DAIVAP,ATODO ,O TOS SERNIENOS DESROS TAI LABAI NORECIAU
Daivule, nu shaunuole..labai mielai..visko paragauciau..
Ačiū , mergaitės
Dešrytės tai dar daaaug yra, prisidarėm, kad turėtume žiemą ką valgyt
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 10, 17:38)
Sluoksniuotos teslos pyrageliai su grybais, svogunais ir sonine. Ideja pasiskolinau is Nerytes. Tik as nieko nekepinau, o tiesiog viska susukau i tesla istepta majonezu
ar patiko?
as morkas gelytes darau taip.. pasiimu savarzele, ir su tuo uzapvalintu galu vaziuoju per visa morkos ilgi, ir taip darau ziedelius gelytes greitai ir jokio pjaustymo
QUOTE(daivaP @ 2009 01 11, 21:07)
Ačiū , mergaitės
išduokit paslaptį kaip darot ir kur laikot, kad ilgai laikytusi
QUOTE(daivaP @ 2009 01 11, 21:07)
Ačiū , mergaitės
O tik šernienos darot? Mes tai su kiauliena beveik perpus darom skonis puikus Ir dešreles ne tik dešras
Lengvos salotos prie mesos arba vakarui
pomirodai, bazilija, svogunas, sojos padazas, aliejus, pipirai
Sonines suktinukai
plonai pjaustyta sonine susukti i dziovinta slyva, susmeigti dantu krapstuku ir kepti orkaitej, kol graziai apskrus, skanu silti ir salti, kaip uzkanda :
Sonines suktinukai
plonai pjaustyta sonine susukti i dziovinta slyva, susmeigti dantu krapstuku ir kepti orkaitej, kol graziai apskrus, skanu silti ir salti, kaip uzkanda :
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 11, 22:17)
Lengvos salotos prie mesos arba vakarui
pastebėjau, kad jūsų visose nuotraukose prie patiekalų būna šviežių žolių auginat ant palangės ar pastoviai perkat? Nes nusipirkus vazonėlį labai jau greit jos nuvysta, jei iškart visų nesunaudoji
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 11, 22:25)
pastebėjau, kad jūsų visose nuotraukose prie patiekalų būna šviežių žolių auginat ant palangės ar pastociai perkat? Nes nusipirkus vazonėlį labai jau greit jos nuvysta, jei iškart visų nesunaudoji
auginu vazonelyje ant palanges... bandziau auginti is seklu bet snipstas gavosi, del to perku is pard. vazonelyje, persodinu i normalia zele ir ant palanges auginu man bazilija labai ilgai laiko
Neryt, tu kaip visada, pritrenkei iki negalėjimo šoninę su slyvom aš kepu keptuvėj vis nupildama riebalus, o tos salotos kaip tiktų rytoj man prie vištienos bet ir dabar paimčiau, lengvai vakarienei su skrebučiu
Papildyta:
nu va, o aš kvaišiukas bandžiau iš sėklų ko tik nedariau, vos ne kartu į lovą nešiausi, ir kalbinau, ir grąsinau, iš viso pakelio išdygo gal 15 stiebelių, bet tokių pavargusių, kad nei pačiai naudot, nei žmogui parodyt galų gale katinas neiškentė ir nuvertė viską ant žemės, matyt suprato kame reikalas čia
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 11, 22:28)
auginu vazonelyje ant palanges... bandziau auginti is seklu bet snipstas gavosi, del to perku is pard. vazonelyje, persodinu i normalia zele ir ant palanges auginu man bazilija labai ilgai laiko
nu va, o aš kvaišiukas bandžiau iš sėklų ko tik nedariau, vos ne kartu į lovą nešiausi, ir kalbinau, ir grąsinau, iš viso pakelio išdygo gal 15 stiebelių, bet tokių pavargusių, kad nei pačiai naudot, nei žmogui parodyt galų gale katinas neiškentė ir nuvertė viską ant žemės, matyt suprato kame reikalas čia
QUOTE(JoanaS @ 2009 01 11, 22:32)
Neryt, tu kaip visada, pritrenkei iki negalėjimo šoninę su slyvom aš kepu keptuvėj vis nupildama riebalus, o tos salotos kaip tiktų rytoj man prie vištienos bet ir dabar paimčiau, lengvai vakarienei su skrebučiu
Papildyta:
Papildyta:
dekui salocikes tikrai fainos vakarienei, pusryciams ar prie mesos, paukstienos
as zinok irgi ko tik nedariau, kad man tas bazilikas augtu... deja nususes uzaugo, tai nuskabiau tuos maziukus lapelius, pridejau kitu priedu ir pasidariau pesto baigesi tu sekliniu baziliku istorija ant spageciu