QUOTE(6663 @ 2009 01 06, 07:57)
..tiesiog buvau tinginiu paltis...
Nu nieko sau tinginiu paltis
visa puslapi uzvarei savo skanestais ivairiausiai ir dar save tingine isvadinai, nu jau visai tau kavksht
O del pilvo vyniotinio,tai zinau, kad ziauriai daug darbo
Tai as atkaliau kita varijanta: perku kiaules paslepsnius liesesnius, palyginti nebrangus mesgaliukas
. ipjaunu is sono per visa ploti(kad gautusi kaip atversta knyga), bet ne iki galo, sumarinuoju su ivairiausiais prieskoniais, cesnakais ir palaikau apie para laiko. Paskui paimu mazdaug 0.5kg bet kokio farso, kiausini, prieskoniu, tarkuotu morku, smulkintu petrazoliu, sauksta dziuveseliu, viska suminkau, imu "isskleista" mesa, apibarstau tarkuotom morkom visa, ant vienos puses sukraunu farsa, graziai isskirstau ir uzverciu "knyga". tada suvynioju stipriai i plevele, uzrisu galus, perrisu kaip vyniotini per visa ir i orkaite 200C porai valandu. Kai iskepa istraukiu, truputi atvesinu ir saltai paslegiu stipriai
Tam reikalui turiu akmenuka toki zdarava. Tik va galvoju, kad neturiu nuotraukikes
Nu jei nepatvarkys siandien seimyna visko kas liko, tai nufotkinsiu ir rytoj ikelsiu rezultata
O ir darbo su situ vyniotiniu ne tiek jau ir daug