Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 05, 23:50)
nu bet ir pavariusi thumbup.gif  thumbup.gif

..tiesiog buvau tinginiu paltis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 06, 07:57)

Nu nieko sau tinginiu paltis doh.gif visa puslapi uzvarei savo skanestais ivairiausiai ir dar save tingine isvadinai, nu jau visai tau kavksht mirksiukas.gif
O del pilvo vyniotinio,tai zinau, kad ziauriai daug darbo rolleyes.gif Tai as atkaliau kita varijanta: perku kiaules paslepsnius liesesnius, palyginti nebrangus mesgaliukas ax.gif . ipjaunu is sono per visa ploti(kad gautusi kaip atversta knyga), bet ne iki galo, sumarinuoju su ivairiausiais prieskoniais, cesnakais ir palaikau apie para laiko. Paskui paimu mazdaug 0.5kg bet kokio farso, kiausini, prieskoniu, tarkuotu morku, smulkintu petrazoliu, sauksta dziuveseliu, viska suminkau, imu "isskleista" mesa, apibarstau tarkuotom morkom visa, ant vienos puses sukraunu farsa, graziai isskirstau ir uzverciu "knyga". tada suvynioju stipriai i plevele, uzrisu galus, perrisu kaip vyniotini per visa ir i orkaite 200C porai valandu. Kai iskepa istraukiu, truputi atvesinu ir saltai paslegiu stipriai ax.gif Tam reikalui turiu akmenuka toki zdarava. Tik va galvoju, kad neturiu nuotraukikes g.gif Nu jei nepatvarkys siandien seimyna visko kas liko, tai nufotkinsiu ir rytoj ikelsiu rezultata blush2.gif O ir darbo su situ vyniotiniu ne tiek jau ir daug irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 06 sausio 2009 - 08:38
Šešetuke, aš tai be žodžių rolleyes.gif tikrai, nebeturiu ką pasakyt, tik gurkt, gurkt, gurkt bigsmile.gif gerai, kad papusryčiavau šiandien taip stipriai namie, kad iki pietų ramiai galiu landžiot po tokius puslapius thumbup.gif į antrus įlindus tavo ir šedevrų įtariu rasiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 06, 08:57)

Aha, tikiu, kokia tingine-vaizdziai matosi
karsta.gif first.gif good.gif Sitiek pritingejusi doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo.... čia jau man po lapais slėptis, kai šitiek skanėstų... doh.gif
Atsakyti
6663, nu ir pavarei, kai nera taves tai nera, bet kai dedi tai isverti is koju doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole! medalis uz vyniotini 4u.gif
Atsakyti
6663, saunuole thumbup.gif
Atsakyti

6663

tiek per visas temas pavarius, kad tikrai tau medalis maziausiai priklauso 4u.gif tik ziurek neapting dabar pasirodzius tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
6663 , nieko sau tinginiukė bigsmile.gif tikra darbštuolėlė 4u.gif viskas labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
6663,tai ir cia spejai apsilankyt blink.gif su milijonu patiekaliuku.
Atsakyti
labai raudona sedziu dabar , skaitau, kokia ash shaunuole blush2.gif nu kaip faina.. smile.gif
o tinginiu paltis ash, NES gaminu tai gaminu, ale tingiu foto cia sudet..vakar ir tai visu nesudejau.., pavargau doh.gif blush2.gif
bet aciu uz gerus zodzius 4u.gif

dekui uz vyniotinio kita varianta 4u.gif , reike spabandyti, buvau ji girdejus, dabar uzsirashysiu tavo varianta..
(nes anas nevilioja lotuliukas.gif ..visgi ash ne siuveja.. lotuliukas.gif )
Atsakyti
6663 saunuole, kad man tokie tinginio pantys uzeitu lotuliukas.gif
Atsakyti