buna... niaaaaaam kaip uzsimaniau
jei kalbi apie tuos suktinukus is lavaso, tai as darau taip:
lavasa pjaunu per puse, kad du blynai iseitu. ir daziausiai darau viena su lasisa ir kita su krabu lazdeliais.
lavasa patemu Panemunes lydytu suriu (as naudoju be jokiu priedu),
kokius 3-4 virtus kiausinius (cia pusei lavaso, t.y puses blyno suktinukui) sutarkujuoju su burokine tarka + majonezo (kad mase slapesne butu) - dedu ant lavaso, mazdaus lygiai per visa lavasa ta kiausu mase isteplioju;
sutarkuoju surio + majonezas+isspaudziu cesnako - vel ant lavaso visa tai;
lasisa (arba krabu lazdeles ( krabus sutarkuoju ir biskuti majonezo dadedu), galima ir koki kumki det...) plonais gabaliukais isdelioju per visa lavasa.
Galima pridedi ant virsaus agurko, ar kokiu pietrazoliu...
Susukti atsargiai, stipriai nesuspaudziant. Sudeti suktinukus i plevele, arba maiseli ir ant lentutes dedam i saldytuva. Skaniausiai kai kazkiek laiko pastovi, viskai isigeria.... Antra diena man skaniausi buna... niaaaaaam kaip uzsimaniau
Tai gal galima is vakaro daryti?
QUOTE(Lukaja @ 2009 02 06, 21:22)
Tai gal galima is vakaro daryti?
man asmeniškai jau nebeskanus lavašas būna pastovėjęs per naktį, labiausiai mėgstam pastovėjųsį 3 - 6 val., čia nuo skonio priklauso
QUOTE(6663 @ 2009 02 06, 20:51)
dailus labai:), tik tikriausiai skaniau karshti?
Skanus ir salti Jeigu megstat karstus, galima lekste su sitais verinukais i mikrobangine minutelei ikisti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 06, 22:40)
man asmeniškai jau nebeskanus lavašas būna pastovėjęs per naktį, labiausiai mėgstam pastovėjųsį 3 - 6 val., čia nuo skonio priklauso
Aciu,zinosiu,nes pirma karta darysiu
QUOTE(Lukaja @ 2009 02 07, 09:10)
Aciu,zinosiu,nes pirma karta darysiu
tai Tu išsibandyk, palik kokį gabaliuką ilgesniam laikui, matysi, kaip skaniau, ar kai ilgiau, ar kai trumpiau laikai
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 07, 10:29)
tai Tu išsibandyk, palik kokį gabaliuką ilgesniam laikui, matysi, kaip skaniau, ar kai ilgiau, ar kai trumpiau laikai
Aciu uz patarima,taip ir padarysiu
kiaušinių trynius sumaišiau su krabų lazdelėm, majonezu, pipirais. ant viršaus dar poras, man jis labai paskanino
QUOTE(Gardee @ 2009 02 07, 14:21)
kiaušinių trynius sumaišiau su krabų lazdelėm, majonezu, pipirais. ant viršaus dar poras, man jis labai paskanino
Labai graziai atrodo