QUOTE(JoanaS @ 2009 01 13, 22:13)
aš be nuotraukos, bet pasakysiu vieną receptuką, gal kuri nežinosit kaip namuose pasidaryt česnakinį sviesta
reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau
reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau
va cia tai to nezinojau