to Lukaja:
jei kalbi apie tuos suktinukus is lavaso, tai as darau taip:
lavasa pjaunu per puse, kad du blynai iseitu. ir daziausiai darau viena su lasisa ir kita su krabu lazdeliais.
lavasa patemu Panemunes lydytu suriu (as naudoju be jokiu priedu),
kokius 3-4 virtus kiausinius (cia pusei lavaso, t.y puses blyno suktinukui) sutarkujuoju su burokine tarka + majonezo (kad mase slapesne butu) - dedu ant lavaso, mazdaus lygiai per visa lavasa ta kiausu mase isteplioju;
sutarkuoju surio + majonezas+isspaudziu cesnako - vel ant lavaso visa tai;
lasisa (arba krabu lazdeles ( krabus sutarkuoju ir biskuti majonezo dadedu), galima ir koki kumki det...) plonais gabaliukais isdelioju per visa lavasa.
Galima pridedi ant virsaus agurko, ar kokiu pietrazoliu...
Susukti atsargiai, stipriai nesuspaudziant. Sudeti suktinukus i plevele, arba maiseli ir ant lentutes dedam i saldytuva. Skaniausiai kai kazkiek laiko pastovi, viskai isigeria.... Antra diena man skaniausi buna... niaaaaaam kaip uzsimaniau