Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

QUOTE(astiti @ 2009 01 02, 21:23)
rekomenduoju thumbup.gif mes valgem pas draugus, tai kaip patiko,

niu tada tai pabandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
tokius pievagrybius tikbe petrazoliu vakar pas uosvi valgem su bulviu kose ir kotletais wub.gif
Atsakyti
išbandžiau silkę su ananasais.
Aš dar dėčiau truputį virtos morkikės, gal dar keles pupeles.
Tikrai labai skanios thumbup.gif
ačiū už receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 01 03, 18:19)
išbandžiau silkę su ananasais.
Aš dar dėčiau truputį virtos morkikės, gal dar keles pupeles.
Tikrai labai skanios thumbup.gif
ačiū už receptuką 4u.gif

gera mintis, reiks pabandyti su morkike ir pupelem ax.gif
Atsakyti
grybukai mane suzavejo thumbup.gif
O del silkutes,tai man ananasas kazkaip nelabai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kepiau vakar sluoksniuotos bemieles teslos pyragelius su kumpelio ir surio idaru 4u.gif
user posted image

sventems buvau padariusi is tos pacios teslos sulinelius, o iskepus idariau tokiu idaru: tarkuotas suris su cesnaku sumaisytas su majonezu ax.gif deja nenufotografavau, bet sveciams tiko greit sunaikino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 05, 11:21)
Kepiau vakar sluoksniuotos bemieles teslos pyragelius su kumpelio ir surio idaru  4u.gif
user posted image

sventems buvau padariusi is tos pacios teslos sulinelius, o iskepus idariau tokiu idaru: tarkuotas suris su cesnaku sumaisytas su majonezu  ax.gif  deja nenufotografavau, bet sveciams tiko greit sunaikino  biggrin.gif

o kaip tą koriuką padarote?
Man čia neįkandama:)
Atsakyti
tas koriukas labai paprastai pasidaro ax.gif paimu teslos gabaleli mazesni uz apatini gabaleli ant kurio dedu idara ir tiesiog peiliu ispjaustau ta rasta juostelemis sachmatiskai, tada siek tiek pratampau i sonus kad issiskleistu tas rastas ir prilipdau prie apatinio gabalelio ir vuolia koriukas yra biggrin.gif
jei bus dar neaisku galesiu nupiesti kaip turi atrodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 05 sausio 2009 - 10:30
Su praėjusiom šventėm Jus visas 4u.gif

keletas užkandžių smile.gif

Vėrinukų lėkštė

jau matyti vištienos vėrinėliai su mandarinais, ta pati vištiena su mango vaisium, ir dar vieni ananasas + gruzdinti faršo rutuliukai smile.gif faršą ruošiam taip: minkom su česnaku, svogūnu, trupučiu imbiero, prieskoniai mėgstami, čili pipiriukas, sojos padažas, tada darom mažus kamuoliukus ir verdam aliejuje. Naudojau konservuotą ananasą, bet turėtų būt skaniau su šviežiu smile.gif

user posted image

Sumuštinukai su silke

ant duonos tepiau lydyto sūrio ir ikrų mišinį, mėlynasis svogūnas, silkė ir ridikėliai smile.gif

user posted image

Sumuštiniai su kiaušiniu

ant duonos dedam agurką, ant jo kiaušinio griežinėlius, pabarstom čili, jei norisi aitrumo, labai gaivūs sumuštinukai 4u.gif o kiaušinį marinuojam taip: 250 ml vandens, 100 ml acto, kelios pipirų galvutės, lauro lapas ir šviežias burokėlis, aš dėjau vieną vidutinio dydžio, supjausčius didesniais kubeliais, visą tai verdam nuo užvirimo 15 minučių, tada ataušinam, perkošiam, ir tame marinate virtus kiaušinius laikom mažiausiai 24 val., pas mane išbuvo 2 paras, laikom šaldytuve smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na, mergaitės, ir šaunuolės, kokių skanumynų priruošėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

JoanaS , kiaušinukų spalva thumbup.gif , esu girdėjusi apie marinuotus kiaušinius, bet ragauti neteko schmoll.gif būtų įdomu pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 05, 11:28)
tas koriukas labai paprastai pasidaro  ax.gif  paimu teslos gabaleli mazesni uz apatini gabaleli ant kurio dedu idara ir tiesiog peiliu ispjaustau ta rasta juostelemis sachmatiskai, tada siek tiek pratampau i sonus kad issiskleistu tas rastas ir prilipdau prie apatinio gabalelio ir vuolia koriukas yra  biggrin.gif
jei bus dar neaisku galesiu nupiesti kaip turi atrodyti  ax.gif

pabandysiu, gal pavyks:)
Merginos na ir šaunios jūs, jūsų maistas nerealiai gražus.
Ypač patiko faršo skruduliukai:)
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 05, 12:11)
Na, mergaitės, ir šaunuolės, kokių skanumynų priruošėt 4u.gif  4u.gif  4u.gif

JoanaS , kiaušinukų spalva  thumbup.gif , esu girdėjusi apie marinuotus kiaušinius, bet ragauti neteko schmoll.gif  būtų įdomu pabandyt smile.gif

mums labai patiko, vos juntamas burokėlių skonis, ir actas šiek tiek įdomaus gaivumo priduoda thumbup.gif ir svarbiausia labai pagyvina stalą tokia spalva smile.gif
Atsakyti