Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

Srove- grazumelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 12, 14:47)

Ši silkutė mūsų šeimoje pati mėgstamiausia thumbup.gif dariau per Kūčias ax.gif
Atsakyti
uj, kaip noreciau silkutes rolleyes.gif
Atsakyti
Krabų lazdelės tešloje smile.gif

Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka smile.gif ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 21:18)

Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka smile.gif ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu smile.gif

Pabandykite vietoj pieno pilti alu, man daug skaniau smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kitą kartą pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 20:18)

user posted image

Man taip graziai nesigavo verysad.gif gavosi kaip blynai su krabu lazdele verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
Man taip graziai nesigavo  verysad.gif  gavosi kaip blynai su krabu lazdele  verysad.gif  unsure.gif

matyt per skysta tesla padarei, kad tesla sau padego, o lazdele sau ax.gif
Atsakyti
krabai saldytuve laukia savo eiles i keptuve, bet vis tiesiai i skrandi nukeliauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
Man taip graziai nesigavo  verysad.gif  gavosi kaip blynai su krabu lazdele  verysad.gif  unsure.gif

aš ir ka tik iškepiau krabus biggrin.gif labai skaniai gavosi su alaus tešla thumbup.gif
tešlą dariaau labai tirštą, ir labai tankiai jų nesudėjau į keptuvę, tai tikrai gražūs ir skanūs buvo rolleyes.gif

o tu matyt tikrai per skysta tešlą pasidarei g.gif
Atsakyti
4u.gif dar labai skanu idaytos krabu lazdeles ax.gif
reikia atsildyti kr.lazd.ir i vidu dedame idaro:sutarkuoto kiausinio,tark.surio,pakepinto svoguniuko ax.gif
lazdeles suviniojame,pavoliojame kiausinio plakinyje,dziuveseliuose ir
kepame thumbup.gif (geriausia fritiurinej,bet gerai gaunasi ir keptuveje)
Atsakyti
aš be nuotraukos, bet pasakysiu vieną receptuką, gal kuri nežinosit 4u.gif kaip namuose pasidaryt česnakinį sviesta smile.gif

reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve smile.gif labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super thumbup.gif kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau smile.gif
Atsakyti