Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

QUOTE(Bitulka @ 2009 01 08, 17:31)
Na dabar as pasivaidensiu su savo patiekaliukais blush2.gif  Siaip ruosiau juos naujameciam vakarui, gal jau veloka, na bet.....
Zele tortas
Papildyta:
Lavasas...Pilnas stalas ivairiausiu sumustiniu ir uzkandziu

labai grazu 4u.gif noreciau paklausti kaip padaret ta pyraga is zeles smile.gif as kadangi tik pradedancioji seimininke,tai butu idomu blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglee @ 2009 01 09, 14:26)
labai grazu 4u.gif noreciau paklausti kaip padaret ta pyraga is zeles smile.gif as kadangi tik pradedancioji seimininke,tai butu idomu blush2.gif aciu 4u.gif

SM saldumynų temoj yra temelė Želė, želė tortai ir desertai-2, receptai :

http://www.supermama...howtopic=389990
ten viskas nuo A iki Z apie tokius tortukus, jų gamybą parašyta. mirksiukas.gif tikrai verta paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 09, 16:18)
SM saldumynų temoj yra temelė Želė, želė tortai ir desertai-2, receptai :
http://www.supermama...howtopic=389990
ten viskas nuo A iki Z apie tokius tortukus, jų gamybą parašyta.  mirksiukas.gif  tikrai verta paskaityti thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mera @ 2009 01 09, 10:41)
Vakar gaminau Sikstes silkute su saulegrazom, labai labai skanu. Aciu  4u.gif

labai smagu kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 01 07, 16:35)
"Baronkos" su faršu ir sūriu

butinai bandysim pasigaminti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 09, 12:29)
o kokias tiksliai tas barankas reiktų prkt? negi tas kietas? ar tas kur minkštutės būna?
beje aš šaltos jos skaniai valgos??

as dariau is putliu baronku,is plonu man ne taip skanu,o tos putlesnes geriau,nes jos labiau piene ismirksta ir buna minkstutes smile.gif ir labai skanu tiek siltos tiek saltos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 09 sausio 2009 - 17:04
QUOTE(Dajli @ 2009 01 09, 17:04)
as dariau is putliu baronku,is plonu man ne taip skanu,o tos putlesnes geriau,nes jos labiau piene ismirksta ir buna minkstutes smile.gif ir labai skanu tiek siltos tiek saltos 4u.gif

o as kazkada kepiau,tai jos man perslapios buvo unsure.gif Nezinau ka ne taip padariau,bet nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2009 01 09, 19:51)
o as kazkada kepiau,tai jos man perslapios buvo  unsure.gif  Nezinau ka ne taip padariau,bet nepatiko  g.gif

gal per ilgai mirkei piene g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 21:48)
Prašau vaišintis marinuota žuvyte smile.gif

prisidedu prie pagyru zuvytei, bet isduokit prašau paslapti kaip taip gražiai morkytes padarot su formele ar dar kokiais mandrais budais g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 09, 21:25)
kaip taip gražiai morkytes padarot su formele ar dar kokiais mandrais budais g.gif

manau kad rankom? t.y. su peiliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 09, 18:25)
prisidedu prie pagyru zuvytei, bet isduokit prašau paslapti kaip taip gražiai morkytes padarot su formele ar dar kokiais mandrais budais g.gif

As taip darau,nuskutu morka,tada isilgai su peiliu per visa morkos ilgi padarau tokius griovelius ir taip aplink visa morkyte,tada ja pjaustai riekutemis ir gaunasi gelytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 09, 20:25)

Ačiū smile.gif
Aš turiu tokias formeles sausainiams daryti, tai su jom ir darau smile.gif su rankom taip nemokėčiau išpjaustyt schmoll.gif
Atsakyti