Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 01, 22:44)
Soni, thumbup.gif  kuo krepseliai idaryti?

krepšeliai buvo labai labai skanūs - išėjo akimirksniu doh.gif Įdaras- krevetės su majonezu ir prieskoniai, ant viršaus papuošiau ikriukais 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiek graziu uzkandziu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image


[B]Silkutės užkandis:

Silkes gabaliukai,
Marinuoti ananasu gabaliukai,
Poras,
Marinuoti agurkai
Majonezas.

Skanaus
Atsakyti
oj, kaip noreciau paragauti tokios silkutes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 02, 19:40)
oj, kaip noreciau paragauti tokios silkutes bigsmile.gif




bijau pergyrti, bet man ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 01 02, 19:57)
[[B]Silkutės užkandis:


QUOTE(Nerytė @ 2009 01 02, 20:40)
oj, kaip noreciau paragauti tokios silkutes bigsmile.gif

įdomiai skamba, bet ar skanu? g.gif blush2.gif


Vaivaiavai, juodiej ikrai ant duoniukų..... thumbup.gif Taip sočiai atrodo flirt.gif noriu ir jų...
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 01 02, 20:14)
bijau pergyrti, bet man ji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bus isbandyta, pradzioj is puse porcijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 20:16)
įdomiai skamba, bet ar skanu? g.gif  blush2.gif
Vaivaiavai, juodiej ikrai ant duoniukų..... thumbup.gif  Taip sočiai atrodo flirt.gif noriu ir jų...



rekomenduoju thumbup.gif mes valgem pas draugus, tai kaip patiko, db kaip padariau visa seimyna lapnojo thumbup.gif skonis tai kaip kokiu gaiviu salotu blush2.gif
Atsakyti
wow, kiek skanumynu..
Pagyrimai kiekvienai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
niammmmmmmm
Atsakyti
Šįvakar gaminau Pievagrybių užkandėlę...
Sudėtis: pievagrybiai, geriau mažiukai, o jei dideli - perpjaut per pusę, 3,4 česnako skiltelės, šviežių petražolių ryšulėlis, druska, sviestas, aliejus.
Į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, gabalėlį sviesto, sudėt pievagrybius, uždengus patroškinti, kol atsiras skysčio. Tada atidengti.
user posted image

Sudėti smulkiai pjaustytus ar sutrintus česnakus. Gardinti druska ir kepti ant karštos ugnies tol, išgaruos skystis.
user posted image

Galiausiai, prieš pat išjungiant, kai grybukai jau bus gražiai apskrudę, sudėti kapotas petražoles. Šaltai palaikyti, nors aš valgau ir karštus thumbup.gif
Skanaus drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 02, 14:55)
Šįvakar gaminau Pievagrybių užkandėlę...


jetau..su kashtom bulvem..mmm, suvalgyciau 5 porcijas maziausiai blink.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bet kaip jie nuotraukoj skaniai atrodo... biggrin.gif
Atsakyti