QUOTE(JoanaS @ 2009 01 13, 20:52)
čia Nerytės idėja berods, ji užsiminė, o aš planuoju sviestą ištirpint šiek tiek, pridėti baziliko ir kitokių žolelių, kurių gausiu parduotuvėj, tada supilt į indelį ir į šaldytuvą gal kas daugiau parašys kaip daro
na as panasiai darau, issuku sviesta, isspaudziu cesnako, dedu provanco zoliu (galima kokiu nori, bet man jos ten labai tinka) siek tiek druskos ir psio... labai skanu tepti ant batono ir paskrudinti ant grilliaus arba i orkaite, skanu prie mesos patiekalu ar su karstom skrudintom bulvem...
JoanaS gera ideja su cesnaku, mes tai tik girlliaus metu ji naudojam, dedam visa galvute ant groteliu, kai iskepa tepam ant batono ir valgom su mesa.. mmmmmm kaip skanu
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 14, 08:14)
is picerijos repertuaro:
sviesta issukti su isspaustu cesnaku, deti raudoneliu, baziliku (ar tiesiog picos prieskoniu zoleliu); sviesta tepti ant perpjautos pusrytines bandeles ir deti i labai karsta orkaite, kol krasciukai apskrus - neilgai,zodziu. Tokias bandutes duoda prie cili sriubytes ...... nezmoniskai skanu... nezmoniskai...
sviesta issukti su isspaustu cesnaku, deti raudoneliu, baziliku (ar tiesiog picos prieskoniu zoleliu); sviesta tepti ant perpjautos pusrytines bandeles ir deti i labai karsta orkaite, kol krasciukai apskrus - neilgai,zodziu. Tokias bandutes duoda prie cili sriubytes ...... nezmoniskai skanu... nezmoniskai...
kaip uzsimaniau cili su bandelem. o nebarsto dar surio? man atrodo lyg kad ir surio barsto
QUOTE(daividija @ 2009 01 14, 12:55)
wow kaip skaniai atrodo!