QUOTE(špingaletka @ 2009 02 02, 15:20)
O kur tą receptuką galima būtų rasti, kaip juos ruošti? Atrodo
reikia tiesiog sluoksniais sudėti mėsytę ir fermentinį sūrį, tada gražiai supjaustyti, papuošti ir suverti , aišku, kraščiukai apsipjausto, nes kumpis pas mane apvalus buvo, bet suvėriau ir juos, sūnelis šiaip nevalgo visai tokio sūrio, bet šis variantas tiko , arba tuos "apipjaustukus" vėliau tiesiog sumuštiniams sunaudot galima ... Bet geriausia pjaustyt prie vyrų , neliks nieko atliekamo , tik tuomet teks saugot, kad neimtų gražių, kol nepabaigta daryt
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 03, 12:31)
skanaus
atrodo paprastas receptas, nesunku pagamint, bet kaip sueina per visus pasisėdėjimus
JOLKA999, kaip senai bedariau puikūs kiaušinukai
QUOTE(daivaP @ 2009 02 03, 15:07)
JOLKA999, kaip senai bedariau puikūs kiaušinukai
aha as irgi kaip uzsimaniau kaiusiniu farsiruotu....
nors 100 kart matyta, valgyta, nu bet taip skaniai atrodo
jamu idarytus kiausinukus vakarienei
Sveikutes mergaites gal kas gaminat liezuvio uzpiltines?
QUOTE(Laurita-78 @ 2009 02 05, 11:07)
Sveikutes mergaites gal kas gaminat liezuvio uzpiltines?
kaip suprast uzpiltines? kai su zeliuku uzpiltas liezuvis? tai ten nera ka gaminti priprjaustai morku, jei megsti zirneliu, sudedi liezuvi ir uzpili zele mase padaryta pagal instrukcija
QUOTE(daivaP @ 2008 12 15, 22:55)
Šeštadienį šeimynai paruošiau "Granatų žiedą"
Idėją pasiskolinau iš rusiško forumo www.gotovim-doma.ru
Salotoms reikės:
virtų burokėlių(sutarkuotų)
virtų morkų(sutarkuotų)
virtų bulvių(supjaustytų kubeliais)
virtos vištos šlaunelių(galima krūtinėlės,bet aš neturėjau,supjaustyti)
kepintų svogūnų(supjaustyti kubeliais)
graikiškų riešutų(susmulkinti)
granato vaisių
majonezo
druskos,pipirų
Paimti didelę lėkštę,į vidurį lėkštės pastatyti stiklinę ar mažą stiklainiuką
sluoksniuoti salotas:aplink tą stiklainiuką dėti pusę tarkuotų burokėlių, padruskinti, papirinti, uždėti majonezo, antras sluoksnis bulvių, vėl druskos, pipirų, majonezo.
Taip sudėti visus produktus, stengtis, kad aplink stiklinę gautųsi toks žiedas
paskutinis sluoksnis-burokėlių, gausiai aptepti majonezu, išimti stiklinę ir ant viršaus dėlioti granatų sėklas Čia reikia daug kantrybės
mums su vyru salotos nerealiai patiko o dukrai
labai gražiai papuošia stalą
skonis gan egzotiškas
Idėją pasiskolinau iš rusiško forumo www.gotovim-doma.ru
Salotoms reikės:
virtų burokėlių(sutarkuotų)
virtų morkų(sutarkuotų)
virtų bulvių(supjaustytų kubeliais)
virtos vištos šlaunelių(galima krūtinėlės,bet aš neturėjau,supjaustyti)
kepintų svogūnų(supjaustyti kubeliais)
graikiškų riešutų(susmulkinti)
granato vaisių
majonezo
druskos,pipirų
Paimti didelę lėkštę,į vidurį lėkštės pastatyti stiklinę ar mažą stiklainiuką
sluoksniuoti salotas:aplink tą stiklainiuką dėti pusę tarkuotų burokėlių, padruskinti, papirinti, uždėti majonezo, antras sluoksnis bulvių, vėl druskos, pipirų, majonezo.
Taip sudėti visus produktus, stengtis, kad aplink stiklinę gautųsi toks žiedas
paskutinis sluoksnis-burokėlių, gausiai aptepti majonezu, išimti stiklinę ir ant viršaus dėlioti granatų sėklas Čia reikia daug kantrybės
mums su vyru salotos nerealiai patiko o dukrai
labai gražiai papuošia stalą
skonis gan egzotiškas
Kaip fainai atrodo
QUOTE(Srove @ 2008 12 26, 16:43)
Sis tas nuo svenciu stalo
Ilgauodeges menkes file tesloje.Teslai kiausinis, miltai, vanduo, pieno truputis,druska.Isplakam tesla, kaip bynams, voliojam i ja ir kepam, ikaitintam aliejuje.
Baklazanu suktinukai.Baklazanus is vakaro pamerkiam sudytam vandenyje, ryte nusausinam, voliojam miltuose ir kepam ikaitintame aliejuje, iskepusius padedame nusauseti riebalams ant pop.ranksluoscio.Idarui kepam svogunus, pievagrybius,kol isgaruoja vanduo, tada truputi pilame saldzios grietineles ir patroskiname.Dedame ant iskepto baklazano, uztarkuojame surio ir susukame, susmeigiame smeigtukais.
Idarytos, keptos antytes.Issiverdame bulves, suminkome kose, dedame kiausini, krakmolo trecdali mases ir suformuojame pauksciukus Idaras pagal skoni, as dejau silkes su troskinomis darzovemis.
Iv. mesyciu uzpiltine.Susukau kalakutienos kumpio, jautienos kumpio ir desros ir uzpyliau uzpiltinems skirtu misiniu.
Lasisos sumustinukai su lasisos pastetu, lasisa ir citrina.Vidury lekstes kepta juostelemis duona surio padaze, apibarstyta tarkuotu suriu.
Lasisos file kepti gabaliukai uzpilti svogunu, cukraus, pomidoru padazo troskiniu.
Ilgauodeges menkes file tesloje.Teslai kiausinis, miltai, vanduo, pieno truputis,druska.Isplakam tesla, kaip bynams, voliojam i ja ir kepam, ikaitintam aliejuje.
Baklazanu suktinukai.Baklazanus is vakaro pamerkiam sudytam vandenyje, ryte nusausinam, voliojam miltuose ir kepam ikaitintame aliejuje, iskepusius padedame nusauseti riebalams ant pop.ranksluoscio.Idarui kepam svogunus, pievagrybius,kol isgaruoja vanduo, tada truputi pilame saldzios grietineles ir patroskiname.Dedame ant iskepto baklazano, uztarkuojame surio ir susukame, susmeigiame smeigtukais.
Idarytos, keptos antytes.Issiverdame bulves, suminkome kose, dedame kiausini, krakmolo trecdali mases ir suformuojame pauksciukus Idaras pagal skoni, as dejau silkes su troskinomis darzovemis.
Iv. mesyciu uzpiltine.Susukau kalakutienos kumpio, jautienos kumpio ir desros ir uzpyliau uzpiltinems skirtu misiniu.
Lasisos sumustinukai su lasisos pastetu, lasisa ir citrina.Vidury lekstes kepta juostelemis duona surio padaze, apibarstyta tarkuotu suriu.
Lasisos file kepti gabaliukai uzpilti svogunu, cukraus, pomidoru padazo troskiniu.
Kai graziai ir skaniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 28, 11:57)
Vištienos filė marinuojam keletą valandų mėgstamame marinate, supjaustom mažais kubeliais ir kepam karštam aliejuj, paskui ant krapštuko suveriam su mandarinais kepant vištieną dar pašlaksčiau sojų padažu[/i][/color]
Kaip skanu
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 02, 23:55)
Kaip fainai ugalvota butina darysiu
QUOTE(Dajli @ 2009 01 07, 15:35)
"Baronkos" su faršu ir sūriu
Reikės:
1 l pieno
2 pakeliai riestainių ("baronkų")
500gr. faršo
250gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinis
prieskoniai
Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu!
nuo stalo dingo akimirksniu
Reikės:
1 l pieno
2 pakeliai riestainių ("baronkų")
500gr. faršo
250gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinis
prieskoniai
Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu!
nuo stalo dingo akimirksniu
Kaip idomu,irgi bandysim
Gal kas galetu pasidalinti,kaip daroma lasisa lavase