Srove- grazumelis
QUOTE(Srove @ 2009 01 12, 14:47)
Ši silkutė mūsų šeimoje pati mėgstamiausia dariau per Kūčias
uj, kaip noreciau silkutes
Krabų lazdelės tešloje
Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu
Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 21:18)
Krabų lazdelės tešloje
Pabandykite vietoj pieno pilti alu, man daug skaniau
Ačiū, kitą kartą pabandysiu
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 20:18)
Krabų lazdelės tešloje
Man taip graziai nesigavo gavosi kaip blynai su krabu lazdele
QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
matyt per skysta tesla padarei, kad tesla sau padego, o lazdele sau
QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
aš ir ka tik iškepiau krabus labai skaniai gavosi su alaus tešla
tešlą dariaau labai tirštą, ir labai tankiai jų nesudėjau į keptuvę, tai tikrai gražūs ir skanūs buvo
o tu matyt tikrai per skysta tešlą pasidarei
dar labai skanu idaytos krabu lazdeles
reikia atsildyti kr.lazd.ir i vidu dedame idaro:sutarkuoto kiausinio,tark.surio,pakepinto svoguniuko
lazdeles suviniojame,pavoliojame kiausinio plakinyje,dziuveseliuose ir
kepame (geriausia fritiurinej,bet gerai gaunasi ir keptuveje)
reikia atsildyti kr.lazd.ir i vidu dedame idaro:sutarkuoto kiausinio,tark.surio,pakepinto svoguniuko
lazdeles suviniojame,pavoliojame kiausinio plakinyje,dziuveseliuose ir
kepame (geriausia fritiurinej,bet gerai gaunasi ir keptuveje)
aš be nuotraukos, bet pasakysiu vieną receptuką, gal kuri nežinosit kaip namuose pasidaryt česnakinį sviesta
reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau
reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau