Bitulka, saunuole!
Prašau vaišintis marinuota žuvyte
Menkės filė supjaustyti, pabarstyti prieskoniais,pavolioti į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir kepti keptuvėje kol apskrus.
Į atskirą puodą įpilti 1l vandens, kai užvirs, sudėti nuskustas ir supjaustytas morkas, pavirti kol morkos bus išvirusios, tada į tą patį puodą įdėti 3 v.š. cukraus, 2 v.š. druskos, lauro lapelių, kvapiųjų ir karčiųjų pipirų, pavirti 5 min. ir įpilti 200-250ml( čia pagal aštrumą) acto 9 proc. visą šį marinatą nukelti nuo ugnies, pripjaustyti svogūnų ir viską užpilti ant iškeptos žuvies.
Skanauti kitą dieną
Mūsų šeimai tai pati skaniausia žuvis
Bitulka, užkandėlės puikios
Menkės filė supjaustyti, pabarstyti prieskoniais,pavolioti į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir kepti keptuvėje kol apskrus.
Į atskirą puodą įpilti 1l vandens, kai užvirs, sudėti nuskustas ir supjaustytas morkas, pavirti kol morkos bus išvirusios, tada į tą patį puodą įdėti 3 v.š. cukraus, 2 v.š. druskos, lauro lapelių, kvapiųjų ir karčiųjų pipirų, pavirti 5 min. ir įpilti 200-250ml( čia pagal aštrumą) acto 9 proc. visą šį marinatą nukelti nuo ugnies, pripjaustyti svogūnų ir viską užpilti ant iškeptos žuvies.
Skanauti kitą dieną
Mūsų šeimai tai pati skaniausia žuvis
Bitulka, užkandėlės puikios
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 21:48)
Prašau vaišintis marinuota žuvyte
O kokios morkytes
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 22:48)
Skanumynu, skanumynas, kaip graziai patiekta
As irgi taip darau, tokia sultinga prisigeria to marinato, liuks
, dar kartais zelatinos truputuka issitirpinu, pasidarau drebuciuose, irgi skanu.
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 13:48)
nu tu kurmi, kaip aprashei...
cia ne zuvis, cia svajone..
nes kur actas- ten ir ash
Aciu mergaites uz pagyras Valgytoju prie naujamecio stalo buvo tik keturi, tai ir rytojaus dienai visko pakako gulejau lovytej iki 15 val, kol MB neisgrudo i parduotuve sampano mat pachmieliukas garavo
daivaP liuksiskai zuvyte atrodo ir as tokia labai megstu saunuole
daivaP liuksiskai zuvyte atrodo ir as tokia labai megstu saunuole
Vakar gaminau Sikstes silkute su saulegrazom, labai labai skanu. Aciu
na merginos,pritrukau zodziu ...
Saunuoles
Saunuoles
daivaP, jau morkyciu grozis
QUOTE(Dajli @ 2009 01 07, 15:35)
"Baronkos" su faršu ir sūriu
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 07, 15:40)
As darau si patiekala is mazu baronkyciu, traskuciai berods vaniliniai vadinasi jos Tai pas mus sueina kaip "siemkos"
QUOTE(daivaP @ 2009 01 07, 16:07)
Kaip seniai bedariau šį receptuką tikrai labai skanu
o kokias tiksliai tas barankas reiktų prkt? negi tas kietas? ar tas kur minkštutės būna?
beje aš šaltos jos skaniai valgos??
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 09, 11:29)
o kokias tiksliai tas barankas reiktų prkt? negi tas kietas? ar tas kur minkštutės būna?
beje aš šaltos jos skaniai valgos??
beje aš šaltos jos skaniai valgos??
As perku tas kietas, bet jas pamirkau piene, kad paminkstetu. Saltos irgi skanios, ipatingai tinka jei ikokia tolimesne kelione vaziuoji
Barankas pirkdavau tas mažutes, bet jų ir kietų yra ir minkštų, esu dariusi ir su tom, ir su kitom
Kol šiltos skanesnes, o kai atšaldavo, tai tokios sausos, sprangios būdavo, bet gal čia nuo skonio priklauso, gal kitiem patinka ir šaltos
Ačiū mergaitės už pagyrimus
Kol šiltos skanesnes, o kai atšaldavo, tai tokios sausos, sprangios būdavo, bet gal čia nuo skonio priklauso, gal kitiem patinka ir šaltos
Ačiū mergaitės už pagyrimus