Mb naktipieciai - marinuota silke, marinuoti burokelia, konservuotos pupeles, raudonas svogunas, majonezas.
nu kaip prikolnai
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 09, 23:56)
Mb naktipieciai - marinuota silke, marinuoti burokelia, konservuotos pupeles, raudonas svogunas, majonezas.
kaip dabar noreciau ir as tokios misraines
QUOTE(daividija @ 2009 01 09, 20:45)
As taip darau,nuskutu morka,tada isilgai su peiliu per visa morkos ilgi padarau tokius griovelius ir taip aplink visa morkyte,tada ja pjaustai riekutemis ir gaunasi gelytes
aciukas uz patarima Net neatejo i galva Pjaustydavau kiekviena griezineli atskirai
labusk. cia ne as dariau, bet patiko ta ideja sventei kokiai, gal kam pravers
QUOTE(pandora2006 @ 2009 01 10, 12:35)
labai gražu
QUOTE(pandora2006 @ 2009 01 10, 12:35)
labusk. cia ne as dariau, bet patiko ta ideja sventei kokiai, gal kam pravers
Uj, kaip graziai. Braskes
Sluoksniuotos teslos pyrageliai su grybais, svogunais ir sonine. Ideja pasiskolinau is Nerytes. Tik as nieko nekepinau, o tiesiog viska susukau i tesla istepta majonezu
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 10, 17:38)
Sluoksniuotos teslos pyrageliai su grybais, svogunais ir sonine. Ideja pasiskolinau is Nerytes. Tik as nieko nekepinau, o tiesiog viska susukau i tesla istepta majonezu
mmmm, kaip seilė nutįso aš labai mėgstu tokius, bet įdarą pakepinu šiek tiek
pyrageliai
Šiandien laukiu svečių, tai paruošiau užkandėlių.
"Užkandžių padėklas" :
Konservuotos šparaginės pupelės,
Juodosios alyvuogės be kauliukų,
Mėlynasis pelėsinis sūris,
Rūkyta šernienos dešra,
Krepšeliai su tepamu sūreliu ir juodaisiais ikrais.
"Kepta žuvies file su daržovėmis"
Miltuose apvoliota ir aliejuje kepta žuvies file, atskirai pakepiname morkas ir svogūną, truputį druskos, pipirų, cukraus, pagal skonį acto. Kai iškeps uždedame šaukštą pomidorų padažo. Kai atšals sudedame šalia žuvies.
"Kepta žuvis tešloje"
Žuvies file pabarstome prieskoniais. Išplakame kiaušinį, truputį, druskos, miltų ir pieno - padarome tirštą blynų tešlą. Žuvį voliojame į tešlą ir kepame aliejuje. Patiekiame su padažu: majonezas, krienai, truputis pomidorų padažo.
"Užkandžių padėklas" :
Konservuotos šparaginės pupelės,
Juodosios alyvuogės be kauliukų,
Mėlynasis pelėsinis sūris,
Rūkyta šernienos dešra,
Krepšeliai su tepamu sūreliu ir juodaisiais ikrais.
"Kepta žuvies file su daržovėmis"
Miltuose apvoliota ir aliejuje kepta žuvies file, atskirai pakepiname morkas ir svogūną, truputį druskos, pipirų, cukraus, pagal skonį acto. Kai iškeps uždedame šaukštą pomidorų padažo. Kai atšals sudedame šalia žuvies.
"Kepta žuvis tešloje"
Žuvies file pabarstome prieskoniais. Išplakame kiaušinį, truputį, druskos, miltų ir pieno - padarome tirštą blynų tešlą. Žuvį voliojame į tešlą ir kepame aliejuje. Patiekiame su padažu: majonezas, krienai, truputis pomidorų padažo.